Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Greeny super ti gre. Viški kg se po moje pri večini pretežkih ljudi kopičijo zaradi drugih problemov. Bi rekla, da nas je precej takih, ki smo ali pa še jemo zaradi nekih drugih zadev, no ali pa zato, ker nas v to prepričajo brbončice 😉
maiaS, dobra si, mene tak tempo pokoplje že po 14 dneh. Ampak si je treba vzet čas zase. Še avto crkne, če ga preveč teramo. No, moj junij je bil tud ful naporen (z izjemo enega podaljšanega vikenda) pa tud julij je na polno štartal. Vseeno skušam vsaj z dovolj spanca in sprehodi poskrbeti zase. Pa še tole druženje na forumu me opozarja, da moram gledat tudi nase, zato sem po moje največkrat tu 😉
Dajmo uživat ta julij, v vsem, tudi v malo dobre hrane in pijače 🙂

Trije julijski dnevi so mimo. Kako gre?
Jaz se vracam nazaj v formo, ampak ne brez kiksov. Da bom sledeče dni res striktna in pridna je poslrbela moja prebava. Trebuh imam za 4 mesec blazenega stanja, notri pa vse julijske obroke 🙂 Jutri sem na kuhani zelenjavi, zjutraj pa kefir z lanenimi semeni. Upam na premik :O Namen je ostati na taki prehrani do nedelje. Potem pa postopoma dodajat. Nadejam se, da se bo spotoma poslovil tudi kak dkg.

Sportanje je uspelo danes, soparno se pa se, uff! Pa jutri je spet na urniku. Vsec.

Lahko noc. Pravijo,!da je tudi spanec zelo pomemben 😉

Jaz sem danes uživala v sadju 🙂 Fige, hruške, borovnice… Tako obilje vsega je v tem času, da sem si malo za spremembo vzela kar izključno sadni dan. In en Milkin čokoladni srček v službi. 🙂 Je bil tako simpatično ponujen, da bi bil prav greh zavrnit. Rekreacija je bila tudi ok in zvečer sem si za svojo dušo privoščila še ogled dveh epizod ene ekstra luštne serije. Tako da, Konec koncev je bil to čisto ok dan, vsem ostalim tegobam navkljub.

Matruška in Greeny, lepo je to prebrat in sem kar voljo dobila oz. si dala ogledalo predse… Jaz sem včeraj začela s peko peciva za naročilo in, če bo šlo tako naprej, bo velik dosežek ob koncu, da ne bo kakega + na tehtnici… Seveda je posledično tudi manj časa in volje za rekreacijo, pa še sopara je taka, da se bog usmili. Moram se vzet v roke. Konec s sladkim, takoj (a se nisem zadnjič pohvalila, kako dobro mi gre na tem področju?!?). Amen.

Pozdravljene vse pridne sotrpinke tukaj. Spet se javljam tokrat vesela in optimistična, da mi tokrat celo uspe. Odločila sem se da na tehtnico stopim vsak ponedeljek, da vidim če je kaj napredka. In tokrat je bil. Shujšala se za 1,2 kg. Vesela in odločena da grem počasi naprej. Spremenila pa sem le to, da po sedmi uri ne jem. Če pa je sila spijem napitek iz banane, pesti borovnic in jogurta. Zaenkrat uspeva in se lačna nisem. Gremo naprej.

Punce živjo!
Kar lepo sta štartale v tale julij. Jaz sem tudi zadovoljna z začetkom. Sem pa tik pred dopustom in bom komaj zmogla do tja..me baše neka viroza in sem na zadnjih procentih energije. Športa torej nič, čeprav sem se vcčeraj vseeno prisilila v družinsko 1,5 urno kolesarjenje in je bilo krasno.
Še 2x vstat, potem pa upam, da malo napolnim baterije zares. KOmaj čakam športni dopust!

