O moj Bog, Doječa, tole me je pa pretreslo.
Zadnjič sem nekje zasledila članek, kako živeti naprej po smrti otroka.. Pa sem pomislila, da verjetno ne moreš nikoli zares…
Po drugi strani pa moraš, ker imaš še dva sončka, ki rabita mamo…
Veliko si že dala čez, pa si še vedno tako pozitivna.. Res kapo dol.. In Objem…
Doječa, moj poklon. Imaš izkušnjo, ki ti je zaznamovala celotno življenje, pa iz tebe veje moč, da živiš dalje. Očitno imaš voljo, da gledaš neprej in vztrajnosti, ki ti je nihče ne vzame.
Sama imam 3 najstnike in za sabo tudi 2 SS, v zelo zgodnji nosečnosti. Včasih dovolim domišliji, da me popelje v svet sanjarjenja, … kako bi bilo, če bi bilo drugače, če bi imeli še 4. …
Doječa… ponosna in močna ženska si. Kraljica.
Pretresena sem bila, ko sem prebrala. Mi je zelo žal za tvojo izgubo. drži se!
Ladies,
you rule!
Pozdrav vsemM
Mojega dopusta je konec. Gibanja je bilo dovolj, hrana pa pač hotelska, stradala nisem, jedla zmerno. Čeprav sem si od dopusta veliko obetala, sem danes namesto polna energije, precej povožena. Ne vem zakaj tako, očitno so taki dnevi.
Potem vas pridem malo prebrat in sem žalostna. Doječa, moj objem.
Drugače ste pa pridne, vsaka se po svoje trudi. Občudujem vas, ker kljub službam, družini (nekatere imate male otročke), najdete čas za gibanje in še tukaj se redno javljate. Super ste, res.
Niti nimam več kaj pametnega za napisat. Pozdravljam vas vse in želim lep preostanek tega najbolj zaljubljenega dne v letu.
Kaj naj rečem prav vsem! Hvala za te besede prav vsaki! Ste me spravile do solz! Živim naprej, to je najtežje!
Se borimo vsak dan!
Danes sem naredila novo pot,..sem šla na moj hrib in od tam naprej in po drugi poti domov.
Ta je sicer zelo dolga, ampak super!
Hrana je bila danes solidna!
Za mano je še en uspešen dan!
Hvala vam in pridno naprej!
Te razumem. Tudi jaz nisem ok te dni. Čeprav osem v kontra smer, ni mi mar za lastno zdravje. Kaj od tega je slabše? Pretirana skrb ali jebivetrstvo?
Ne skrbi preveč, v redu boš. Ma ne vem, petek je, spij kozarec vina. Sprosti se. Vse bo ok.
Moj dan se je končal na fronti, z možem sva se udarila in sedaj grem jezna v posteljo, spat.
Jutri je nov dan. Vse bo v redu, recte, da bo.
Mene boli glava za direkt spat..preležala celo popoldne. Zdaj sem vzela tableto, da vsaj nekaj stvari pospravim pred prihajajočim divjim vikendom. Pa drla sem se na otroka :-O Na koncu smo se vse zmenili in se opravičili en drugemu, ampak vseeno me glava tudi od tega boli 🙂
Gremo spat, vsaj brez prehrambenih grehov…?
Vse bo u redu..maiaS in Bralka..kako že rečejo? Na koncu je vse u redu. Če še ni u redu, še ni konec 😀
maiaS, saj je danes boljši dan, ane? Bralka, zate tudi, ane? Pri men je bila fronta v sredo zvečer ta teden, do četrtka do sredine dneva sem se spihala, v petek pa je bilo carsko. To so ti vzponi in padci…po večini si jih sami zakuhamo, v odnosu do najbližjih pa znamo bit tud res najbolj pasji… kar seveda boli…
Včeraj sem po skoraj po 2 letih smučala. jupiii, bo še treba najt kako priliko. 🙂
Štefka, uživaj na smučanju, si si zaslužila.
Lep vikend vsem še naprej in naj se nam kile lepo stopijo na temle sončku. 😉
Nič ne boste same tukaj harale.. Jaz sem šla samo za 1 dan smučat 😉
Super je bilo! Musklfiber bo!
Tortica spečena, jutri pa samo še kako urco pospravljanja in se praznovalni dan lahko začne..
Doječa, vajin čas je vreden vsake pregrehe.
Prvi alt in maia, pridejo taki dnevi. In grejo. Glavno da se kej naučimo? Jaz se skoz učim 😕.
Bralka, uživaj na smučanju!
Hej. Vidim, da ste pridne. Vreme nas res razvaja. Lani je bilo čisto drugačna slika ob tem času. Upam, da nam vreme ne bo zagodlo spomladi ali poleti.
Jaz itak ne maram snega. Ena runda snežnih padavin na zimo mi je dovolj. Ravno toliko, da občutim zimo in da imata otroka veselje.
Doječa glede večerje je pa: edino pravilno, da sta si privoščila. Saj nismo roboti, da bi se držali striktno začrtane poti. Včasih malo zavijemo in si privoščimo, potem pa spet lepo na poti do cilja. Je lažje tako.
Jaz imam danes 81,4kg. Ravno 80,0 jih verjetno ne bo 28.2. Ampak mislim vstrajat, ker vidim tistih 79,9 za ovinkom. Samo, ne vem še za katerim 😂😂