Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Sva skupaj pisali Štefka? Ja je bil sanes naporen dan tudi za komunikacijo. Kot da ne bi vsi slovensko govorili. Čestitke za vodeno vadbo. 🙂

Sva pisali skupaj očitno, ja 😁
En lep dan vsem skupaj!

Še en naporen dan, posledice čutim na hrbtu… Vseeno, sprehod je bil, hrana in sladko pa tud ok. Grem narest še kakšen “pozdrav zemlji” da se raztegnem, potem pa spat oz. malo bom morda še brala, ker se dnevni adrenalin še ni polegel. Jutri petek, Hvala Bogu 🙂

Danes je bil tudi pri meni res aktiven dan! Zelo športno.Kljukica več kot narejena. Ja tudi pri hrani se držim. Samo Jogurt za večerjo? Ja se bom navadla. Pa lahko noč. Kdaj se tehtamo??

Včeraj sem si končno vzela čas za kar dva obiska. 🙂
Pri zadanem planu pa kljukice. Doječa, tehtamo se konec meseca (uradno). Sicer pa jaz ta teden bolj malo jogurta pojem, sem na čaju in mi zvečer bolj paše kako jabolko.

Uf danes bo treba še malo migat..hrana OK, ampak delovna že od 5 zjutraj in sem se ravno ulegla v posteljo in razmišljam kako naprej 😂
Nekaj bom. Se javim zvečer. Tehtanje.. Ja.. Hvala za opomnik, doječa 😜
Matruška? Ostale? Še dobro, da smo vsaj tri trenutno v boju.

Danes sem bila pridna pri hoji- kljukica.
Pri vrsti hrane je bilo ok, sem jedla pred 18o uro, samo količinsko sem ga polomila čist. Pa še dva bambusa sem si privoščila, prvi alkohol po dolgem dolgem času, ojoj… Takoj sem ga čutila!
Tehtnica mi je pokazala novo najnižjo težo, ampak skoraj toliko je pokazala kot prejšni teden, sam je šlo pol kile gor..
Tako da se do konca meseca ne tehtam več.
Lepo pozdrav!

Kljukica za danes je narejena!!

Bravo doječa! Si nam zgled 😉 Jaz sem imela naporen vikend, samo sem kar dobro pregurala. Ne vem, če bi lahko rekli, da hujšam, sicer, ampak trenutno mi je itak plan gibanje. Lep teden želim!

Doječa, pol kile men kar redno niha, če že ne kaj več – je pa fajn, ko vidiš novo najnižjo težo, ane? Pridna si.
Štefka, saj vemo kako je s tem – vikendi znajo bit mamljivi in je treba ene volje, da se držimo 😉
Sama krmarim nekje med “fajn mi gre” in “ups”, vendar mislim, da ni hujšega zaenkrat (ne v minus, ne v plus). Jaz pa sem po dooooolgem čaaaaasu malo (za eno zvrhano dlan) čipsa in me je potem koža srbela za znoret (ja, vem, kazen božja… saj sem vedela, da imam tako reakcijo po čipsu…). Hodila pa sem pridno včeraj, kljub turobnemu in totalno osveženemu vremenu. V soboto sicer brez nekega resnega gibanja, ampak pod črto je miganja precej. Počasi se bliža sezona plavanje 🙂

Danes nisem nič športala. Ni kljukice.
Pri hrani sem bila zmerna, ampak občutek napihnjenosti mi ustvarja slabo vest, da sem preveč jedla.
Pa dajmo z izgovori…
Spet se je vrnila menstruacija po porodu in imam občutek da zadnje dni skos nekaj jem.
Res pojemo veliko solate, ovsene za zajtrk, zato je velikokrat občutek napihnjenosti. Saj ko je vse kot mora biti je super lahek občutek, ko pa kakšen dan prebava malce štrajka je pa res težko in neprijetno.
Spet se vrtim na istih kilogramih. Tako sem se vrtela ko sem le videla dvomestno številko.
Konec meseca bo pokazala tehtnica realno stanje.
Pa lahko noč

Danes zame dober dan, malo hrane in nekaj gibanja. Zdaj pa kar spat, stran od kuhinje.
Ja, prvi alt, vemo kako je, ampak meni izkreno vikendi ne predstavljajo več težav, kot sam terden, sem kar na glih s hrano. Vedno malo preveč, hihi. Ampak kot sem rekla, ne prehitevajmo, najprej miganje.
Doječa, normalni so tvoji občutki, napihnjenost bo kmalu šla. Ti smao vztrajaj.

Doječa, ti s problemi z napihnenostjo, jaz pa z znaki prehajanja v meno..??!!!.. To je, kot kaže, razlog za moje čudno počutje… migam v vsakem vremenu in ne glede na počutje in to me dobesedno drži gor… Hrana je mislim da ok, seveda bi se dalo marsikaj pošlihtat, ampak življenje je še kaj drugega kot to. Zadovoljna sem, da mi je vedno več oblačil št. 40 prav (vse še ne, sploh ker nisem po standardnih merilih…) in da me ob predklonu trebuh več ne ovira. Moram pa se v roke vzet še na drugih področjih….(preden izgorim, al kako se že reče).

Danes zelo dober dan. Ogromno gibanja in hrana je bila tudi uredu.
Izkoristek lepih in sončnih dni za gibanje na prostem… Baje je pred nami veliko dežja…

Zame včeraj nič rekreacije (khm, tud men se to zgodi, očitno) in hrana do večera skoraj nič (ne zanalašč) in sem potem za večerjo imela meso in zelenjavo… žal pa tudi kruh… Koliko bonusov sem že koristila? Pri večerjah zihr že vse…

Danes sem opravila vzpon, tudi pri hrani je šlo ok.
Zdaj sem res vesela, saj se mi je pridružil tudi mož pri moji hrani. Še nedolgo nazaj je vihal nos ob mojih obrokih,..( ni zbirčen, samo ne šteka zakaj mi pašejo ovseni za zajtrk) ….potem je spraševal zakaj tudi njemu tako ne skuham…zdaj pa je tudi on ob meni.
On to obvlada, saj je enkrat že izgubil 44kg v enem letu.
Sva si za ta in naslednji teden napisala jedilnik, ki se ga drživa.
Manj zapravljanja..

Bravo Doječa, male zmage!
Prvi alt, glavno da nisi zaigrala z večerjo. Jaz v takih situacijah zgubim glavo..

Zame dober dan. Prijetno utrujena po vadbi.

Opravljen vzpon na vrh in pridna pri prehrani.
Pa lahko noč.

tudi pri meni včeraj dober dan. Musklfiber od srede in ok s hrano. Danes je petek! Vesela do konca.

Bravo Doječa in Štefka, bravo!
Sama pa sem v “prostem padu” in diham na škrge… Računam, da bom najkasneje zvečer eno veliko reč pokljukala in da bo vsaj vikend lažji… O hrani nimam energije razmišljat, jem, kar pač je in kadar pač je… To ni fajn, ampak tako je, če imaš vključem auto sistem za preživetje.
Včeraj dobra ura nadvse prijetne jesenske hoje po gozdu. To pa je balzam.

New Report

Close