Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Matruška, kako gre post?
Pri meni PMS in vse kar pride zraven… Sem pa si v četrtek tudi sama nekaj zadala – letos nič več “industrijskih” piškotov zame. So čisto preveč pri roki. Zaenkrat se držim, možno pa, da bom šla kmalu kaj speč. 🤪
Pa še tole, celo sem se pogleda v ogledalo (brez oblačil, ki zakrijejo marsikaj) in prva misel je bila, da to ni glih to… Vendar, iskreno – tu ne gre sam za hujšanje… več vadbe za moč (in sočasno za gibčnost) rabim. 🤔😎

Prvi alt, ne glede na vse obljube in zagnanost prejsnjih objav, ki so obetale danasnji post… nisem se ga lotila. En izgovor je bil ta, da smo se odpravljali spet na daljsi sprehod po gozdu (lov za jurcki) in so tista pecena jajcka, ki so jih jedli ostali nebesko disala! In drugi, da v soboto bomo pa ja jedli kosilo skupaj. 😂🤦‍♀️ No pa se tretja, da sem imela danes planirano miganje se popoldan in sem se bala da bi bila presvoh. Haha. 🙄🙈
No ugotovila sem da se postov na vikend ne bom sla. Prevec je disecih skusnjav. Tako da tegale prestavljam na ponedeljek. Jutri se spet odpravljamo na lov 😉
Ce ne drgega, migal bom spet dobro, hrana pa kot ze zadnjih par tednov- ne morem (ali nocem?!) zmanjsati!

Matruska, mene si pa razveselila s to novico 😂. Ker sem ravno danes razmišljala, da bi mogla spet na en 3 dnevni post, pa pomirim svoj želodec.. Ker me spet matra kar precej. Tolk da pokašljujem, tko kot marca. Ko sem mislila da imam korono 😂😂.

Torej, jaz sem s tabo jutri. Ne obljubim, da še kak dan zraven. Za začetek obljubim ponedeljek.

Pri nas je karantena skoraj mimo in lažje dihamo.

Vem, da sem rekla, da se bom javlja la, ampak ko imam druge skrbi, se kar pozabim javit.

Drugače pa ja, sem se s tehtala, včeraj in imam 73,5 kg. Ni mi všeč. Bi rada nazaj na 72 in nekaj. Upam da bo post to popravil. Pa tudi malo moram pazit. Migam pomoje dosti. Bolj sicer sprehod, kak hrib vmes. Vaj ne delam trenutno. Prvi alt, sem pa na tvoji količini miganja, že dolgo zdaj. 2 ure sprehodov čez cel dan mi že nameni moj psiček. Zdaj bo star pol leta in bomo že lahko začeli z njim hoditi v hribe. Energije bo imel dosti. Samo počasi moramo stopnjevati, pa bo.
Pa kak program vaj bi bilo pametno zastartati.. Bom še videla kaj in kako.

Smo na vezi! Lepo nedeljo vsem..

Prvi alt, kaj bova? Se spraviva na kake enostavne vaje? Dej predlagaj, bom sledila. Drugače dobiš ti moj paket 😂😂😂

Ojla punce! Jaz sem pa za spremembo ta vikend pridna pri hrani in tudi miganje gre v nulo, včeraj je bil 12 km dolg hiter sprehod, danes pa 15. Prija. Zdaj pa se moramo pripraviti na jutrišnje delo od doma, pa seveda solo od doma. Spet bodo šli živci. A bomo že potrpeli, samo da bomo zdravi. Kile 74.2 Kg. Post pri meni ne bo izvedljiv, vsi smo doma, treba kuhat. Ostalim pa želim da jim uspe. Bom probala omejit kavo iz 3 na 2 pa vode pit. Upam da nam ta teden uspe zvozit čim manj stresno.

Ja Sladkorček, ko je treba kuhat, je res tezko potem vse samo vonjat in gledat. Sem imela ravno v soboto ta problem. No go. Drugace pa cestitke za super vikend. Nadaljuj!

