Uuuu, kakšno zatišje… Vse uživate na dopustih al si zgolj oddihujete od neta?
Jaz se ponovno borim s cukrom, drugače je moja prehrana ok, kar je zihr posledica moje peke in posledično zaužitja nekaj več sladkega… Miganje? Ohranjam svojih 5 – 7 ur na teden hoje, za kaj drugega (plavanje…..) pa ni še priložnosti. Do konca meseca, ko objavim “rezultate”, je še 14 dni. Cilj je ohranjanje teže do 72 kg, z željo, da pridem (še letos ;)) pod 70.
Ojla,
Jaz sem v zatišju, ja. Dopust je bil super, aktiven. Sicer pa tudi deloven, tko da prvi alt, se prideužujem tvojemu mnjenju. Ta svet gre nekam… 🙂 ampak smo mi tisti, ki moramo počasi postavit mejo, verjetno. Drugi je ne bodo 🙂
Na dopustu sem super jedla. Vidim, da je pri meni veliko stresnega vpliva na hranjenje. Na dopustu je vse lažje.
Prvi alt, vem da mi privoščiš, jaz pa tebi tudi, čimprej!
Hujšanje je težko. Vsak večer znova si čestitam za uspešen dan. Moja dieta še kar gre po pravi poti. Brez OH. Sem dala dol 13kg, sedaj sem taka kot že skoraj 10 let. (Pretežka)
Ljudje so me take vajeni, tako me poznajo.. Vmes 3je otroci, vendar spet na istih kilah. 100kg pri 177 cm.
Zdaj pa mi končno reče ena punca da sem shujšala. Sem ji dala kar roko. Ja žalostno da se mi 13kg ni poznalo ali pa ljudje nočejo pohvalit.
Ker se že cca 20 dni nisem tehtala je morda kakšen kg manj. Nimam vage.
Sedaj sem odločena da teh 100kg stopim. Morda na 80kg. Trenutni cilj je 90kg.
Prvi cilj po porodu iz 113kg na predporodnih 100kg sem uresničila.
Zdaj pa naprej. A kaj ko me tile pikniki malce zmajajo in preizkušajo mojo hrbtenico. Še vedno ostajam na mesu in zelenjavi. Lepo nedeljo.
Tudi hipnoterapija pomaga pri hujšanju. Deluje lahko kot podpora hujšanju ali kot samostojna terapija za odpravo določenih vzorcev. Pomaga vam prebrodit tiste trenutke, ko se ste najšibkejši.
Za več info:
https://www.hipnoterapija-kocbek.com
Štefka, res je fajn, ko lahko zadihaš. Evo, prihodnji teden tudi zame dopuuuuuuuust :)))
Pred morskim tednom, stopim še na tehtnico (evo, to me drži, da ne pojem vsega, kar bi mi tisti moment zapasalo). Potem pa plavanje in ribe na krožniku, zraven pa solata…. mmmm 🙂
Doječa, dokler je trend, da grejo kg navzdol je pot prava. Drži se je. Tako tudi sebi prigovarjam 🙂 Je pa res, da “pride mimo nas” toliko mamljivih zadev – piknik, rojstni dan, domača sladica, sladoled z družino. Enostavno je, ko verjamemo, da nam ni treba vsega pojest. Na pikniku smo običajno najbolj neodvisni in neopazni, če ne jemo toliko. Pri postreženem kosu torte ponavadi prosim, če mi lahko malo manjšega odrežejo ali pa vprašam svojega otroka, če bo še pol kosa. Če ne gre drugače, pač pojem. Ni pa mi več nerodno pustit “dekoracijskih oblog” – raznih umetnih smetan in cukrastih prevlek. Sladoled z družino? Ja, ampak mala porcija oz. si dam kako žlico kar v kavo.
Po dolgem času pridem pogledat in ravno danes vse pišete 😀
Prvi alt čestitke!!! To pa je kamen padel z ramen, a ne? Ga ni boljšega občutka, kot na koncu zadnjega delovnega dne pred dopustom :-))) čin! Če boš nazdravila..
Doječa, čestitke, super ti gre! Če bi te srečala, bi ti ziher kej rekla 😉 Vem, kako paše slišat. Sicer pa sama veš kako dobro ti gre. Sama se pohvali, to je najbolj za ziher pohvala, ki je vedno na voljo 😉 Jaz sem nedavno gledala slike pred in po otrocih..mislim, da se razumeva. Drži se!
Pa se spet malo oglašam. Če sem pri tašči se dam na tehtnico. Še 2 kg manj. Uff! Ta vikend je bil brez pregreh. Nov vikend je spet pred vrati,..
Kmalu grem na morje.Nikakor se ne moram dat v kopalke. Itak sem totalno brez samozavesti, kljub izgubljenim 15im kg. Drugo leto bo bolje..
Upam da vam gre po planih.
Doječa, 15kg je zelo lep rezultat! Na plaži pa vidiš vse, od popolnosti pa tudi taksne, ko si reces da si raje tak kot si! Kar pogumno v kopalke, pa cim bec naj bodo v vodi, in bo se kaksna kila splavala po vodi 😉
Odlicno ti gre! Dve kili minusa zadnji mesec, bravo!
Malo za salo, nekje sem prebrala da se je bolje sekirat tist en teden na morju, ko je treba oblect kopalke, kot pa celo preostalo leto 😉
Jaz sem tudi bolj pridna zdaj po morju. In spet je blizu tenisko igrisce 🙂
Lep vikend!
Uspešen vikend je za menoj. Trije dnevi tenisa zaporedoma 🙂 Zelenjave na pretek, kar precej olajsa zadevo. Jutrisnje kosilo ze caka lepo spakirano v hladilniku, da ne bo treba v kaksno menzo. To je to. Namesto morja pa otroški bazenček. Veselje je podobno, sploh kadar se ati in mami tlačita notri, je voda globoka za plavat 😉
Uspešen teden ki sledi! Uzivajte v poletju.
Ojla punce! Tole poletje mi beži…še malo pa grem na dopust :-)))
Pridne ste! Tudi jaz. Sicer nič drastičnega. Sprašujete kako mi uspeva? Ne vem, migam in probam se ne nažirat zvečer. Zame je itak to bistvo. Ko to zrihtam v glavi, bo vse lažje. Drugače pa pri moji kilaži 2 kili v 1 mesecu nista bohved kaj. Jima pa ne gledam v zobe, kvečejmu želim, da povabita še par kolegic zraven :-))))
Lepe poletne dni vam želim in izkoristite polne hladilnike zelenjave…če imate svoj vrt veste o čem govorim..
Štefka in Doječa prijeten oddih! Saj vesta da “pre”hitro mine 😉
Jsz sem danes imela en bolj skromen dan. Kar se hrane tiče. 🙂 Zadovoljna, ni bilo težav, sumljivo lahko je bilo preziveti na surovi zelenjavi in sadju. Jutri dodam še športanje. Potem pa se bliza sobotni piknik izziv, kjer bo treba vklopiti gumb za zmernost.
Kje ste punce? Vse paradirate po plazi v kopalkah? 😉