A si sla Stefka?
Jaz danes tudi, koncno normalna vremenska napoved☺. Energije sem imela full, kljub pomankanju cukra, tako, da sem bila prav presenecena. No, pa tudi ta dva kg manj verjetno pomenita lazji vzpon.
Je pa vreme danes idealno za gibanje na prostem…ni prevroce, malo vetra. Ce katera od vas se ni sla..se je cas.
Bravo prvi alt..kar dvakrat, zelo pohvalno!
Stefka, bos danes vse nadoknadila, uzivajte med sportanjem!
Matruska, te tvoje dolge proge dajejo dobre rezultate in kar je najbolj pomembno, drzijo.
Meni se ni premaknilo vec nikamor, zato sem uvedla bolj strogi rezim. Saj sem ga ze v startu napovedala…da se bo treba za zadnje kg bolj potrudit, se malo premaknit iz cone udobja.
In zdaj sem izven te cone in nic mi ne manjka☺ Obcasno sem malo lacna, ampak sem se uspela prepricati, da ta obcutek ni negativen. Delam pa tudi na tem, da se navadim, da sem po obroku lahko sita in zadovoljna tudi brez kruha in sladkarij. Ko mi bo to enkrat uspelo brez razmisljanja, bom zmagala!
Sem prebrala eno pametno od Mihe Geršiča 🙂
Ko se ti resnično nič ne da, se nauči počivati in ne obupati :-)))
Ob pravem času zame. Čet in pet sem “počivala”, v soboto smo šli na easy kolesarski izlet, danes pa že na polno v hrib sama. No, če bi me vidle, kok sem jamrala :-)))
Sem pa oddelala super trening! Lepo nedeljo vsem.
Aja sem stopila na tehtnico in ocenila škodo. Sem na -1,5, torej bo treba še kar delat do konca junija za -2.
Hihi Štefka, dopade se mi tvoj izraz “ocena škode”. 🙂 Jaz jo bom ocenjevala jutri. Vceraj nisem bila striktna pri hrani. To je že kar stalnica pri meni za vikende. Popustim, potem pa cez teden popravljam… Zadnjih nekajkrat se je celo obneslo, in je teza padala, kljub “nepopolnim” vikendom.
Danes kaze zaenkrat bolje. Zvecer pa me caka trening.
Je bil prejšnji teden tako naporen in napet, da sem rabila pavzo od vsega in 2 dni preživela pretežno zunaj. Sploh v soboto sem si privoščila rekreacijo s kmečkimi opravili, zvečer pa sem jo še mahnila na bližnji hrib. Nisem pa bila tako “stroga” pri hrani do sebe, pa vseeno ni bilo hujših odstopanj (ok, zvečer deci vinčka, 3 grisini in sir). Meni mir tako zelo prija 🙂
A prihajam v tista leta? Se pol staram, al kako?
V novem tednu in do konca junija bo še hudo pestro, pa vseeno mi podaljšan vikend ne uide. Štefka in Matruška – ja, ta “škoda” je pač kolateralna škoda in sodi v naš vsakdan. Saj vemo, da ne moremo bit ves čas 100% v pogonu, pa magari če je to “samo” dieta ali rekreacija. Štefka, pol kile tehtnica hitro zaniha, saj veš.
Anabina, tebi gre odlično z beljakovinskimi dnevi. En čas se zihr da tako živet, drugače pa bi na dolgi rok meni OH kar manjkali oz. jih imam pač rada, da bi jih kar skenslala (jih pa skušam vseeno manj pojest).
Dobra misel, Stefka. Se bom poskusala drzati tega nacela.
Meni je cez vikend uspelo obdrzati tezo od petka…torej se da, ce se hoce.
V soboto sem jedla zraven obicajnega jedilnika araside (200gr neoluscene teze), vceraj pa cca 300gr divjih cesenj. Tudi nekaj vina je bilo…
Prvi alt imas prav. Ne mislim na dolgi rok drzati taksen jedilnik. Trenutno preizkusam pri kaksni kolicini OH lahko drzim tezo, oz. hujsam.
Vsekakor pa bom obdrzala vecerni obrok v beljakovinsko-zelenjavni obliki, ker res ni nobene potrebe, da bi dodajala riz ali krompir.
Men se zdi, da nas je več takih tule, ki nismo več tako striktne. Men miganje kar gre, kolikor mi čas dopušča, ampak je to še vedno zgolj hoja. No, sem probala mal teč vmes, pa se hitro spomnila, zakaj res nisem tekačica…. Ne gre mi in nikoli mi ni šlo. Za vikend grem plavaaaaaaaat :):) To pa je zame 🙂 Držite pesti, da bo vreme ok …..in zdravje in položaj lune in še kaj…. zadnje čase doživljam neke turbolence, privat in službeno.
Jaz tudi obozujem plavanje, vodo, na splosno. Se najraje plavam v reki. Proti toku se malo matram, potem pa se spustim “mrtvaka” nazaj do izhodiscne tocke.😊
Prehrana priblizno po planu, v ponedeljek nenacrtovano pojedla kar nekaj piskotov in sladoled, zato teza stoji. Danes do cetrka pa prehrana z nizkim vnosom OH in napad na nov kilogram.
Štefka, seveda smo še tu un ja, si pridna z miganjem. Gremo dalje. Zame zjutraj en hrib, seda pa sem s plavanja 🙂
Jaz se sicer nisem pofočkala za – 2kg v juniju, saj sem tisti 1. cilj dosegla, ne bom imela pa nič proti, če bi bila kaka dkg manj ob mesecu. Nadaljujem z manjšo količino hrane in gibanjem. Anabina mi je trnutno vzor za prehrano 🙂