Punciiii, evo mene nazaj! Zdaj pa gremo zares, haha. No, Doječa je čisto resna skoraj ves čas. Res kapo dol, kako se držiš! In sigurno se ti bo obrestovalo! Prvi alt, kaj bova zdaj midve naredile? najprej stres v koš, potem, pa naprej. Popoldne sem brala tole našo temo malo nazaj in se spet spomnila na par pametnih ugotovitev. Pogrešam ostale punce, maiaS, Matruška, Hanna, pravakava…ste vse na cilju? Iz srca vam privoščim da ste. Ampak pridite nam kaj povedat, kako je biti tam, da nas malo zmotivirate 😀
Torej prvi alt in Doječa, me pa naprej. Jaz sem se stehtala, teža je ostala ista, kar je ok, glede na to, da nisem nič kaj pazila. Malo sem že zbirala med boljšimi opcijami, ampak pretiravala pa nisem. MIganja je bilo dovolj, predvsem hoje. Danes se počutim odlično, spustila sem zajtrk in večerjo, pojedla sem dva manjša sadna prigrizka in kosilo. Pa hodila sem več kot 1 uro in vmes telovadila na igralih.
Plan za naprej je podoben, moram se resno spraviti k stvari, tako ne gre več naprej. Ne gre počasi in postopoma. Rabim zagon. In upam, da ga dobim z začetnim malo večjim odrekanjem. Vsaj za par kil. Potem bom tuhtala naprej.
Upam, da se tipkamo čimveč in da nam bo šlo!
Doječa, upam, da si nazaj v sedlu. Čeprav niti nočem tako govoriti. Ker če si nazaj v sedlu, pomeni, da si bla enkrat zunaj in da je samo “popolno” dobro, ostalo pa ne. Jaz pa mislim, da je vse kar počnemo ok. En dan jemo malo več, naslednji dan malo manj. En dan migamo več, nasldenji dan pa sploh ne. Vse je ok. Glavno, da se počutimno dobro in da se bližamo nekemu življenjskemu slogu, ki ga bomo furale še dolgo. Zame to pomeni biti fit, kot nekoč, da mi bo vsako gibanje v užitek in ne bom več razmišljala v stilu : “tega pa ne bom, ker sem pretežka, ali pa ne bom zmogla”. To nisem jaz, ki sem včasih bila pojem športnice..
Jaz sem imela ok dan. V vseh pogledih. Zdajle še en spletni semirad odposlušam in grem spat. Po počitnicah se je treba naspat, že tako bo težko zaštartat :-/
Doječa, saj si danes že ok, ane?
Štefka, dobre in konkretne plane si si zadala. Nisem zihr, če ti bom sledila, bom pa vsekakor skušala držat korak v isto smer. Vidiš, jaz pa nikoli nisem veljala za neko ekstra športnico, ne po duši, niti v aktivnostih. Mi je pa všeč to, kar počnem zadnja leta, za dušo in telo. 🙂
No, jaz ta vikend plavala in hodila, sicer sem pa še vedno v prostem padu, vendar tla se pribljižujejo in srčno upam, da pristanek ne bo pretrd. In da potem lažje zadiham.
Gremo pogumno v nov teden. ok?
Ja jest sem nazaj. Se popolnoma strinjam s tem, da nihanje pri hrani in gibanju ni nič groznega. Jaz sem si od vsega začetka dopustila toliko pregreh, da ji jih vsake kvatre privoščim in si za to ne očitam. Če bi preveč strogo zapela od začetka bi hitro nehala po enem mesecu,..kot še vsako mojo neuspešno shujševalno do sedaj.
Danes sem bila pri hrani pridna in tudi pri gibanju. Šla sem na moj hrib.
Zdaj je pred nami spet suho in lepo vreme,brez izgovorov gremo naprej.
Tudi moj dan ok in po planu. Lačna sem, kar je dober znak 🙂
Doječa kako gre tebi z lakoto? Kdaj ti je najhuje?
Možmi je povedal da se 91 % ljudi obupa nad dieto ali nekim športnim programom. Od teh 61% že v prvem tednu…prvi teden je torej naaaaajbolj pomemben. NO, zame je kritičen ponavadi tretji teden…ampak do tam je še daleč. Preživimo najprej prvega 😀
Prvi alt, gre?
Ja odkar hujšam še nisem šla lačna spat. Meni so najtežji popoldnevi, ko še ni čas za večerjo.
Ker jem brez oh, no vsaj poskušam, se najem in čez 3ure si lačen. Tako jem skos malo. Glede na to da se trenutno teža ne spreminja pa moram kaj narediti…To očitno ni ok.
Zvečer med 18 in 18.30 nekaj pojem.
Danes sem opravila vzpon in pri hrani bi lahko bila bolj zadržana…
Super, prvi alt, danes boš ukrotila večerno lakoto, a ne? 🙂 Upam, da je projekt že mimo..
Ja sem pridna, jem malo, na tehtnico stopim jutri in vidimo, če je kaj bolje. Počutim se že bojlje, se mi zdi, da so obleke že menj tesne. Haha, se vidi, kako psiha dela…en teden sem pridna in “vidim” že hude spremembe 😀
Doječa, upam, da si pridna pri hrani in miganju. Ostani v ritmu!
Projekt je tik pred koncem, kar pomeni, da je napeto….zelo….. Sem res ful utrujena, saj rada delam, ampak takega tempa pa ne prenašam najbolje….., Sem morala it malo odklopit, ven v naravo in potem še plavat. Večerja danes solidno (grem lačna spat).
Doječa, tole zna bit mamljivo, sam za tek v dolino pa se res raje prej pozanimaj, če je zdravo, brez da si utrjen v teku (ne glede na težo). Štefka, drži še naprej ta slog, boš videla, da boš kmalu prestavljala luknje na pasu. 🙂