Sem 3 mesece po porodu in sem izgubila vseh pridobljenih 13kg do sedaj.
Navdih sem dobila že med nosečnostjo,..
Po 1.maju sem pa začela bolj zares. Do tam se grem da ne izgubim mleka. Tega imam polno..
Nisem šla na ful strogo varianto samo tokrat deluje. Saj tudi mora ker imam še cca 20 kg za spravit dol..
Lepo počasi naprej..
Motivacija sta tudi 2 zimska premajhna plašča 2 št. Kupljena na zimskih razprodajah. Zdaj že zapnem 2 gumba.
Enkrat mi bosta kot ulita.

Pestro postaja tu gor 🙂 Se bliža morje? 😉

Meni je končno uspelo popravit “grešni” dopust in so kg spet tam kot pred odhodom. Kljub temu prebava še vedno ni kot mora bit. Kot rečeno ostajam na kefirju in kuhani zelenjavi do nedelje. Danes malo pavze s športom, jutri pa spet tenis, če bo vreme ubogalo.

Bravo Obupanka, dobro ti gre.
Štefka, privošči si lep dopust in upam, da se je zdravje poštimalo.
Doječa – dobra motivacija. Z dojenjem grejo ponavadi kg malo lažje dol, sploh če se gleda na prehrano, da je res zdrava in polnovredna. Do sezone plaščev imaš še dovolj časa, pa čeprav “samo” za pol zastavljenega cilja.
Matruška, opa, konkretna dieta s kefirjem in zelenjavo. Pri takemle vremenu tudi sicer ni najbolje preveč obremenjevat telesa s težko hrano, pa vseeno imaš zelo strogo zastavljeno. Minus na tehtnici imaš zagotovljen. 🙂
Pa jaz? Eno mini malenkost je šlo dol zadnji teden, pri hrani je še nekaj rezerv, čeprav sem kar blizu tistega, kar je po moje zdrav in primeren način prehranjevanja zame (pri sladkem še vedno niham…). Miganje? Se trudim v tej sopari, da ohranjam vsaj 5 h na teden – hoja, sem ter tja kakšna vaja iz joge. Razmišljam, kam bi šla lahko lahko še kaj plavat…

Jaz nekaj dni po dopustu, minus 3,1 kg skupaj v juniju.
Se naprej bom drzala dva beljakovinska dneva na teden sedaj, ko sem se vrnila v normalni ritem, pa da vidim kam pridem.
Sicer pa sem v bistvu zadovoljna s tezo, kaksnega minus kg se seveda ne bi branila☺.

Ooooo……babe….

Zej se bližajo dopusti….

Me zanima,kaj bo konc leta….

Spet hujšanje pa stokanje
Pa bi,pa nebi,pa sem,pa nisem…..
A nimate nč jajc,da Že enkrat za zmeraj spremenite prehrano?

Odločte se že enkrat,hudiča, in za tem stojte…ne bote tolk labilne,sej ne morem verjet….

Se splača!

Pa srečno vsem!

A veš kaj pa jaz ne morem verjet? Da se imate čas ukvarjati z nami. Pa vse naše flance prebrat :-))) in upam, da ste v realnem življenju kaj bolj uspešne pri komuniciranju in spodbujanju ljudi okoli sebe.
Živi in pusti živeti… Pa vse dobro…

P.s.: jaz uživam na dopustu!

Štefka, boljše bi bilo težko povedat. Enim je res dolgčas, da se z nami ukvarjajo 🙂
Uživaj dopust še za nas, ki smo doma. Anabina, bravo za tale konkreten minus. Super, da si v ciljni ravnini 🙂
Evo nekaj za “rumeni tisk”: Joj, kaj naj naredim, včeraj sem bila na pikniku in čisto preveč pojedla!!!
Pa še dejansko moja izjava: Včeraj sem se imela fajn na pikniku, super se je bilo sprostit v dobri družbi, malo smo zapeli in zaplesali, pa tudi za jest je bilo polno vsega. Danes dalje po planu, delam na tem, da grem pod 70 🙂