Štefka, kako torej? 🙂 Sem upala, da bom danes manj lacna zjutraj kot v soboto 😂 no vsaj jajcka mi niso disala pod nos danes. Tako da zaenkrat vztrajam. Dovolila si bom pa kak kos sadja in cisto juho tekom dneva, mislim da cisti samo na vodi ne bo slo…

Pozdravljene vse!
Oh, situacije sploh ne bom komentirala, kar se korone tiče, mislim. Večinoma bom morala kar v službo hodit.
Imam vprašanje za Stefko – katera zdravila ti je dal Kocjančič? Meni Emozul. Najprej je res pomagal, je bilo super, zdaj me pa spet nekaj matra. Ne vem, sem bila sicer prejšnji teden malo v stresu v službi, pa kakšno kavo več sem spila. Ker berem, da tudi tebe matra. Kaj je tebi rekel? Prehrano poštimat, še kaj?
Vse skupaj je kar tečno, vse dobro želim vam vsem!

Ojla Bralka,
Jaz sem že prej dobivala Controloc, tako da mi je zato kar tega predpisal, pomoje. Ne poznam Emuzola.
Ja, tudi jaz jem kar vse, tako je rekel, nič prehudih diet. 3 ure pred ležanjem nič jest. Tega se držim. Ostalega pa niti ne, ker ko je tako rekel, sem kar nehala gledat kaj jem. Niti unga lista nisem prebrala. Pa kavo normalno pijem.
Zdaj bom mogla vseeno nekaj spremeniti, ker mi je slabše. Kavo bom nehala pit in čokolado jest 😂😂. Pa pregledala bom odsvetovana živila.
Upam, da se nama 9bema hitro umiri.

Matruska kako nama gre post? Jaz sem jedla juho, drugače ok. Popoldan bom še kak čaj spila.

Stefka enako tudi jaz, juho pijem. Pa eno banano sem pogoltnila 😉 Precej tezje borbam kot prejsnjic parkrat… ampak bom se potrudla max!

Matruska, sva zrihtale?
Jaz sem, ampak ne popolno. Kot sem rekla, juha in tudi jaz malo sadja. Ampak bolje kot nič. Sem zadovoljna.
Sem pa pospravila par predalov v kuhinji.. Generalka se začenja 😂😂😂.
En lep dan vsem!

Meni je zmanjkalo čisto na koncu! Sama sem kriva, ker sem se lotila priprave bolognese omake (imam navado, da jo delam v vecjih kolicinah in dam potem v skrinjo, ker je res hvalezna rec). No in seveda sem probavala in probavala in prisla na okus… brezizhodno je bilo, odrezala sem se kos kruha. 🙈💁

Cestitke Stefka, da si zdrzala!

Kot “pokoro” za mojo sibkost, jem danes manjse obroke za 1/3! Pa da vidimo ce mi bolj odgovaraja ta nacin ne dni. Ker tole s poskusi postov… jojmene…

Štefka, čestitke za post in predale. 😁
Matruška, če drugega ne, si manj pojedla, kar tud šteje. In še na danes si mal podaljšala. 👍
Sladkorček, konkretna hoja je tole, 15 km….
Jaz sem včeraj naredila par vaj in danes komaj hodim. Sem pa res v formi… 🙈🙉
Danes malček joge. Aja, vsak začetek je težak, ane?
Gremo preživljat naprej to čudo od čudne čudnosti…saj veste, kaj mislim, ane?

Haha, punce, ne me preveč hvalit. Včeraj sem bila malo bolj pridna kot Matruska, sem pa zato danes pogrnila na celi črti. Obisk trgovine in en kup OH prigrizkov… Haha. Kot da bo jutri vsega zmanjkalo..

