Nisi sama Štefka. Jaz moram bit fer in reč 2:2/21
Vidim, da mi je veliko lažje povečat količino rekreacije kot pa zmanjšat količino hrane… če je pa tako fina… 🙁
Prav strah me je prit danes s šihta domov, ker se bom morala izognit domači orehovi potci, včeraj zvečer pečenemu svežemu kruhu, in si odmerit količino odlične pečenke in skutnih štrukljev………
Od miganja včeraj 1,5 h hoje (na hrib in nazaj).
Hehe, prvi alt, to sem že sama ugotovila..na splošno je lažje stvari dodajat, kot odvzemat. Npr. dodat zelenjavo, namesto zmanjšat OH. Pa dodat sprehod, namesto ukinit večerje… na koncu je rezultat enak, ampak smo narejeni tako, da nam odvzemanje ne paše… Kaj pa če bi poskusila tako kot jaz? Ko te prime za prigrizek narediš nekaj drugega? 10 počepov? Ali pa pojdi na sprehod, če maš takrat čas. U bistvu jaz počnem točno to. Grem na sprehod če me muči napad ne prave lakote :-)))
DAnes me mika tale post ob prazni luni, pa nisem še ziher, če sem pri volji…se bom odločila čez dan. Zdajle grem kar na sprehod premislit…
Ponavadi mi zmanjkuje časa v službi za jest, ravno danes pa imam dovolj časa, da skoz mislim na to kako sem boga :-)))) Saj se hecam, bom zdržala, še 5 ur, pol pa masaża in spanje.
Hvala za spodbude punce, sem rabila vse tole prebrat zdajle. Dajmo prvi alt! Naslednjo polno luno bomo pa skup jamrale 😀
O super prebrat, same pridne na kupu … moram še jaz v eno prestavo višje dat.
Hrana ok, spekla sem tako grenke piškote, da ne gredo nikomur drugemu, jaz pa lepo počasi po dva na dan … Ne morem verjeti, da je v bistvu že sezona jagod (sicer uvoženih no), pa saj smo še pred tremi tedni imeli sneg in mraz.
Počasi moram začeti tudi z miganjem. Imela sem toliko dela, samo par ur spanja na dan, tako da ni zneslo čisto nič, razen delat in dihat.
Zelo ste pridne punce, res, vse pohvale vsem! Štefi tebi še posebej čestitke za izpeljan post in vse aktivnosti.
Prvi alt, naslednjič sva tudi midve zraven, kajne?
PK, lepo, da si se javila.
Jaz sem še kar v gužvi, nič ne kaže, da bo kaj kmalu bolje. Jem, ko imam čas (običajno zvečer), ali na poti. Gibam nič. Četrtek in petek sta dneva, ki ju moram čimprej pozabit. Groza. Med vikendom sem postorila kar je bilo potrebno v hiši in na vrtu, zdaj pa spet od jutra do večera delam. Tale tempo…Komaj čakam praznike, počitnice. Še malo.
Še enkrat čestitke vsem, toliko pa si vzamem časa, da vas pridem pogledat. Upam, da bom kmalu nazaj in se vam pridružim.
Pravakava in maias zdržita! In naredita si “preživetveni načrt” in tisti minimum, ki ga morata ne glede na tempo izpolnit. Pa če je to samo 5 minut stretchinga na dan, zvečer pred spanjem.
Danes bo spetna sporedu en sprehod zvečer. V maju pa začnem z eno vodeno vadbo..komaj čakam! Do takrat pa še kakšno kilo dol in kako stopnjo kondicije gor! 🙂
Štefka, super ti gre, si čisto not padla. Naj traja ta motivacija in naj ti bo tehtnica še naprej naklonjena. 🙂
Pravakava, če boš videla kak konec vrvi, za naprej potegnit, se ti priporočam. Sem obtičala tudi jaz. Nekaj se trudim s tem odrekanjem prigrizkov, pa … Ne vem, kaj je to z mano. Že tisti standardni post pred veliko nočjo sem zluftala 🙁
maiaS, držim pesti, da čimprej zadihaš. Post ob naslednji luni bi pa bil zame skoraj nujen, kolikor se ne držim reda. Samo… bolj ko razmišljam o tem, bolj sem lačna.
Kaj je bilo včeraj? V dobro si štejem pol ure jutranje hoje in 1 h plavanja. Sem plavala ko zmešana, da bi ublažila rezultate prigrizkov… Glede teh pa 3:3/21. Jao bože, kaj je z mano?
živjo punce. Zdaj nas bo cel teden razvajalo lepo vreme, in bo več priložnosti za vsaj sprehod v naravi, rolanje, kolo, tenis.
Prvi Alt, morda se moraš enostavno odločit in iti. Rečeš evo, od te minute naprej, poskusiš zdržat čim dlje (karkoli že, ali da ješ zdravo, ali da gibaš, oboje še toliko bolje). In ko ti enkrat uspe nekaj, bo prišla motivacija, da bi ponovila to še naslednji dan. Kar poskušaj. Predvsem se pa poskusi izviti iz primeža negativnih misli. Ne jezi se, odpusti si in glavo gor. Sem pa le prihajaj po podporo 🙂
Tudi jaz sem zraven za naslednji lunin post!