Ooo že dopustujete nekatere. Kmalu sledimo tudi ostale 🙂
Meni je uspelo spravit prebavo v red, z veliko zelenjave in jutranjim kefirjem. Danes je bilo pa treba takoj po sluzbi se po opravkih, pa je bil Sparov skutin burek resitev namesto kosila. Ob dobri prebavi, bo tudi ta kmalu v odtoku 😉
Gremo naprej v julij. In pod 70 🙂 Z dobro voljo. Za tiste neucakane, ki se cutijo dolzne, da nam povejo kako bi morale, pa z moje strani samo lepi pozdravi 🙂 Ce vas motijo stvari na drugih, kako tezko vam mora biti sele ob vas samih? Ali pa se tega niti ne zavedate. Niti ni vazno. Najbrz ne pricakujete, da bomo zaradi vasih nekaj stavkov, misljenj hotele zdaj na cilj v enem mesecu? To smo dale veckrat vedeti. Cemu je potem potrebno se naprej drezati? Vztrajnosti vam res ne manjka 🙂 Upam da jo znate uporabiti tudi na bolj koristne nacine. In super ce vam je uspelo, tako kot ste zelele. Tudi nam bo, tako kot me zelimo. Torej?

Ohoho,kolk enega razburjenja!
Če mački na rep stopš,zacvil,a ne?
Tako kot ve.

Matruška, podobno misliva 🙂 Ampak se ne bomo več ukvarjale z njimi/njo, prav punce? Očitno samo želi reakcijo, išče in išče, me pa padamo na finte. S tem se hrani 🙂 Ignorirajte. Še vedno obstaja pomoč administratorja foruma, če bo potrebno.

Jaz imam vsak dan musklfiber 🙂 aktiven dopust je super! Hrana tudi ok, na dopustu očitno ne rabim jest brezveze 🙂

Mijav 😉

O, Štefka 1, jaz bi tudi… pravzaprav bi bila zaenkrat zadovoljna že, da bi mi uspelo dobit par dni dopusta magari za doma. A se samo meni zdi, al ta svet postaja norišnica – delat s polnim tempom brez predaha, brez napak, z veliko vnemo, z lastno iniciativo, zraven pa ostat še normalen. Včeraj popoldan sem dala odpoved peki piškotov, prav ne da se mi… danes vržem na vago, koliko mi je uspelo speč do sedaj in upam, da bo dovolj. Še nikoli mi ni bilo taka muka peč pecivo, pravzaprav sem imela to za sprostitev, tokrat pa… Po moje imam res vsega preveč in mi gre že na živce, kako nimam časa (ali pa energije) počet stvari, za katere bi rada imela čas (in energijo)… eh, filozofiram… tako čudne volje sem. Rabim dopust. Rabim. A lahko to kdo pove mojim šefom?

Prvi alt, se je že vrnilo kaj energije in volje? Če ne moreš početi tvari, ki jih rada počneš, verjamem da je potem vse brezveze. Na kratek čas še gre, ampak za daljše časovno obdobje pa moraš najti čas tudi za tebi ljube reči. Brez tega pomojem ne moremo biti ok na nobenem področju. Upam da je zudi tvoj dopust že pred vrati 😉

Pri meni pa super novice. 74.9 kg 🙂 Nova najnižja! Najbrž se pozna veliko, res veliko zelenjave in kefir 🙂 Tako, pa sem bližje sedmici spredaj, kot osmici. Hura. jutranjo kefirjevo kuro sem zdaj zaključila, ker se je prebava popravila. Bom a vseeno pribl. dvakrat tedensko obdržala ta zajtrk. Na zelenjavi pa tudi ostajam, dokler bo vrt poln…

Uspešno, če se katera posti danes (luna). Jaz se nisem odločila.

Evo, upam, da bo današnji dan, preživet v dobri družbi, pomagal k boljši energiji. Danes sem ok, do včeraj pa še čisto na tleh. Hvala našemu psu, ki mi pomaga, da vsaj redno migam. 😉
No, o hrani raje ne bi, grem pa jutri v nov teden, s ciljem – držat težo pod 72.
Matruška čestitke, super ti gre. Štefka bravo za aktiven dopust. Seveda ti ga privoščim. Moj pride avgusta. 🙂

New Report

Close