Nam gre? Štefka, saj držiš tempo, ane? Doječa, znano tole z oblizovanjem žličk in “čiščenju” ostankov. Saj bo, ker veš, da lahko pa kak svoj obrok preskočiš. 😉
Zaspankicamala, postenje je pogumna akcija. Bravo.
Za mano je ura plavanja in dan s solidno prehrano. Je pa še rezerve. Pred nami pa je velik izziv, imenovan december…
Štefka, saj bo. Drži se.
Imamo pa vsi obdobja, ko smo super, taka, da komaj furamo in ona, nekje vmes. Jaz zase osebno vem, da bi morala odnehat pri sladkem, pa …? Jutri smo zadnjega in stopim na tehtnico. No, že po pasu na hlačah vem, da to ne bo ravno nekaj za hvalit se. Ampak – gremo dalje. Sem si spet začela zapisovat, kaj pojem. Upam, da me to strezni. Sem pa bila danes zjutraj, še ob luninem siju, že na bližnjem hribčku. 🙂
Doječa, čestitke za minus na tehtnici. Zame pa je bil danes trenutek resnice – mi je tehtnica kazala, da sem pridelala novembra 1,5 kg. Nič čudnega. Tole delo na sebi in s sabo je res garanje. Doživljenjsko. Koliko plusa bi šele bilo na tehtnici, če ne bi migala. V novembru sem nabrala za skoraj eno uro na dan.
Jutri je december, prihaja mesec, prepoln skušnjav in idealen za resen trening samodiscipline. 🙂
Danes sem šla na moj hrib..a kaj ko sem zvečer naredila večerjo in pojedla prevevč.
To smo mi karakterji, ki nam ni treba dvakrat rečt..
Zaspanka lepo ti gre. Bravo.
Prvi alt ne obupat.. Kar naprej…
Tudi meni je tehtnica v dveh dneh pokazala 800g več. Ja sigurno!
Se nekaj časa spet nebom tehtala pa bo..
Lepo nedeljo!
zaspankicamala – čestitke za minus na tehtnici, ti sam nadaljuj svoj tempo, dobro ti gre
Doječa – včasih bi človek res nekam poslal te številke na tehtnici. Čeprav meni tokrat “služijo”, saj vem, da sem ga biksala in rezultat je pač tak kot je.
Grem pa ta teden “all-in” – že grabim bika za roge 🙂
Za danes: brez kruha, brez sladkega, zadnji obrok do 17.30 (potem samo še kaka manjša mlečna zadeva, če bi bila res kriza)
Evo meb punce..november je mimo, računam, da bo zdaj bolje :-))) Zadnje 14 dni sem popustila, ampak ne preveč, tako da je vseeno ostalo -2 za november. Moram biti zadovoljna!
Ta teden začenm spet malo bolj zares. Zdaj smo že 4, dajmo nadaljevat z dobro energijo! Miganje in brez sladkega al kako? Bomo poskusili, sladkega se je res treba odrekat…
OJla punce,
jaz sem mislila da bo december boljši, pa ni. HAhahahaha. Upanje umira zadnje a ne?
Sladkorja je definitivno preveč. Če je pa na vsakem koraku…slabi izgovori, vem. Spet bo treba en športni izziv naredit. Prvi alt, kaj bova? Daj idejo…kak plank izziv? 30 sekund na dan? 2x na dan?
Bralka iz Kranja, pa ti več piši, vsak lahko doda svoj košček 😉
Se tipkamo, S
Štefka, sladkor…. eh ta sladkor… sem tud tam, da se obračam stran, ignoriram, se prepričujem, si grozim, ampak, ko pride tosti moment šibkosti, adijo pamet… Zdaj se trudim, da vsega pojem manj (če bo kaj pomagalo)…
Izziv? Ok, naj bo plank (moram pogledat, kako se ga izvaja) + dodajam vsaj 3 vaje iz joge na dan, 2 dni na teden si dajem popust za začetek). Štartam pa jutri, ker se zdajle odpravljam na sestanek in ne vem, kdaj pridem.
Bralka iz Kranja, si zraven pri izzivu?
Pozdravljene punce!
Včeraj sem skočila na vrh, a kaj ko sem cel popoldan nekaj jedla.
Kako močno moramo biti motivirane, da se odrekamo vsakdanjim skušnjavam, koliko motivacije in truda, da to pokaže tudi tehtnica. Tisti ki pravi, da je hujšanje lahkó bi ga hitro nekam poslala.
Sama vem koliko se moram odrekat da izgubim 1kg..
Velikokrat občudujem reklamne letake.
Meso, sir, zelenjava in sadje.. Vse, prav vse ostalo je nepotreben balast, ki nam jemlje energijo in širi riti ter tanjša denarnice.
Se pridružujem izzivu..
Vse več nas je…
Bralka iz Kranja začnite z nami…