Ja Štefka, na račun tega, da nam tule megla prizanaša, sem pa to jesen že parkrat strgala zamrznjeno steklo zjutraj… Sicer pa hvala za napotke za Šmarno goro. Mogoče jo pa res kdaj obiščem, sicer pa imam raje manj obljudene hribe. Evo, danes popoldan s Slivnice s štartom iz Cerknice. Zaradi okoliščin sem šele sedaj južnala…. To ni glih po planu, saj bi mi takle čas “pripadal” le jogurt. Sladko danes ok.
Drage dame,
Info:
Slisimo se lahko na 1. Programu Radio Slovenija ob 8:00 – 8:30 dne 9.11.2018
Tema: motnje hranjenja.
Ce bo katero zanimalo, kaj si o tem mislim jaz 🙂 pa se kaj bom povedala.
Pozdrav Mirjana
Hvala, Doječa. V bistvu se sama sebi zdim prav smotana, da se pustim enemu prehladu tolk vplivat na splošno počutje. Včeraj sem šla iz inata še na en sprehodek na svež zrak popoldan – lepo na izi in veste kaj, všeč mi je bila počasna hoja, pogled na mokro listje, ki je na sveže prekrilo gozdno pot, meglice nad vodo. In ko sem prišla nazaj sem se “zasluženo” zavlekla na kavč in preležala do noči, potem pa samo še v posteljo. 🙂
O ostalih kljukicah pa raje ne bi – pogrnila pri sladkem (že na šihtu), pa ne samo zaradi meda in pastil… 🙁
Why oh why?
Bravo prvi alt za borbo. Pridejo taki dnevi, ko bi telo samo počivalo. IN kak dan ne bo naredil škode. Je pa fino, da ga ne obremenjujejo s sladkim 😉
Jaz sem sitna zdajle, čeprav sem pridna. Sem oblekla ene sveže hlače, saj veste take iz omare, ki se morajo še raztegnit in grrr, me vežejo. No upam, da je samo to, da so sveže :-O
Ampak se ne bom dala. Migala bom po planu in ignorirala tehtnico. Danes je sicer plan sprehod, oziroma nič hujšega. Jutri spet trening. Šmarna bomo videli kako bo ta teden. Mogoče vikend obisk šteje?
Punce dajmo! Ene ozdravite, druge pa migajmo..jejmo pa vse zdravo, ok?
Ja danes je pa zelo pester dan. Že zjutraj sem bila na vrhu. To je res bolje. Tempo višji.
Trenutno sem na 14.000 korakih pa sploh še ni konec dneva.
Za kosilo sta bili 2 tortilji z mesom in veliko zelenjave, kofe,grozdje za malico…
Zdaj ga ne smem lomit zvečer. .to je itak vedno najtežje.
Samo moram pa res vprašat ali res lahko za večerjo pojeste le en jogurt? Vem da lahko porcije še zmanjšam. Če res pojeste le jogurt za večerjo kapo dol.
Ja, meni en jogurt povsem zadošča za večerjo, če tekom dneva normalno jem. To pomeni zajtrk in kosilo ter vmes ena malica. Si pa privoščim najljubši jogurt –
en lonček (sicer navaden jogurt) in si ga občasno izboljšam s cimetom 🙂 Je pa res, da je meni to res dobra hrana. Jogurt mi ne paše le v takem času, kot je zdajle, ob prehladu ipd.
Pa danes? Sprehod (več ne zmorem), obroki ok, cukr pa… eh praznovanja… kos torte sem dobila predse in ga pojedla…. pa mi niti pasal ni…