Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

OJla prvi alt, joj ne, nič nisi zamorila. Očitno smo vse nekje naokoli. Se javim ravno toliko, da ne boš sama 🙂
Jaz se bom tehtala konec oktobra! In migala bom vsak dan. Ob sredah imam zdaj vodeno vadbo. En dan bom šla na Šmarno, vikend je itak v gibanju z družino. Ostale tri dni bom delala nekaj doma. Zdaj pa dovolj. Šport je zame rešitev. Vedno se super počutim! In rada bi se res končno navadila na redno miganje. Prvi alt, greva? Pišemo vsak dan? En dan imam jokerja, da ne bo preveč strogo :-).
Danes sem bila na dolgem sprehodu. Upam, da bom še kako vajo zvečer naredila. Jutri pa trening, 20 minutni, vaje za moč.

Hrana zadnje čase je tako tako. MOž me heca, da bi bila z njim 10 dni brez sladkorja, pa se ne upam zavezat, da bom res. DA ne bo kak kontra efekt, kot ponavadi 🙂

Super Štefka, delava kljukice 🙂
Za miganje sem prec zraven – tu mi ne bo težava, tako da si dajem še izziv glede hrane.
Omejitev sadkega “do 3 na dan” (koščke čokolade, normalno velike piškotke…) oz. če bo kaj za odrezat “en košček” na dan ter da zvečer oz. po 18. uri jem samo še jogurt ipd. Jaz si dam 4 jockerje glede hrane, ker imamo v oktobru en kup praznovanj, vendar to ne pomeni, da so ti jockerji za “no limit”, temveč, da kak grižljaj vendarle lahko takrat dodam. Če bo kaka konkretna večerja po 18. uri, pa sledi takoj naslednji dan samo minimum od hrane. Eko, zapisano. Zvečer poročam, upam da o kljukici 🙂

Štefka in Prvi alt se vama pridružujem .
Migam z vama. Bližnji hrib vsak dan,to je ena ura intenzivne hoje, pol ure klanca, še voziček tišim zraven in se po eni uri domov vrnem mokra.
To prakticiram odkar hujšam. Seveda neredno.
Kar se cukra tiče si jaz ob kavi dam vsak dan 2 piškota zraven, da potešim to željo sladkega in mi je ok. To delam namerno.
K sreči me cukr ne gane. Če je kriza si dam malo domače marmelade v ovsene z navadnim jogurtom pri zajtrku.
Sem v fazi prevelikih cujn. Ne kupujem še nič novih,..ne vem kaj naj naredim…

Evo kljukice – hoja 45 min, večerja jogurt, 3 keksi popoldan.
Doječa, obvladaš. Morda glede oblačil vseeno nabaviš kak kos, zarad občutka, da ti je nekaj prav. Morda kakšen cenejši kos, da ti ne bo škoda ga potem pospravit, ko ti bo prevelik.

Uff pester dan je za mano.
Kljukica tudi pri meni. Narejenih slabih 15.000 korakov.
Hrana brez pregreh,..
Zajtrk ovseni kosmiči, kokos, laneno, sezam, grški in navadni jogurt, mleko.Ne naveličam se jih.
Kosilo perutničke v foliji in solato.
Za večerjo pa solata in piščančje kračke.

Še ena kljukica za danes – 1h hoje, jogurt za večerjo, za južno pa poleg enolončnice 3 palačinke. Se sliši veliko 3 palačinke, ampak bi z veseljem še 3 al pa še kakšno….

Jooooj, evo mene! Pridna sem, samo ne pišem. Včeraj in danes miganje po planu. Pridna tudi pri hrani. Ampak so teeeežki dnevi in se dejansko nisem zmogla javit..ne vem al samo meni in moji okolici seka tale luna ali kaj? Ne vem kdaj sem bila nazadnje tako slabe volje. Glavno, da ga ne sračkam še pri hrani. Upam, na en trening jutri zjutraj pred službo. Se javim…
P.s.: Doječa, super da si z nama v temle mini izzivu 😀

Oziroma, napaka, jutri imam zvečer vodeno vadbo in ne bom migala zjutraj. Še to pozabljam, joj!

Bravo Štefka in hvala za javljanje. Je res fajn, a je še kdo “na sceni”. Sicer pa, zihr niso opazila, ampak zame so (bili) teeeežki dnevi en mesec. Ni bilo opazit, ane?. 🙂
Sem pa na poti na bolje in držim pesti tudi zate.

Tehtnica se sodeluje z mano, zato se raje ne vagam. Se držim pri hrani in kljukica za danes pri hoji na moj hrib.
Zajtrk par hrenavk z kislo papriko, kosilo goveja juha, govedina in solata, večerja bučka z jajci in tuno, 2 mandarini.

