Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

maias uživaj po svetu še za nas. Se boš elegantno izognila domačim velikonočnim skušnjavam. 😉
Sam hvalim se, hvala za nasvet / idejo glede zelenjave.

Joj, punce kako smo pridne!
Bravo Samo hvalim se, čestitke za normalen ITM! Jaz bom na normalnem mislim da pri 70 kilah. Prvi alt, si me spraševala po višini, 170 cm imam. Super zate in za tvojo težo, končno se premika tako kot želiš. Samo nadaljuj.

Glede tehtanja, se lahko zmenimo drugače. Magari se vsaka tehta drugače, glavno, da se pohvalimo tukaj. Edino jaz se včasih zgubljam, ker ne vem, kje je katera štartala in kam ima cilj priti, saj ne, da bi bila detektivka, ampak včasih ne veš, ali moraš pohvalit ali spodbujat :-)))
Mogoče napišemo, npr.
Stefka, 79,2 kg (-10,6 kg skupaj, -0,2 ta teden, cilj 75 kg). No, če katera želi tako, bo super, drugače po starem.

Jaz se bom tudi pohvalila. Šla sem v službo s kolesom in nazaj, skupaj 20 km, 1,5 ure. Kar dobra rekreacija. Škoda da ni malo manj, bi redno hodila. Tako je ravno malo preveč za vsak dan. Spet imam motivacijo za nov premik, se mi zdi. Bomo videli, če rata kej zgubit ta teden.

Aja, pa avokadov namaz sem odkrila..mmmmmmmm. Na beljakovinskem kruhu s sirom. Mmmmm..aja, to sem že povedala 😀

Preverila ITM, moj normalni se začne pri 72. Torej nisem več taaaaako daleč.

Zbiram energijo za pomladansko čiščenje. Boste ve kaj delale generalko? In kako se boste spravile zraven?

Maia, uživaj!! Jaz moram zdržat se ta in naslednji teden, potem pa Road trip!! Juhej

Štefka, mi je všeč tvoj predlog 👍, sploh je fajn, če se imamo s čim hvalit.😊 Sicer pa se tud jaz izgubljam pri številkah.👀
Neke hude generalke nimam namena delat, nekaj smo že spucali, nekaj malega pa še bomo. Tistih generalk, ko vse frči in se na koncu samo še sesujem, pa že en čas ne prakticiram. Štefka, takale razdalja do šihta s kolesom? Uau, kapo dol.

Tudi jaz se strinjam Štefka. Jaz se bom raje tehtala v petek. Ponavadi si dober rezultat pokvarimo ravno za vikend.
Jaz iman občutek, da nazadujem. Nimam občutka da hujšam, ker se mi tako dogaja. Sicer je veliko več miganja, zato bi moglo it dol.
Bravo za rekreacijo na kolesu! Res odlična vadba!!! Pazljivo na cesti!!

Doječa, pomoje pa hujšaš. Če se toliko dogaja bo šlo kar dol. Tudi jaz imam občutek da ne hujšam, ampak če pomislim v generalnem čez dan ne pojem veliko in aktivna sem. Tole kolo včeraj in gužva v službi mi je dalo vetra, komaj folgam, zmatrana sem.
Verjamem, da bo tehtnica ubogljiva 😊

Prvi alt, saj prave generale tudi jaz ne bom. Zmanjka časa in energije. Rada pa bi prevetrila omare, zmetala stran stvari, pri katerih mi ne zaigra srce. Takih imam 80% 😉

Jaz nimam energije niti za generalko v omarah 😉 Kakšno luč na stropu moram zbrisat, pa v kuhni elemente vsaj pod stropom. Koliko “stepanja” bo to? 🙂
Danes zadovoljna s prehrano. Popoldan sem bila kar en čaz lačna, ker nisem utegnila taprav čas imet južno kuhano. Pa sem zdržala brez prigrizkov in pozna južna je bila v povsem zmerni količini 💪Če dodam še opravljeno hojo, bi rekla, da sem speljala s petko, kljub 2 k zelo temne čokolade (90%) zvečer za večerjo.

Prvi alt, to je tista prava pot!
Jaz sem danes opravila tudi vzpon z možem in sinkom. Šlo je lepo počasi, lepo vreme, čas za dolge pogovore, delanje planov…
Zdaj pa počivat. Lahko noč!

Premik!
78,3 (od prejšnjega tedna – 1,2, skupaj -11,5, ciljna teža 75).

A nismo rekle v petek? No, jaz bom tudi v ponedeljek preverila stanje. Upam da ne bo 2 kili več 😂😂.