No, sem pa danes veliko hodila in naredila tudi jaz en kratek trening z lastno težo. Pravzaprav smo naredili družinski trening. Mož 4 serije, jaz 2,otroka pa 1. Odlično preživljanje skupnega časa 💪💪

Nadaljujem z generalko. Danes še 2 predala in hladilnik. Ou jeee.

Bravo prvi alt za trening! In Matruška za dvodnevno borbo. Bolje kot nič!

Đizs, če se jaz ne bom v red spravila, me bo tale epidemija “pokopala” v drugem valu. Že res, da ne jem industrijskega peciva, jem pa vse živo, drugo… kot da so se mi bremze zadnje dni pokvarile. Hodim na šiht, nisem pa glih ok. Podzavest dela na polno. Upam, da bom vsaj z jogo vztrajala…

Prvi alt, jaz imam enake težave. Gre na 73, čez dva dni pa gor na 75… uf.. samo sranje jem in me ne nasiti. Ko ješ kvalitetno hrano si dolgo sit.. in ne iščeš sranja. Se mi že zjutraj zalomi. Ajaj… trudimo se

Za danes sem si “predpisala” dva obroka, poleg južne, ki jo imam po šihtu, še malico (jogurt s kosmiči in banana) med šihtom. Če bo vmes kriza, so na vrsti jabolka. Tud zjutraj sem že naredila 15 min joge. Gremo dan po dan. Pa nasmeh na obraz. 🙂

Punce, smo vse Mal v slabi koži torej. Ampak bomo. Se bomo tukaj spodbujale, pa bo lažje. Tudi jaz sem danes videla rekord na tehtnici, me je kar stisnilo. Konc heca.

Včeraj sem poslušala predavanje na FB, pozitivna psihologija, naslov je Diktatura sreče. Poglejte, se da gledat za nazaj, mislim da je bilo v začetku oktobra. Tko realno predavanje, brez nekih cvetk.
Tudi o tem kako nas te konstantno negativne informacije v medijih spravljajo v negativno stanje.

Jaz imam danes plan finance pregledat in malo se učit. Pa potem en sprehod s prijatelji. Mal za dušo. Dan po dan.

Še moj piskrček 😩
Nikoli ne bom pod 73, nikoli!
Jem malo, a tisto traparije. Grozno.
Poslušajte to danes: zajtrk ok, kosilo testenine (v službi skupaj s sodelavci), potem sem hitela domov na online vadbo in potem TAKOJ pajsnila možu dietetično čokolado, ki sicer nima tako veliko cukra, a ima vseeno veliko kalorij. Potem sem šinala s psom ven, fajn hoja, malo v klanec, dobra ura, potem pridem domov in pojem še malo ene druge dietetične čokolade. 🙈
A mi lahko razložite? V ponedeljek imam tehtanje pri Sentočnik 🤦‍♀️

Bralka, pojasnit ne znam, Štefkin prvi stavek pove veliko. Dan po dan, zgleda da bo to naša motivacija. Upam.
Danes zame res dva načrtovana obroka ter jabolko. K temu moram vseeno pripisat peščico oreščkov, 2 večja k temne čokolade in 2 domača keksa. 🙄 Ok, s hrano sem zaključila ob 17. In zvečer nisem veselo harala po kuhinji. To je dobro, boljše kot prejšnje dni. Pridna. 😇
Še enkrat sem se lotila brat knjigo “Skrivnost”. Za podkaste ipd. si moram poiskat slušalke.
Sladkorček, wie geht es dir? 😉

Draga Stefka, še nekaj bi te vprašala.
Zadnjič si v povezavi z želodcem omenjala kašelj. Namreč, tudi jaz sem pred kakim tednom začela kašljat. (Zdaj že razmišljam o koroni 🙄) Ampak spomnim se, da sem tako že kdaj pokašljevala, ko kar čutiš, da je iz želodca, kot da maš nizko v grlu cmok. Pa kaj je to? Zdaj z zdravili imam pa te težave. Maš kakšno idejo, kaj naj naredim?
Hvala ti! Lp

New Report

Close