Jaz tud kljukam za danes: hoja cca 1 h, večerja jogurt, za sladko pa ena palačinka z domačo marmelado.

Včeraj trening zvečer, zelo naporen, hrana ok. Zdajle vstala za jutranji vzpon..joj, kaj mi je tega treba, hahahahahhaa. >Čisto sem zalimana in upam, da bom sploh prilezla gor. Lep dan vsem!
p.s.: Danes je mali petek 😉 še malo pa bo vikend

Ojla!
Tudi danes pridna. Preživela vzpon 🙂 Torej kljukice za vse dni do zdaj. Jutri bom mal migala doma upam. Al pa vsaj kak regeneracijski sprehod, če bo musklfiber prehud.
Kako ste ve preživele dan?

Čestitke Štefka za jutranji vzpon? Je bilo precej nadmorske za premagat? Jaz po planu, hoje za 40 min, večerja jogurt s cimetom (bi pa zihr raje kaj konkretnega, po možnosti pa še sladkega zraven, pa sem se spomnila na tole zavezo tule). In od sladkega sem dan preživela zgolj z enim piškotkom. 🙂
A kdo ve, kje je Matruška?

Prvi alt samo Šmarna gora. Sicer je pa za jutranjo varianto direktno iz postelje to čisto dovolj 🙂
Pojma nimam kje je Matruška, na Šmarni je nisem srečala, ona gre jutri verjetno 😀
Upam, da se javi kej. Doječa kako je šlo tebi danes?

Pozdrav punce!
Ja hrana je po planih, sprehod na moj hrib pa sem danes zamenjala za pilates. Prvič sem bila in mi je očitno manjkal ta mir, odklop, nežna glasba.
Ta teden me punce prac zares motivirate, saj se prav trudim, da si odtrgam uro zase, ter jo mahnem na sprehod.
Te krajši plani moram priznati so super!

Še en športno uspešen dan je za mano. Kljukica tudi za danes. Hrana ok.
No pa je konec tedna. Jutri je v planu en daljši sprehod.
Kako je šlo vam?

Matruška je tisto omembo pavze prevec resno vzela, danes pa ugotovila, da vas pogresa. 🙂 In kaj vidim?! Oktober poln motivacije, izzivov, kljukic, rednega pisanja in vzpodbud! Se mi kar smeji zdajle 🙂 kaj pa drugega, zraven grem!

Vmes ni bilo nic posebnega, nekaj srednjega, nekaj vec kruha, testenin kot obicajno sicer, ampak v navezi z gobarjenjem in tenisom, ter seveda mojo terapijo, ki daje rezultate 🙂

Tehtala se pa nisem nic. Se ne rabim, vem da se vidno nisem prebila zidu, morda sem se kaksno opeko dodala 😉 Ampak zdaj, ko sem vas prebrala, moram zapisat se jaz:
-miganje: vsak dan, minimum je vsaj en daljsi sprehod, ali pol urno letanje z otroki (pa nista vec pocasni, verjemite).
-hrana: brez po 19 uri in nikoli do polne sitosti. Seveda vlagam dva jokerja do konca oktobra.

Tenisu se iztekajo zadnji dnevi. Sprehodi dobrodosli!

Prvi dan: kljukica 🙂

Lep vikend dekleta!
Hvala ker ste!

Fino Matruška, da se ti še da družit z nami. 🙂 Doječa, kar pohod? Z vozičkom?
Štefka, veš da še nisem bila na Šmarni gori? Sam glede na to, kar vidim, če se peljem mimo, ni povsem nedolžen vzpon. Al se bolj cikcaka?
Torej za danes kljukica za hojo in hrano čez dan Za večerjo pa žal ne. Sem čez dan bolj malo jedla (nehote) in bila potem zvečer lačna…

Živjo! Tudi jaz se javljam, z musklfibrom od zadnjih dveh dni. Danes sem se vseeno pomagala s par vajami in sprehodom, tako da štejem to kot regeneracijo.
Jutri pa družinsko v hrib. Komaj čakam. Pa vem da bom gagala.
Matruška welcome back! Ti si itak skoz pridna!
Prvi alt, Šmarna je kar strm vzpon. Jaz rabim 40 min, tisti bolj fit pa slabih 30 po moji poti. Je pa potk veliko. Če boš šla kdaj pojdi zgodaj zjutraj. Takole jeseni je čarobno, ko si nad meglo in te gleda sonček. Vikendi in popoldnevi so pa preveč nagužvani. Samo predlog.
Doječa bravo! Ti boš še daleč prišla.
Lahko noč vsem..

New Report

Close