Res vesela, da je pred nami podaljšan vikend. Potem pa samo še 4 nori dnevi in potovanje, jeeeeeej.
Lep večer vsem

Štefka, pa ti si čist divja 👏👏👏Ma super ti gre. (a sploh še kaj ješ?) 😉
Torej, jaz bom šla jutri na vago (danes grem še plavat)😆

Brez skrbi da jem, prvi alt. Samo je hrana res v drugem planu. Se spomnim, ko mi je fizično slabo, prej ne razmišljam o hrani. To je bistvena razlika. In zato mi uspeva. Kako se pa to naredi, me pa ne vprašat. Hahahahaha. NO, saj poznate mojo zgodbo. Verjetno se je to zgodilo nekje vmes, ko sem končno ločila čustva od hranjenja. IN zdaj rajši izberem drugačne metode kot hrano, ko sem živčna in slabe volje.

Doječa, to je to, na izi sprehodi in pogovori s partnerjem in otroci. To je meni manjkalo. Tista globoka povezanost z družino. Ki je zdaj boljša kot kdajkoli prej. Se pa temu posvečam že dooolgo. Samo zdaj se je vse drugače poklopila in otroka sta večja, da lahko že kako resno debato začneš. Pa tudi hecne seveda, veliko njih.

Prvi alt, jutri pa ti na novo težo! 😉

No, včerajšnjih 2100 m plavanja je imelo magično moč – 71,9, kar je 0,6 kg manj kot prejšnjo soboto. 🙂
Pred mano pa eden hujših izzivov. Že od 6. zjutraj pripravljam žegen.
Prijetne praznike.

Bravooooo prvi alt! Sem vedela 😉
Tudi jaz barvam jajčke, pečem, kruh in potico za žegenj. Cela akcija. Še dobro, da je vpletena cela družino, smo ekspresno hitri..
Naj ti bo jutranji rezultat motivacija za pregurat te tri dni. Saj se da. Malo manj kruha in malo več šunke in jajc. Pa kako zelenmjavo si pripravi za k žegnu…kumaro in paradižnik na primer. Potico pa samo probat.. Sej zdaj sem pametna, verjetno se bom pa v ponedeljek kesala tukaj na forumu 😀
Še dobro, da je vsaj vreme, da se bomo lahko pretegnile po vsej tej hrani.

Ladies,

Lepe praznicne dni zelim.
Mirjana

PhDc. Mirjana Franković, spec. dipl. oec. transakcijski analitik - psihoterapevtka I info@mirjana.si I www.mirjana.si I Pogovor pomaga. I 040 520 257

Bravo Štefka, bravo Prvi alt! Se pridružujem še jaz, 74,4 kg ! Nekje ena kila je splahnela. Hura.

Tist en, dva kosa potice tale vikend, ne bo spremenil dejstva da smo na pravi poti. Dober tek 😉

Matruška odlično gre tudi tebi.
En kila manj je odlično!!!! Plani so res taki, da bomo jedli vse razen kruha, potico samo kos ob kavici.
Jaz se poskušam držati tega, včeraj sem šla na moj hrib, danes bo čas za en velik krog, rada bi tudi malo ustvarjala..plani torej so.
Lepo se imejte!

Preživele velikonočni zajtrk brez slabe vesti?
Jaz sem jedla kruh, kisel, 2 majhna koščka, šunko in jajca. Pa zraven zelenjavo, da sem bila prej “polna”. Potice nisem. Sem jo pa včeraj en košček, moje, domače. Obvladam :-)))
U bistvu, je čisto fino jesti ravno prav, brez prenajedanja. Upam, da gre tudi vam dobro. Drugače pa hitro na sonček in malce pretegnit ude. Bo takoj boljši občutek.

Čestitam! Bravo!
Evo, vidiš, en čas stoji in stoji, potem se pa konkretno dol premakne :))

Hvala “samo hvalim se”, res je. Tole vzdrževanje mi je dalo nov zagon. Se mi je kar zdelo, da bo tako, da ko bom imela malo več energije, lahko takoj pritisnem na plin in bo spet šlo dol. Tale vikend bo verjetno dodal kako deko, ampak tako kot je rekla Matruška..ena potica ne more spremeniti dejstva, da gremo v pravo smer..

A se lahko še malo pohvalim? A se spomnete, ko sem bila 14 dni nazaj vsa vesela, ko sem mojo progo v hrib s kolesom prevozila v 40 minutah (namesto 42, kot ponavadi)? No, danes sem izkoristila eno uro časovne luknje in sem spet skočila na kolo…na isto traso. Imela sem ogromno moči, tako zlahka je šlo, sploh mi ni bilo mučno in sem gor pripeljala v 35 minutah…35!!! Čist sem divja 😀

Jutri bomo verjetno spet kaj migali, še zadnji sončen dan pred dežjem…je treba izkoristit.

Ja mi smo bili zjutraj na zajtrku, kjer sem jedla vse razen kruha. Potico sem probala en kos.
Potem cel dan nič, za večerjo pa malo šunke s hrenom.
Počutim se čisto fajn. Zunaj z otroci tri ure.
Jutri moram to ponoviti.

New Report

Close