Moj včerajšnji dan je bil totalno odbit, verjeto sem bila še najbolj podobna drveči hobotnici z napihnjeno glavo, in sem vesela, da sem ga sploh preživela. Vzporedno sem jedla predvsem kruhaste zadeve in za piko na i zvečer še 3 cukraste in marmeladaste kekse. Plana (predvsem prehrambenega) za stresne dni mi še ni uspelo narediti. En mini planček za danes zvečer: ne bom šla nad kekse. Naj se tud vam posrečijo današnji plani. 🤞
Gate, ki so mi bile vedno skoraj tesne, so mi malenkost ohlapne 😀 zgleda se pozna na obsegu, ceprav sem se vedno na 76 kg.
Se pa ne znajdem pri hrani, dela mi tezave, saj me kar prime za jest in tezko se upiram. Katastrofa. Se dobro, da imamo od jutri naprej majstre doma in bom njim pomagala, morda ne bom segala po hrani.
Ojla… moj prvi dan je šel ok skoz. Res sem zajezdila drugi val. Do novega leta vsaj na 70., če ne pod. Danes pa mam spet blagi glavobol. Jutri mam inšpekcijo v službi, pa je verjetno malo od stresa vse to, priprava pa te reči, pa še v angleščini. Zjutraj se mi je mudilo in sem jedla, sem pozabila na post in potem sem malicala ter prej tudi kosilala.
Bravo Sladkorček. Torej še cca 5 kg do novega leta?
Pikapolonica, čestitke za ohlapne gate.😄 To šteje. Sem pa v istem zosu kot ti, kar se upiranja hrane tiče. Za danes računam na mini kljukico glede izogibanja keksov zvečer. Sem sicer mislila, da bom ob 17. zaključila s hrano, sam sem prejle mimogrede pojedla ostanke od južne (ni bilo ravno veliko, premalo pa fud zihr ne… 🤨)
HAha prvi alt, jaz se tudi šla iz službe zvečer in se določila, da danes ne bom več jedla…ja itak…doma pa na mizi sveža sirova štručka..pa so šli plani po gobe. Ampak vsaj napokala se nisem. Rada bi čimprej popoldan nehala jest, ker sem potem zjutraj čisto zapacana z želodcem in bi rada potestirala, kako je, če še kako uro prej ne jem…no, danes tega ne bom mogla preverit 🙂
Mogoče jutri… 🙂
Bravo Pikapolonica! Vidiš da se pozna. Tudi Sladkorček je v akciji, super.
Prvi alt, taki dnevi so, polna luna in to…pomoje malo vpliva na nas vse. Jaz sem imela danes tudi tak dan…hobotnica res lepo opiše situacijo :-)))))
Sladkorcek, hihihi pozabila na post, si me nasmejala 😁 Blagor 😉
No jaz sem vztrajala. Sicer ob cisti goveji juhi, sicer pa bp. Tehtala se ne bom, ker sem sredi menstre in tudi zato, ker naslenji dan po postenju cifra na tehnici prevec obljublja, ni pa realna 🙂 V ponedeljek se stehtam.
Štefka, Prvi alt javita kako vama je uspelo danes lovke drzat ob telesu 😉
Lep dan punce!
Matruska jaz sem z lovkami mislila predvsem preveč obveznosti na en dan. In divjanje iz enega opravka na drugega. Ne vem če je imela prvi alt kake druge analogije.. S pobiranjem piškotov z večjimi lovkami? Hihi
Jaz si delam sistem.. Da bom malo bolj zakljucevala stvari. Mene spravlja v stres to, da delam 5 stvari naenkrat in razmišljam še o 3 zraven.
Imate kak predlog kako se organizirat. In ostat s trezno glavo čez dan ob preobilici obveznosti.
Občasno mi tudi kak divji dan rata s peljat umirjeno. In ki potem ni stresno. Včasih me pa zalije vse počez.
Zaenkrat si pišem listke. Da vsaj ne držim v glavi. In probam naredit kaj čez dan, če imam par trenutkov časa vmes.
Tako sem na primer izkoristila 5 min lufta v službi in poslala mail za gastroskopijo. In je bil en opravek narejen in odkljukan!
Vidim da me bolj mori met v glavi kaj moram naredit, kot da dejansko se odločim in naredim zdaj!
Tole listki trenutno pomagajo in “pucam” stvari..
Hvala Prvi alt, saj drugega mi ne preostane 😉 Ce bi se dalo izmerit kako visoka je moja motovacija trenutno, bi padali rekordi 😉
Tudi tebi pohvale, da si zaobsla piskote vceraj! Pa tudi danes bo tako ane?! 🙂
Tako, vikend je pred nami, pri meni bo kakopak tenisko obarvan. Le danes imam pavzo, bo pa treba en daljsi sprehod izvesti ali nekaj takega… Izkoristite tole sonce prihodnje dni!
Lp
Uuu, včeraj zaspala ob pol 10 in potem že ob 6 maširala z našo mrcinico pol ure na sprehodu. Super je, ker že malo več lahko hodi!
Jst sem včeraj zvečer skoraj pred spanjem pojedla 3 piškote…??? Ampak za čuda nobenih težav z želodcem zvečer in zjutraj. Res čudno.
Pri meni bo vikend žurersko športni. Bomo videli katere hribe bom obredla. Vseh se veselim! Bom poročala.
Dajmo en hranilno zdrav vikend udariti, ok? No tudi danes je treba. Jaz sem začela dobro. Juhico sem nesla v službo in jo že zmaznila.
Stefka, kdaj imaš gastroskopijo? A veš da sem se tudi jaz prijavila, pred tremi leti sem bila in mi je rekel, naj pridem v treh letih na kontrolo in tudi imam ene težave to poletje, ki so po moje sicer bolj povezane s kavo in službo, bolečina, sicer ne huda, bolj levo od žličke, pa sem si rekla, minilo je tri leta in pač moram it …
Bom šla pa samoplačniško, zda so mi odgovorili, da Kocijančič dela ob torkih popoldan in zdaj čakam, da mi napišejo še datum.
Mogoče pa samo za samoplačnike dela ob torkih popoldan, sicer pa ob petkih za napotnice? 🤔
Ja, samoplačniško je brez napotnice. Niso mi še sporočili možnega datuma, če ne bojo, bom v ponedeljek poklicala.
Ne me držat za besedo, ampak mislim, da je bilo ene 100€. Od tega 80 pregled, 20 pa še zato, ker ti da sluznico al kaj (res ne vem, kaj), pogledat, če slučajno nimaš bakterije helikobakter. To izveš tam, počakaš nekih 20 minut in ti zdravnik pride povedat. Jaz sem malo taka, ko se nekaj odločim, hočem to kar čimprej speljat, pa četudi plačam. Kaj pa vem, kar splašila sem se zdaj nekaj …
Kje ste punce? Kako vam uspeva miganje/hrana?
Jaz sem zadovoljna. Ostajam motivirana in se res pridno drzim manjsih porcij in postov. Jem sicer vse a kar precej manjse porcije kot do zdaj in po 18h nic ali pa malenkost. Madonish, more se premaknit, ni vrag! 🙂
Javite kaj. Bolj zabavno je v druzbi. Bom vesela.