ZVJ, postava?…. Čista hruška. Ja, sem s plavanjem eno pikico ojačala prsni koš in morda za eno mini malenkost tudi roke, sam vseeno – bi morala res kake uteži dvigat al pa vsaj vaje z elastičnim trakom delat za kako vidno mišico. Ne bi bilo neumno in tud plavala bi potem lažje oz. zihr tud hitreje.
Včeraj sem si privoščila dan za lenarjenje. O hrani pa… no ja, lahko bi bilo bolje, sploh večerja.
Ojla punce, srečna do neba! Tehtnica kaže res pod 84, natančno 83,8! Tukaj tudi že dolgo nisem bila. Malce me je skrbelo ker sem bila ta vikend malo na off, čeprav v resnici niti ne.
Moj cilj za februar je kot sem rekla 82, kar je in ni dosegljivo. Glede na to,da je zadnji teden smučanje :-O. Tam bo veselo, to vem. Če mi tam uspe samo obdržat težo, bo super. Torej imam še 12 dni časa za hujšanje…. No, bomo videli… Saj se ne gremo tekme..samo vijugamo proti cilju, ena hitreje, druga počasneje.
ZVJ in Bralka, absolutno se ne gremo, če to ni za vse dobra motivacija. Meni se je pač zdel hec. Gremo torej skupaj pod 80… enkrat… brez “tekme” 😉
Drugače pa ZVJ,. čestitke za premike na tehtnici! IN Bralka tudi, super sta!
Doječa, danes je nov dan. Zate bo ta prihod nazaj mala malca. Malo pomigaj danes, da dobiš takoj dober zagon.
Sem šla peš na moj hrib, tam je ena hiša s tremi velikimi psi, ki se zaganjajo v ograjo in lajajo kot zmešani! Bog ne daj da gre kdo s psom mimo. Takrat se jim utrga! Tega me je močno strah! Teh psov! Groza!!
No zdaj že vem,da moram dopoldan iti, takrat so zaprti v hiši!
Drugače pa sem danes jedla po planih.
Doma imamo novo pridobitev. Sobno kolo.
Mož ga rabi za rehabilitacijo, jaz pa za dodatno gibanje.. Upam da bo služil svojemu namenu!
10 minut sem gonila, za začetek!
Vagala se nisem, se še nebom. Mislim da še ni pametno.
Naj omenim, da sem se po dolgem času oblekla malo lepše, v visoke pete in sem se počutila res super in lepo!! Tudi pohvale so spet bile!!
Kaj bo šele, ko bom imela še 10kg manj!
No v ogledalu pa vidim še vedno veliko napak,..ali sploh kdaj izginejo??
Punce pridno v nov teden!!
Stefka 1, saj sem za! Samo omenila sem, da se bo meni verjetno malo ustavilo zaradi smučanja, kjer bo hrana malo drugačna, pa kakšna pijačka še pade itd. 😀
Danes je tako naneslo, da sem bolj malo jedla. Ni bilo priložnosti za kosilo, pa sem potem pozno popoldan nekaj malega krompirja z eno omako. Res malo.
Zdaj mogoče začenjam razumet tiste, ki hujšate (so hujšale) s polno ali prazno luno. Meni je edino slabo, če zjutraj nič ne jem. Mislim, da bi šlo kljub zajtrku ob luni kaj dol … Kaj menite?
Doječa jaz razumem tvoj strah pred temi psmi. Jaz, ko sem imela tamalo še v vozičku sva se sprehali mimo ene hiše, kjer so imeli ogromnega rotvajlerja. Vedno se je zaganjal v orajo. Mene je bilo vedno strah, da bo nekoč skočil čez. Enkrat sva bili s taščo skupaj in je bil lastnik ravno zunaj ga je tašča prosila, če malo umiri psa, pa je še un idijot začel “lajat” zraven. Pa to ni nekje na samem ampak pač v eni ulici. Meni je potem mož zrihtal sprej proti divjim živalim. Je verjetno sprej kar fajn močna zadeva, ker je moral dati svoje podatke in podpisati, ko ga je kupil. Nisem ga še nikoli uporabila.
Ampak res mi gredo na živce lastniki nevzgojenih psov. S temi velikim psi se potem oni počutijo močne. Saj jaz vem, da pes ni nič kriv, ampak butelj, ki ga ima.
Drugače pa res občudujem lastnike, ki jih taki veliki psi ubogajo, ko prav vidiš kako se razumeta.
Jaz imam vedno bolj občutek, da mi ne bo uspelo februarja priti pod 80. Sem zbolela, ampak to se mi pri apetitu čisto nič ne pozna.
Bralka glede hujšanja z luno jaz ne vidim logike kaj naj bi luno pripomogla. Po moje bi lahko izbrala katerikoli dan, ko ne bi nič jedla. Dobro, mogoče gre kaj več vode iz telesa ravno na luno ampak, ko spet začneš jesti telo zadrži vodo.
Jaz si mislim, da se mi ne splača stradat cel dan, da dam dol 900g, ko jih potem v treh dneh dobim 800 nazaj. Se pravi za 100g manj cel dan stradati.
Mogoče kdaj probam. Ampak za enkrat še nimam volje.
