Evo mene. 6:5/21 glede prigrizkov. Od gibanja 30 min hoje. Matruška, pridna, hokej na rolerjih, uau… In petek na četrtek bo pasal 😉
Seveda bomo zdaj en teden pridno migale in jedle samo kvaliteto. Jaz za kakšno luno ne obljubim sotrpljenja, ker se bojim, da bom potem čez par dni pojedla vola in pol… pa še pms se bliža in s tem brzdanje želje po cukru. Računam na lepo vreme in s tem manj prebitega časa v bližini špajza.
Pa kako polna luna pade ravno na dan, ko sem na dopustu v hotelu, ki slovi po odlični kulinariki?
Nič ne bo punce, tokrat ne bom z vami, čeprav bi glede na (pre)grešen april morala biti. Štefi, Matruška in Polna luna, navijam za vas. Naslednjič pa sem zraven, samo prosim naj bo to na delovni dan, pa če je kako možno, da bi bil petek :).
Kot sem že rekla, april ni bil ugoden, svoje bo povedala tudi tehtnica, ne mislim pa sedaj vreči puške v koruzo. Vem, da bi me športna punca in kva zdej okregali, pa še prav bi imeli, ostale moje soborke pa boste razumele. Saj zato smo tukaj. Have mercy.
Super, petek je in potem sta dve soboti. Tak bi bil idealen teden tudi sicer, se strinjate?
Lepo se imejte in uživajte podaljšan vikend!
maiaS, kar si napisala, drži vse tudi zame (razen hotela, na odlično kulinariko pa računam kar doma), tako da have mercy on both of us 🙂
Sicer pa, dejstvo je, da moram sama živet s sabo, svojimi napakami, impulzivnimi odločitvami, plani in željami, pa ne glede na to, če se me kdo usmili, ali pa če me kdo krega.
maiaS, sem se tehtala včeraj, ampak sem bila od 6. zjutraj v pogonu in zvečer preveč utrujena, da bi še kaj tipkala. Takole, trenutek resnice, pa kar sem itak že vedela, pa vseeno upala, da bo morda tokrat kaj drugače. Pr meni so viški hrane, sploh pa popoldansko večerni, izredno dobro skladiščeni. V aprilu sem sicer rekreacijo povečala iz povprečnih 5h/teden na dobrih 7 h, res pa je, da je to predvsem samo hoja.
28.4. – 73,5 kg (+ 0,6 kg april) …
31.3. 72,9 kg (-0,4 kg marca)
28.2. – 73,3 kg (-1,5 kg februarja)
31.1. – 74,8 kg (- 0,7 kg januarja)
31.12. – 75, 5
plan: “manžri”
18 in 19/21, cca 11000 korakov (ne vem točno, ker aplikacija šteka – zapestnica pa vseeno vibrira pri 8000 korakih).
Hrana tako tako, ampak vaga je bila usmiljena in sem na istem kot pred izletom.
Matruška, škoda in pozdravi se čimprej!! Kar se pa posta tiče si ga itak opravila…
Maia in prvi alt, kar je, je, gremo pogumno naprej!
Hvala štefka za spodbudo in čestitke za post. Zadnje dni smo v akciji, vse živo počnemo doma in ker najstniki težko delajo s praznim želodcem, je potrebno poskrbet za kaj finega… Za prigrizke res ni časa, se pa bojim, da nimam ravno pod nadzorom količine obrokov. Mimogrede si še dodam na krožnik. Točno vem, kje je problem, pa se ga ne lotim…. Eh, eno samo jamranje me je. Jutri je 1.5. Če ne bo čez en mesec vsaj kila minusa, je najbolje, dai pač priznam, da se mi ne da hujšat…Al kaj?
ojla.
Upam, da vas nisem odgnala s svojim jamranjem in da raje uživate v dvodnevnem prazniku dela. Pri nas so tile dnevi, z izjemo včerajšnjega, delovni – doma. Bi pasalo še kak dan bit “frej”. Migam predvsem pri delu, čeprav kakšen sprehod vseeno pade. Tako je, če imaš psa. 🙂 Pri hrani se trudim izbirati pravo.
Prvi alt brez skrbi, smo še tukaj. Tudi jaz opažam, da so punce med vikendi in prazniki bolj okrog, kot na internetu, kar je edino pravilno. Jaz pa kar redno pogledam na telefonu, če ne drugače. Ampak ker ponavadi ni sogovornikov, tudi jaz ne pišem veliko :-)))
Tale popraznični četrtek je bil, vsaj zame, kar težek. Dolg delavnik, delavni vikned pred vrati, tako da sem kar malo sitna… Kar pa na srečo, vsaj zaenkrat ne vpliva na mojo prehrano. Danes bo dober večer, ker bom opravila eno zadolžitev, ki me mori že nekaj dni. Vsaj upam… :-)))
Po prejšnjem poiskusu s sprehodi, sem spet malo na “aktivni regeneraciji” motivacije in iščem naslednjo idejo. Vesela, da vsaj kile stojijo tam, kjer so bile. Vem, da bo za mojo “klik” potrebno narediti nekaj novega, nekaj drugačnega, kot jalovi poizkusi nekih sprememmb. VSaj svite se mi, kaj bi to lahko bilo. Vsaj to. KO bom zbrala voljo, pa seveda javim, kaj je to bilo, haha.
Prvi alt kaj bomo zdaj štele, kakšna ideja? Ostale?
Štefka, jaz zdaj ponovno štejem sladice oz. tisto nekaj za zraven. Se mi zdi, da se mi je prejšnjo rundo to obrestovalo. Torej “do 3 ” – na dan piškotke ali v protivrednosti česa drugega, sicer pa gledat nasplošno za zdravo prehranjevanje. Sedaj so dnevi daljši, dela doma polno in tekom dneva sem dost daleč od hrane. Pridem pa zvečer utrujena in lačna. Vem, da bi mi zadoščal jogurt ali par žlic skute, ampak paše mi pa deci vinčka ali kozarec piva in tam zraven jogurt res ne paše. Tole odpovedovanje hrani (in pijači), da bi spravila dol še 2-3 kg je zgleda hujši podvig kot da bi šla peš po Caminu…