Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Nabrekle bradavicke pri fantih

Nabrekle bradavicke pri fantih

Pozdravljeni,

Mene zanima, kako je z nabreklimi bradavickami pri fantih,… vem da je cisto normalno da v puberteti (torej pribljizno nekje med 14 in 18 leti) dobijo fantje rahlo nabrekle bradavicke,… zanima pa me, kdaj se potem to preneha,.. koliko casa normalno traja in kaj potem, ce se to ne preneha samo od sebe.
Zadeva naj bi zgledala kot majhna otrdlina pod bradavicko…
Moj problem je ta, da se mi to ni nikoli prenehalo oziroma izginilo,… imam 26 let.
Zadeva me sploh ne moti, ker je ta otrdlina cisto majhna in dejansko skoraj neopazna,… toda vseeno sem pomislil, da bi vas vprasal kako in kaj je s tem,.. saj naj bi pri fantih to pac izginilo,…
Prosim povejte mi cim vec v zvezi s tem in mi kar se da svetujte.

Res hvala,
LP, Markus

Dragi Markus,

priznam, da velikih izkušenj s temi problemi nimam, verjetno pa gre bodisi za zakrnel ostanek mlečne žleze ali za posledico “vnetne spremembe” po pubertetnem nabrekanju, do katerega včasih pride, če si pubertetnik “nabreklinico prepogosto otipava in pregleduje”. Zelo verjetno bo oteklina po 26. letu ostala taka kakršna je še naprej. Priporočam le pozornost na morebitno povečanje ali spremembe v prihodnje. Trenutno stanje zagotovo ni nevarno vendar mlečna žleza v 1% tudi pri moškem lahko razvije raka na dojki.

Pozdravljeni,….

Tudi jaz imam podoben problem, kot on,…
Star sem 25 let in ravno tako bradavicke niso sle v normalno stanje po puberteti,…
Zanima me kako se tega znebiti,… torej, da bi ratale prsi normalne, brez ostankov pubertete?
Ali obstajajo kaksne tablete, ki pospesijo to,.. ali kaj drugega!?!?!?

Žal ne!

New Report

Close