Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Super dan! Preživet zunaj z družino. No, v višavah,natančneje. Prijetno utrujena. Tudi hrana zdrava.
Jutri pa spet jutranji vzpon, ko bodo otroci še spali.. Upam 😁
Kako ste ve preživele to čudovito soboto.?

Tadolg sprehod je prestavila burja, ki preveč piha, zato kjlukica samo za vzpon na hrib.
Dan je bil nekam napet,..
Obiski, peka kostanja, zraven pirin štrudl,..
Hrane se držim.
Upam da bo jutri bolje.
Zdaj pa otroke spat.. Tudi to kuri kalorije??

Dan je bil res krasen včeeaj. Malo sem raziskovala vzhodni del Slovenije, bolj v izi, vseni se je nabralo kar nekaj hoje + jutranja s psom, tako da si bom pribeležila 1h. Hrana pa minus.
Danes se definitivno držim plana glede hrane in čim več kusika. Sonček že pošteno boža 🙂

*včeeaj – včeraj
*vseni -vseeno
*kusika – kisika
mi pa gre pisanje 😉
lep dan vsem

Jaz sem že oddelala jutranji vzpon. Tudi med vikendom je razgled kičast! Danes je treba bit pridna samo še s hrano. Po včerajšnjem in današnjem vzponom sem kar prijetno utrujena. Ampak to je to!
Lepo nedeljo..
P. S. :ne morem verjet da je v dolini se vedno megla..

Ja Štefka, na račun tega, da nam tule megla prizanaša, sem pa to jesen že parkrat strgala zamrznjeno steklo zjutraj… Sicer pa hvala za napotke za Šmarno goro. Mogoče jo pa res kdaj obiščem, sicer pa imam raje manj obljudene hribe. Evo, danes popoldan s Slivnice s štartom iz Cerknice. Zaradi okoliščin sem šele sedaj južnala…. To ni glih po planu, saj bi mi takle čas “pripadal” le jogurt. Sladko danes ok.

No pa je za nami en zanimiv in priden teden. Danes nisem šla na vrh, je bil le krajši sprehod. Hrana je bila tudi ok.
Novim zmagam na proti v nov teden.

Evo, trening dodelan, zdaj pa služba. In s sabo zdrav obrok. Pridne bodite!

No, jaz pa s polnim nosom in bolečim grlom 🙁
Zjutraj sem sicer odhodila 30 min, vendar sedaj komaj čakam, da pridem do kavča…

Drage dame,

Info:

Slisimo se lahko na 1. Programu Radio Slovenija ob 8:00 – 8:30 dne 9.11.2018
Tema: motnje hranjenja.

Ce bo katero zanimalo, kaj si o tem mislim jaz 🙂 pa se kaj bom povedala.

Pozdrav Mirjana

PhDc. Mirjana Franković, spec. dipl. oec. transakcijski analitik - psihoterapevtka I info@mirjana.si I www.mirjana.si I Pogovor pomaga. I 040 520 257

Prvi alt naj prehlad hitro mine. To je zelo nadležno!
Danes je bil dan uspešen za prehrano in kljukica za hojo. .
Upam da bo jutri kaj lepše vreme,..

Hvala, Doječa. V bistvu se sama sebi zdim prav smotana, da se pustim enemu prehladu tolk vplivat na splošno počutje. Včeraj sem šla iz inata še na en sprehodek na svež zrak popoldan – lepo na izi in veste kaj, všeč mi je bila počasna hoja, pogled na mokro listje, ki je na sveže prekrilo gozdno pot, meglice nad vodo. In ko sem prišla nazaj sem se “zasluženo” zavlekla na kavč in preležala do noči, potem pa samo še v posteljo. 🙂
O ostalih kljukicah pa raje ne bi – pogrnila pri sladkem (že na šihtu), pa ne samo zaradi meda in pastil… 🙁
Why oh why?

Bravo prvi alt za borbo. Pridejo taki dnevi, ko bi telo samo počivalo. IN kak dan ne bo naredil škode. Je pa fino, da ga ne obremenjujejo s sladkim 😉
Jaz sem sitna zdajle, čeprav sem pridna. Sem oblekla ene sveže hlače, saj veste take iz omare, ki se morajo še raztegnit in grrr, me vežejo. No upam, da je samo to, da so sveže :-O
Ampak se ne bom dala. Migala bom po planu in ignorirala tehtnico. Danes je sicer plan sprehod, oziroma nič hujšega. Jutri spet trening. Šmarna bomo videli kako bo ta teden. Mogoče vikend obisk šteje?

Punce dajmo! Ene ozdravite, druge pa migajmo..jejmo pa vse zdravo, ok?

Ja danes je pa zelo pester dan. Že zjutraj sem bila na vrhu. To je res bolje. Tempo višji.
Trenutno sem na 14.000 korakih pa sploh še ni konec dneva.
Za kosilo sta bili 2 tortilji z mesom in veliko zelenjave, kofe,grozdje za malico…
Zdaj ga ne smem lomit zvečer. .to je itak vedno najtežje.
Samo moram pa res vprašat ali res lahko za večerjo pojeste le en jogurt? Vem da lahko porcije še zmanjšam. Če res pojeste le jogurt za večerjo kapo dol.

Jaz ne, doječa. Jaz imam tudi še veliko rezerve pri količini. Bom delala na tem, ko osvojim redno gibanje.

Ja, meni en jogurt povsem zadošča za večerjo, če tekom dneva normalno jem. To pomeni zajtrk in kosilo ter vmes ena malica. Si pa privoščim najljubši jogurt –
en lonček (sicer navaden jogurt) in si ga občasno izboljšam s cimetom 🙂 Je pa res, da je meni to res dobra hrana. Jogurt mi ne paše le v takem času, kot je zdajle, ob prehladu ipd.
Pa danes? Sprehod (več ne zmorem), obroki ok, cukr pa… eh praznovanja… kos torte sem dobila predse in ga pojedla…. pa mi niti pasal ni…

Še en dan je za mano. Danes sem se pri prehrani super držala. Za večerjo sem pojedla le jogurt. Opa! Na moj hrib danes ni zneslo, tako da kljukice za danes ni.
Zdaj pa počasi spat. Lahko noč!

Se en dan mimo. Vodena vadba dodelana. Večerja več kot jogurt, ampak sej jedla malo čez cel dan.
Danes je bil slab dan za komunikacijo. Ima še katera to izkušnjo? Grem kar spat. Nocko

Gre Doječa? Pol ni prehude lakote po jogurt, ane?
No, zame danes končno vse kljukice, čeprav res na meji. Tud jaz grem spat, jutri še en naporen dan na šihtu, na prehlad ni časa mislit…

*oddelana

New Report

Close