Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Prvi alt ne obupat! Pač paše kakšen dan normalne prehrane, potem pa naprej..
Saj vest potem kmalu potrka in se človek ustavi..
Danes sem bila pridna pri hoji, sem šla na vrh, hrana tudi ok.
Zdaj bomo hodili pač z dežnikom, glede na napovedi.
Lep vikend in se pišemo.

No, nekaj je res – rekreiranje mi je skozi zadnja leta zlezlo pod kožo in praktično v 99 % najdem čas za hojo, pa tudi če imam tako gužvo kot npr včeraj. Eno uro sem si vzela zase, odtalo za šiht in zvečer (blizu 22.) je bilo vse pod streho. Hrana? Nič pametnega…. cca 20 dag keksov in 7 dag čokolade ter šefla zelenjavnega riža z jajcem in solata. Včeraj se res rabila cukr, za energijo.

Ko ni padalo sem šla na moj hrib. Kljukica torej za hojo.
Pri hrani sem pogrnila. Ampak to danes je bilo malo za nagrado in za dušo.
Lep vikend!

Zelo aktiven dan je za mano. Kljukica za hrano in šport. Sem še ujela pravi čas pred dežjem za skok do vrha.
S hrano tudi ok.
Z pred spanjem pa pilates, po katerem me vse boli.
Lep teden in kmalu se vagamo!!! Dajmo punce še malo!!!!!

Doječa, kot kaže si edina gonilna sila tule. Jutri te bo št. na tehtnici zagotovo nagradila.
Moj oktober pa ni ravno po planu, predvsem glede sladkega, in ne pričakujem ničesar novega na tehtnici. Očitno mi novi cilj ni zlezel v podzavest in bo še trajalo, da ga osvojim. Ampak glavno je, da “delam” za zdravje.
Torej hoji sem dodala še plavanje – jeeee 🙂

Juhu! 2 frej dneva… Upam da se bom končno našim. Nekako izmozgana sem. Hrana OK, migam za silo. Včeraj dolg sprehod, danes je še upanje za kaj, ampak sem taaaaako zaspana 🤦‍♂️

Bravo Doječa! Mi dve s prvi alt se pa šlepava :-)))

Haha, kako pa je uspelo napisat *našim namesto *naspim…. Autocorrect

Oktobrska bilanca:
71,4 kg
skoraj 50 min rekreacije na dan
O izpolnjevanju zadanih planov glede sladkega in večerjah pa raje ne bi…. pač…. življenje…

No danes nova najnižja teža je 93,1kg.
Ja ne premakne se mi nikamor. Tako se mi je vrtela kilaža ko sem imela 10 kg več. Nikakor ni padlo pod 100.
Potem pa kar po 2kg dol..
Gremo naprej. Zdaj me vsi ogovarjajo in hvalijo, meni se pa zdi da sem ista kot prej..je pa seveda lepo slišat.
Jutri bom že lahko nosila plašč kupljen v 9.mesecu tik pred porodom na razprodaji.
Kupila sem si ga za motivacijo da shujšam po porodu…čisto premajhen..
Zdaj mi je prav. Št 42 ampak neka majhna anoreksična številka. Ln

Nič posebnega se ne dogaja. Slaba vest zaradi zanemarjenega športanja.
Ta dež ubija na obroke. Poskušam se držati vsaj pri hrani.
Punce kje ste??

Doječa, čestitke za novo najnižjo težo. Vreme je tako, da je treba dežnik sabo nosit, bo pa jutri že bolje. Tudi jaz se ne bom hvalila s hrano. Sem pa gledala Zvezdanino pogovorno oddajo in je bil kar zanimiv gost – govora je bilo o prehrani, maščobah, OH … November… 11. mesec, že dolgo se vrtim po tem forumu… Pravzaprav že od lani.

Slabo vreme? Mene je danes ravno opeklo sonce 😎 in plavala sem.
Sem na dopustu.. Tehtnico sem pustila doma. Tisto navidezno. Stehtala sem se 31.ga, teža enaka. Gremo naprej.

Doječa bravo, s prvi alt ti komaj sledi a, ampak super, si gonilna sila trenutno, to rabimo! Vztrajaj!

Tukaj migam veliko, jem ok. Bomo videli kaj bo po enem tednu. Se javim se kaj.

Štefka, sem ti fouš, ampak ti privoščim tale dopust. A si v morju plavala? Jaz sem tud začela sezono plavanja 🙂 In hodim pridno 🙂 Pri hrani grešim vsak dan po malem, ampak pod črto, sem z letošnjim letom zadovoljna. Imam manjše porcije, precej manj kruha in v povprečju lažje večerje. Tudi pri sladkem sem bolj striktna. Ampak, rezerve so še, tako da imam za nekje do aprila ali maja 2019 prit do tega, da mi bo res vsa konfekcija št. 40 udobno prav. 🙂

Ja lepo da športate. Plavanje je sigurno super vadba. Danes sem opravila dolg sprehod,s hitro hojo ker smo nazaj že hodili po temi. Za vratom hčerko 18kg in v rokah voziček.
Hrana je bila ok.
Uspešen teden!!

Doječa, ti si imela tole cel fitnes, ne samo sprehod. Malčki (in že dojenčki) kar lepo skrbijo za bicepse in vratne in hrbtne in trbušne mišice. 🙂
Včeraj sem osvojila en vrh in hodila 1:40 skupaj, danes pa sem si privoščila 50 min hoje. Se pa danes komaj držim od hrane vstran. Cel dan sem nenormalno lačna in bi pojedla vse živo, če bi bilo brez posledic. 😉

Danes je bil spet aktiven dan, tak kot mora biti..joj kako sem to rabila..spet se počutim bolje… Poleg kljukice za vzpon in hrano sem oddelala še večerni pilates. Zdaj sem padla v posteljo.
DANAŠNJI MENU:
Za zajtrk:
sem pojedla ovsene kosmiče,
za kosilo:
sem prvič preizkusila ajdo z jurčki in piščancem in solato (prvič zgleda ajde nisem znala pripravit, ker mi je bil okus grozen),..ODLIČNO JE BILO!!
večerja:
pa pražena zelenjava (bučka, por, paprika..)z jajcem…
Imamo kakšen nov kratkotrajni cilj? Kakšen predlog? Miganje vsak dan, hrana,.. Potrebujemo novo kljukico.

Vzpon opravljen,veliko km narejenih danes še dodatno zunaj in po bajti. Pri hrani sem se pazila.
Najbolje gre v hrib zjutraj..potem gre že težje.. Lep večer

Zame danes 50 min hoje in ena ura plavanja. Pri hrani preveč OH in premalo zelenjave. Tudi preveč stresa…

Ojla punce,
Ja prvi alt v morju sem plavala, v Atlantskem oceanu, no bolj skakala čez valove.
Vidve sta pridne! Same kljukice. Prvi alt, daj ta stres nekam stran, kolikor se le da. Jaz sem zdajle res na off, ure skoraj ne uporabljam, noro! Ko smo lačni, jemo in ko smo zaspani gremo spat. Bi se lahko navadila 😂

Ko pridem nazaj pa za grizem z dieto. Tako da pripravita se!

uau Štefka, ja, tako se dela 🙂
Uro imaš pa tud mal drugačno, ane?
Oja, bom jaz tud odpikala tale stres, se približuje zaključek še enega velikega projekta (no, še cca 14 dni).

New Report

Close