Zdaj smo vse bolj proti 70, a ne? No, imamo cilj priti tja. Jaz ne bom preveč hitela :-))))
SEm pa opravila en ogromen nakup in za nekaj čez 200 eurov skoraj zamenjala garderobo..paše!
Aja, usnjene hlače sem kupila :-))) IN jakno, imitacijo usnja :-))) To kar sem si zamislila pred ne vem koliko kilami.
Punce, dober občutek!
Lepo se imejte!
Štefka, verjamem, da je super občutek pri nabavi nove garderobe in verjamem, da ti tudi super pristaja. Še zdaj ne morem verjet, kako si ti opravila s cca 10 kg (več?). Glede na to, da imaš normalen ITM, je sedaj več kot upravičeno, da greš dalje lepo počasi proti cilju. Jaz sem se danes zjutraj nekaj trudila z vajami za moč, dokler je bila še jutranja svežina. 🙂
Slodkorček, vse smo pridne. Vsaka se po svoje trudi in to je glavno, da ne odnehamo. Bi bilo pa lepo slišat tudi ostale, kako jim gre… tudi sicer, ne samo zaradi hujšanja.
Sem obljubila, da se bom večkrat oglasila, pa mi dnevi –kaj dnevi! -tedni zbežijo.
Sicer pa končno poletje, končno temperature, ki so za ta čas prave in meni pisane na kožo.
Ne glede na vse tegobe, ki jih nosi življenje, čas teče, poletje se je prevesilo v drugo polovico, dopusta pa še kar ni na vidiku…Mogoče pa vendarle v drugi polovici avgusta, mogoče celo kakšen dan pobega na morje, včasih tako samoumevno, dvakrat, celo trikrat v sezoni, vmes še kakšno potovanje, prelepi spomini…
Nič ne bomo jokali za preteklostjo, treba je pogumno naprej, še vedno je veliko dogodkov zaradi katerih se zdi, da je življenje praznik. Trenutno dneve preživljam precej umirjeno, sicer delovno, popoldneve pa lenobno kar ob domačem bazenu. Hvaležna za vsak miren trenutek.
Hrana primerna času, darovi iz sadovnjaka in vrta, za prste polizat. Kilogrami so obstali tam nekje okrog 57, pol kile gor ali dol, odvisno koliko grešim s sladoledom, kakšnim piknikom čez vikend in gin tonikom ob večerih. Se da lepo živeti s temi kilogrami, brez malih radosti pa pač ne.
Vesela sem za vse vas, berem, kako vam gre dobro, Štefka itak raztura in vleče še vse ostale, prvi alt, ti si samo še korak do 6. Bravo punce!
Uživajte v poletju!
Punce pozdravljene! Jaz se spet od petka borim z glavobolom. Zgleda je nekaj v zraku, ker tudi mama toži po njem. Upam, da bo danes kaj bolje. Nič ni od mene. Otrokoma sem včeraj pripravila prtljago za na morje, gresta z očetom. Jaz pa konec dopusta in jutri služba. Sploh se nisem kaj odpočila. Tole letos je bolj tako…
Punce zdravo!
Maia, lepo da si se oglasila. