Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

No jaz sem se danes spet tehtala in mi je tehtnica pokazala točno 80.0kg.
Full je vstrajna. Že če bi bilo samo 10dag manj bi bila jaz super srečna.
Saj sem drugače res zadovoljna z rezultatom tega tedna.

Sedaj pa naprej v nov dan in v nove boje.

Lepo nedeljo vam želim.

Danes sem opravila moj vzpon, da še ujamem suho vreme.
Jutri se tehtamo.
Pri hrani ga malo biksam, ampak nič pretresljivega..
Boodite pridne!

ZVJ še kak dan, pa bo! Mogoče že jutri zjutraj. Potem smo pa ze v isti kategoriji 🙂
Jst sm se tud opogumla vceraj, pridelala sem 3 kg v pol leta “spanja”. Ni zanemarljivo 🙁 ampak glede na to, da sem res jedla prosto po presernu, karkoli in kadarkoli, bi lahko bilo tudi huje. Pri 77,3 se je ustavila vaga. Tako, da zdaj je prvi plan prilezti pod 75.

Doječa, joj kako si pridna s sprehodi!
Danes ga zame ne bo, morem nadoknadit vcerajsnje netipkanje… deficit moram torej ustvariti pri hrani, ker z miganjem ga danes zal ne bom…

Porocam zvecer. Plan je it rahlo lacna spat, zadnji obrok okoli 17h.

OOO, ZVJ, bravo! Jo že vohaš? :-)))) Sem vesela zate, zdaj je pa res samo še vprašanje dni.

Jaz bom videla, če me bom včerajšnjega rezultata pokvarila s tem vikendom. Skoz sem na meji, da popustim s hrano, ker sem živčna. Zaenkrat je vse ok, ampak ne vem še koliko časa lahko “zdržim”, haha. BOM! Jem pa definitvno več, količinsko kot čez teden.

Jaz tudi obupavam za računalnikom, ampak sem pridna. In bom do večera. Kaj mi drugega ostane?

Matruška, zdaj veš kje si. Veš tudi kam greš…samo še implementacija. Tale diploma ti bo dala vetra in ko zaključiš boš kar poletela v nebo, od volje in zagona. Vem kako je, ko ti nekaj “mori” za vratom. Že zdajle na primer vidim..ko je samo ta projekt.
Kdaj pa misliš, da boš končala? So že kakšni oprijemljivi plani?

Štefkane obupuj! Ni vredno zdaj tik pred tako lepo stevilko ki se ti obeta! Pojej tisto tbojo suho figo ali dve, pojdi za pol ure na zrak, predihaj in nazaj! Zdrzi zdaj, nova stevilka bo dala nove motivacije, projekt bo minil, ti pa bos lahko migala, kot te bo volja!

Ah moja diploma, sej ves koliko casa jo ze vlecem kajne? 🙂 tega pol leta nisem spala samo kar se miganja in hrane tice… 🙂 Ampak zdej sem nazaj. Nekje na 3/4 s pisanjem. Cez 14 dni imam pregled z mentorjem, do takrat imam namen spisat vse. Ce bo sreca, planiram prvomajske prezivet brez te skale nad glavo. Vsekakor pa glavni dopust (plan B) 🙂

Lp izza ekrana 🙂

Joj, sočustvujem s tabo. Sem tudi jaz bila nedolgo nazaj takole. No, saj sem večkrat, ker delam v takem okolju, kjer je vedno nekaj treba.
Jaz ne obupujem nad mojimi številkami, ampak nad tem, da mi zmanjkuje časa, pa bi rada še toooooliko naštudirala in napisala. Ampak saj bom. Včasih rabimo tako “paniko”, da potem kaj naredimo. Vsaj jaz rabim “paniko”, da sem res produktivna. Takole kot si ti zdaj (ko ne teče voda v grlo), bi jaz lahko bluzila še 1 mesec in na koncu naredila enako, vse zadnjih par dni.
Tako da daj! Izkoristi ure, ki jih imaš na polno, da ne boš zastonj zamujala druženja z družino. Napumpaj se in delaj!
p.s.: To sem rekla tebi in sebi :-))))

Matruška daj stisni in spacaj to diplomo. Prisežem, da ko bo pod streho sw boš počutila svobodno. Jaz sem kar nekaj časa rabila, da sem dojela, da lahko berem to kar je meni všeč brez slabe vesti. Samo jaz sem ziher rabila ene 3 leta od odobritve naslova do zagovora. Pa naj se to sliši še tako beden izgovor ni bila samo moja krivda. Moj mentor je bil obupen. Na eno vprašanje mi tudi po tri mesece ni odgovoril.
Koliko enih živcev je šlo brezveze. Nisem pa nič shujšala na račun tega.

Glede hrane danes je kar ok. Sedaj imam več zagona, ko se je tehtnica končno “spametovala” in se malo manj upira. 😁😁

Upam, da bo jutri bolje. Sej danes ni bil nek polom, a bi lahko bilo bolje
Zajtrk: omleta iz 1 jajca ( na zelo malo olja in razen soli nobenih dodatkov) kos črnega kruha
Kosilo: 1 šefla korenčkove juhe z vlivanci, dve jušni žlici dušenega riža z korenjem, pečeno piščančje stegne
Malica: 2 žlici borovničeve kreme za torto ( nujno sm mogla neki izdelat. Zaradi šole ( slaščičarska.))
Večerja: goveja bistra juha ( 1 šefla) z žlico zlatih kroglic

Pridne punce, da se vzpodbujate v težkih časih. Jaz sem ta vikend navijala na tekmah in se prišla zdajle spovedat, da je danes zvečer padla pica…. 1/3 pice, bolj natančno, kar se bo zihr jutri na vagi poznalo, čeprav sem se včeraj in danes čez dan zelo disciplinirano prehranjevala.
Jutri je nov dan (zjutraj pa kar korajžno na tehtnico, he he 🙂

Dobro jutro. 72,7 meni kaže. Uspešen teden vsem.

80.7, to je skoraj 1 kilo od prejšnjega tedna, juhej!
Bravo prvi alt, tudi ti si zgubila 😉
Zdaj pa pridno delat, lep ponedeljek vsem

76,6. 🙂
Plan za ta teden: jutranji sprehod, pa dodat se kakega vecernega, brez enostavnih oh, kolicinsko manjsi zadnji obrok v dnevu.
Sprehod odkljukan za danes, caka me zajtrk: kosmici v ovsenem mleku z nekaj suhim slivami.

Hura Štefka, ob naslednjem tehtanju zna bit veselica na forumu 😉
Prvi alt pa takoj za tabo proti magicni meji. Tole ze disi na 6ko!
Veselo na delo.

Matruška, iskreno, si bom dala plan za tehtanje čez 14 dni za tole žurko. Je bolj realno. Če bo pa prej, pa tud ok 🙂
Bravo tudi tebi za tole številko. Pa sprehod. Pa dober plan za teden.

No meni je tudi danes pokazala tehtnica okroglo 80.
Sedaj sem z vami že 7 tednov in shujšala sem točno 3,5 kg. Se pravi pol kg na teden v povprečju.
Tista sestra v referenčni ambulanti bi bila zagotovo zadovoljna s takim tempom. Jaz pa si iskreno želim, da bi šlo malo hitreje dol.
Ampak očitno se moram sprijaznit s tem.

Saj počasi se nam vsem premika. Imamo uspešnejše in slabše tedne. Gremo v nove boje.
Uspešen teden vam želim.

Spet minimalen minus 59,1. Sicer je tehtnica enkrat pokazala 58,7, ampak ne vem, če ji gre čisto verjeti. Ok, minus je, plan do naslednjega tedna pa je -0,5 kg, da dobim malo motivacije.
Čestitke čisto vsem, zelo ste pridne.
Lepo štartajte tale teden, če nič drugega, nas v tem tednu čaka prvi pomladni dan.

U, smo pridne, dober teden. Sploh glede na prejšnjega, ko smo vse jamrale. Doječa, upam da si tudi ti v rahlem minusu. Drugače pa naslednji teden. Smalji, ti tudi javljaš rezultate ali bo samo na koncu rekla: opravljeno! ? 🙂

ZVJ, super si, 3,5 kg je odlično za 7 tednov, vem pa da bi več, itak. Težko je vztrajat dolgo, zato bi vse rade hitro videle lepe cifre. Ampak pazi, ti boš RES ta teden pod 80, mama mia! Pa če ni to najlepše? Prelomnica!

Maia, ti imaš tud čudno tehtnico, poznam take 🙂 Glavno da je minus in da si začela akcijo. Bo že šlo počasi. Pri tebi hitro niti ne more it…glede na bližino cilja.

82,2
Ajde, pol kile. Ob vseh grehih še v redu. Z izjemo dveh dni sem se šla intermittent fasting, do 18.00.

Joj, Bralka, oprosti ker sem te spustila 🙂 Bravo tudi tebi! Odlično!

Punce, a vam povem kaj razmišljam zdaj ko vem kak teden me čaka? Nadvse si želim pospravljat, ahahahahaha. Kot vedno, kadar se moram učit. Najraj bi vse v nulo spedenala. Vidim vse, kar je umazano (ne vem zakaj tega drugače ne opazim? 🙂
Skoz vstajam od računalnika in dajem stvari na mesto, brišem mize, čistim ogledala, ahahahaha. Minutne opravke, ampak na koncu nanese.

Štefka, ker si že ravno tako zagnana bi lahko prišla k meni pospravljat 😁😁😁
Kaj boste danes jedle? Jaz bom pasulj. Poskušam jesti čimveč stročnic, na različne načine.

Jutri bom pa regrat s krompirjem. Sem ga v soboto nabirala, samo ga ni dosti. Vsaj tam kjer sem ga jaz nabirala.

Točno 90kg..
Cel dan že nekaj jem.
Razočarana.
Slabo vreme.
Uff..

New Report

Close