Najdi forum

MOUNJARO

S kakŝno dozo je pa začel?

Kje to priporocate, na koga se obrnem

Saj napišejo beli recept, zdravilo moraš plačat po polni ceni.

Recept  ozempic  ali monyuaro pišejo na privat klinikah za hujšanje. Javno zdravstvo tega noče, saj večina ne ker so dvomljivi .  Vliko zdravnikovb, lekarnarjev tega prizna ker ni registrirano za hujšanje.

Mesečna doza je 172eur, najmanjski odmerek ( kupiš en ” peresnik”, v njem so 4 doze/ za 4 tedne)

Ima kdo za prodat? Mb z okolico.

Zaradi neuporabe prodam Mounjaro 2,5mg in 5mg.

Cena ista kakor v lekarni

Vse je iz naše lekarne in original.

Več na

krcekmarija@gmail.com

Tablete za hujšanje – https://euhealth247.com/sl/drug/xenical-generic Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Zanimivo, da se cene razlikujejo, sicer ne veliko, pa vendar- je to odvisno od lekarne? Za 2,5 mg sem plačala 172eur, za 5mg pa 230 eur.

Jaz sem s 167cm in 108.1kg od novembra 2025 shujšala 19.7kg. Prvi mesec na 2.5mg (173eur) in zdaj že tri mesece na 5mg (235eur). Na začetku recimo prvi teden sem se počutila kot, da se pripravlja neka trebušna viroza. Zdaj stranskih učinkov (npr. slabost, zaprtje/driska, boleč trebuh, glavoboli) sploh nimam. Sem govorila tudi z drugimi uporabnicami in nekatere sploh niso shujšale ali pa so imele tako hude stranske učinke, da so prenehale z jemanjem. Vsekakor je odvisno od posameznika, najbolj pozitivno pa naj bi na zdravilo reagirale mlajše ženske. Meni so napisali v ambulanti za prehrano. Jaz bi priporočala vsem, ki imajo težave s kilogrami in, ki so brez uspeha hujšali na 1001 način. Je pa drago :/ … čez čas se bodo cene najbrž znižale, kdaj pa bo to pa noben ne ve povedat. Srečno!!

Cena je za en mesec. V peresniku so 4 doze – za vsak teden ena.

Pozdravljeni,

ali kdo proda original, zapakirano, pri nas kupljeno:

– Mounjaro

– Ozempic

ponudbe na mail: animsaj.nov@gmail.com

Za podporo pri hujšanju z Ozempic, Wegovy, Mounjaro ipd. se lahko pridružite FB skupini https://www.facebook.com/groups/851919154529389/?ref=share

V skupini je strogo prepovedana preprodaja zdravil in receptov.

Če ima kdo original zapakiran Mounjaro in ga prodaja,naj se mi prosim javi na mail  “rum1vrtnica@gmail.com!   Hvala in lep pozdrav.

Če ima kdo original zapakiran Mounjaro in ga prodaja,naj se mi prosim javi na mail   rum1vrtnica@gmail.com .  Hvala in lep pozdrav.

Pozdravljeni,

zanima me, kako ste vprašali svojo zdravnico za to. Oziroma ali vam je sama to predlagala . Bojim se,da bi me moja zavrnila. Moj ITM je 31,6.

Hvala.

New Report

Close