Prav ugotavljam, če sedaj obupam, se bom morala sprijaznit s svojim viškom. Ker res vidim, da gredo kg res vsako leto težje dol. No po moje bo najbolj realno, če rečem 2 kg na mesec. Včasih bi jih 5-7 lahko v enem mesecu izgubila. Do poletja bi tudi z dvema kg minusa na mesec zgubila kar nekaj kg.
Lp.
Hja, ne vem v bistvu, ali luna res toliko pomaga, ali bi bilo isto katerikoli drug dan. Meni je mogoče to, da vidim manjšo številko na tehtnici, kar dobra motivacija in se ne zaženem takoj naslednji dan v hrano, pa mogoče ostane vseeno malo več minusa …
Sicer pa itak pravijo, da je 2 kg na mesec optimalno, to pomeni zdravo hujšanje, kar je bistveno več, so mišice, pa tudi ni realno. Ne moremo zgubljati hitreje kot dobivati 😩😀
Ojla punce, včeraj sem imela pa jaz kar težek, izzivov poln dan. Sin je praznoval, pekla sem torto. Akcija cel dan. In me je prvič res volja zapustila. Kar jedla bi, volčja lakota… Ampak… Nisem delala neumnosti, vsaj to. Sem pa jedla več kot ponavadi zadnje čase. Bolj me skrbi, da sem prvič tako čutila.
Glede na to,.da.se.je vse dobro končalo, moram v bistvu biti zadovoljna. 2 meseca nazaj bi bilo to čisto drugače. Danes sem se tudi premislila in nisem stopila na vago, to bi lahko bila pika na I… Tako da, u bistvu sem super speljala.. Šele zdaj vidim.
Zajtrk sem imela sadni in naredila že 1.urno hojo pred službo! Zvečer pa vodena vadba. Saj bo!
Prvi alt kako naj ti pomagamo, samo povej. Kak skupni izziv? Al samo brco v rit? Al ramo za zjokat. Kar češ..
Bralka, super. Tekma je itak. Tekma sama s sabo, vedno haha. Jst bom marca pod 80! Tako, zdaj sem rekla. Tudi jaz imam namreč smučanje v planu, kjer upam da ne bo šlo gor..
Vse najboljše slavljencema in njunima mamama. Zame je RD mojih otrok tudi moj dan 😊😊
Imate že velike otroke? Moja dva sta v prvi triadi in še ni nekega dela s šolo. Ampak zares močno upam, da jim uspe vsaj malo spremeniti.
Mene se še kar drži prehlad. Včeraj mi je nos noro nagajal, sploh leva nosnica, so mi kar sloze tekle. No danes je malo bolje, ampak danes imam probleme z desno.
Prvi alt upam, da čimprej najdeš motivacijo. Poglej tudi, če gre en kg na mesec dol je to do julija 5 kg. Pri tebi pa bi se to že lepo loznalo, ker manj, ko imaš bolj se pozna vsak izgubljen kg.
ups and downs…. danes vzorno s hrano ter dobra ura hoje. Hvala Štefka, rama večkrat prav pride 😉
ZVJ, kila na mesec je zame že nekaj časa ZF, da ne govorim o – 5 kg 😄…
Bi bilo fajn, ampak očitno očitno mi več pomeni bit bolj na izi s hrano, pa četudi na račun teh nekaj kil viška… 😑
Ne vem, tule sem očitno sam zarad dobre družbe, pa da se tolažim s tem, da pa migam vsak dan… sam mi je že lep čas jasno, da s tem ne bom več shujšala. Verjetno bo še najbolje, da “grem Matruški družbo delat” 👀
Prvi alt, da ti slučajno ne pade še enkrat na pamet 😉 Rajši poišči Matruško in jo zvleči sem. Ona je tud tako nekako jedla, brez kruha, bi mi prav prišla njena pomoč..
Sicer pa, če še malo počakaš, da bom jaz blizu tvoje teže, potem lahko skupaj safer furava do 70, haha. Sej bom hitro, obljubim 😝.
Danes me že zdaj vse boli, odličen trening za mano.. Sem nazaj v akciji! Ne bodo mene hormoni zafrkavali!
Hči 20, sin 14. Sem mislila, da bosta zdaj največ razlike (prvi letnik faksa in deveti razred), pa moram reči, da sta super. Že vsa leta se razumeta. Mi je pa zdaj bolj fino, kot ko sta bila manjša. Meni je bilo tisto kar težko, saj nisem imela kakšne posebne pomoči, mame nimam več.
Oh danes sem tudi jaz jedla več. Kosilo sicer ok, vendar potem kar nekaj sladkega.
Mah punce ne smemo se dat! Bolje kg na mesec kot nič. Ali do poletja vsaj 5 kg manj, ali pa bo 5 kg več 😂💪🏻💪🏻💪🏻
Danes sem šla ko raketa na moj hrib, na moj izvir,.. Vreme je vrhunsko, ..
Pri hrani sem bila pridna in dosledna.
Ja moj cilj je sedaj čim prej pod 90. No kasneje pa pod 80..
Počasi mi teža pada.
Padla bo še, ko bom šla nazaj delat..
Starost otrok..
Mojega prvega sinčka sem izgubila, ko je imel eno leto in pol. Danes bi moral imeti 7 let.
Kaj naj dodam…
Ne znam se izrazit, kakšen šok, tragedija, je ni tako krute besede, ki bi to opisala.
Sem ponosna mati tudi 5 letni hčerki in 11 mesečnemu sinčku.