Prisotna in ok. V soboto razne obveznosti okoli in nato še sobotna akcija doma, tako da ekstra miganja nič, hrana pa čisto običajna (ne v +, ne v -). Nedelja 1:40 hoje, hrana isto kot v soboto.
Pod črto od plana za minuli teden: brez kruha 4/5, brez sladkega 3/5, joga s plankom 4/5.
Takole za vzdrževanje teže bi rekla, da sem ok. Za še par kil zgubit, je pa treba drugačen pristop. Ta teden napadam bolj striktno in, če mi ne uspe do vikenda kaj dol spravit, me čaka drug ponedeljek luna.
Štefka, ti pa si letos res čist divja. Če se ti da, napiši malo kaj ješ. Da dobim kak navdih.
Aja, pa še glede plavanja. No teh 1700 m ni v kosu, da se razumemo. So vmes postanki. Jaz na bazenu občudujem ene, tudi starejše, ki pa res obvladajo. Odplavajo 2000 m v 45 min. Tudi ženske so vmes, pa ne ravno več rosno mlade. Je pa res, da je meni plavanje v 90 % čisti užitek, ko res “upravljaš” s svojim telesom kot želiš in lahko začutiš vsak konček svojih udov. Dosti podobnosti z jogo, sam plavanje je enostavnejše, ker ne čutiš svoje teže 🙂 .
Ojla, Evo mene!
Vse super zaenkrat še vedno. Včeraj delala vaje zvečer. Plank celo 2x včeraj, že zjutraj. Ker sem pozabila sem ga pol se zvečer 😂.
Hrana včeraj celo malo premalo, danes zaenkrat tudi nimam apetita, ker čakam en pregled in sem živčna 😒
Bom pa popoldne nadoknadila. Od miganja se ne vem kaj bom. Nekaj moram a ne?
Prvi alt, biti pomagala, pa ne vem kako. Zdajle na primer s takimi izzivi jaz opravim mimogrede, se 14 dni nazaj bi pa naredila isto kot ti.. Upam da najdeš nek nadomestek te hrane v tistem trenutku. Poroča..
Jaz sem včeraj spekla zelenjavno pito iz skorje iz cvetače, našla na netu.. Madon kako dobro. Testo je tako kot za cvetačo pico. Notri pa prepražena zelenjava in jajca in malo mleka in feta sira. Pa začimbe… Mmm
JAz včeraj odkljukala vse plane, no razen miganja, ker sem šla ob 9 v posteljo 🙂 Kar je bilo pa tudi potrebno, tako da se sploh ne sekiram. Še posebej, ker sem za večerjo jedla samo ananas..ne vem kaj je z mano, vse je tako enostavno. Zakaj ni vedno tako?? In kako naj obdržim to počutje? To me najbolj skrbi, kaj če bom kar naenkrat spet obrnila ploščo?
Prvi alt, ne se sekirat, vidiš kako se lahko hitro obrne in potem te nekaj piči in kar gre…sigurno se ti bo odprlo, samo ne se še žret zraven zaradi slabega dneva.
Danes je bil spet dober dan! S hrano nisem pretiravala, kljukica za miganje je tudi narejena!
Da nebom preveč lačna, sem se lotila ustvarjanja, ki me odvrne od hrane in me dodatno zaposli.
Zdaj se mi garderoba počasi menja.
Nekaj stvari sem dala naprej, nekaj v kanto, zdaj bo potrebno kaj kupiti, saj se počasi vrnem v službo.
Bravo Doječa, menjava garderobe je super stvar! Jaz je še.ne bom tako kmalu, čeprav je spet malo manj na tehtnici. Na vem se še ne opazi, jaz pa že vidim razlike.
Danes težek trening za mano, hrana tudi ok. Jedla krompir pred treningom, je pasal, za energijo. Zdajle pa banana in žlička mandljevega masla, mmm
Prvi alt a ti to kravl plavaš? Meni se zdi to čisto nora dolžina. Sem kdaj plavala in vem, da so bile moje cifre precej nižje. Nisem pa ravno dolgo hodila na bazen..
Jaz sem pa včeraj spremljala trening svojega bivšega športa, ki ga ne povoham že 10 let, od nosečnosti naprej… Zdaj se je spet nekaj zbudilo v meni in vem kakšen je moj cilj za 2019 😎
Plavam mešano – prsno, hrbtno in kravl. Največ je seveda kravla, sem pa tokrat odplavala 800 kravl, 500 prsno, 500 hrbtno (vključno z razplavanjem). Ja, se pozna, da letos pridno hodim 2 x tedensko plavat in se tudi trudim izboljšat tehniko, sploh kravla. Poleg kondicije definitivno tud tehnika pripomore k hitrosti plavanja. Ampak kot rečeno, večkrat sem na progi za eno gospo (ima dobrih 50 let) in probam it njen tempo… pa po dveh dolžnah odneham… jo bom pa še probala lovit 😉
Super prvi alt! Tole moraš bit pol lačna kot volk po treningu.. Mene voda ubije 😂 naslednjo dan pa pojem cel hladilnik.
Danes sem zelo polomljena po včerajšnjem treningu, morda celo preveč.. Bo treba malo pazit. Hrana za zajtrk vmešana jajca, fižol in paradižnik. Za kosilo imam solato s piščancem.
Kaj boste ve danes jedle?
Petek je!! Preživeli še en dober teden.
Danes imam obiske in kuham OH bogato hrano. Bom videla če se bom lahko malo držala nazaj :-))) Plan je že tak. Poteka tretji teden mojih sprememb, ki je ponavadi ključen, da odneham. Če preživim danes, bom tudi vikend. Punce, boste mislile name? :-)))))
Vam pa tudi želim en krasen petkov popoldan/večer. Se tipkamo
Štefka, “ko gre, gre”, kot pravi Ilka, in tebi gre. Super ti gre. Upam, da se bom še sama nalezla tvoje volje glede prehrane 🙂
Evo z miganjem sem ok, danes dobra ura kidanja in dobra ura hoje. Pa še plavat grem, sam danes definitivno bolj na izi, ker imam že od kidanja roke do kolen. Bodo morale danes noge bolj intenzivno delat. Hrana solidno, vendar količinsko ne ravno za hujšanje…
Včeraj in danes sem se pri hrani lepo držala, samo danes nisem dodatno nič migala.
Mi pa kar kruli, upam da hitro zaspim!
Punce mislim da je treba vztrajat. Važno je, da se po slabšem dnevu poberemo.
Danes sem se gledala v ogledalo in se mi je zdelo da imam ožji pas. Jutri se vagam. Zadnjič me je razočaralo, zdaj bi moglo iti dol,..
Sporočim…
Doječa, je bila vaga prijazna danes?
Jaz sem čist crknjena od včeraj. Roke so težke od kidanja, noge od plavanja (sem pol res delala več vaj z nogami v bazenu.
Danes je za mano “samo” 40 min hoje in mislim, da bo to vse (poleg pucanja po hiši).
Štefka, so se te ohajčki uspešno izognili včeraj? 😉
lepo se imejte
Helou! Včeraj sem jedla OH, po planu. Celo pol koščka sladice sem pojedla. Alpak potem spakirala vse kar je ostalo gostom za domov. Tako da akcija naprej. Danes že nazaj brez OH in odmigala 2 ure teka na smučeh. Prvič letos superca!
Prvi alt vidiš, mi že slediš… Več miganja potrebuje več zdravih prehrambenih opcij. Super.
Doječa, poročaj. Upam da si zadovoljna. Me zanima kaj bo z mano v ponedeljek. 🙈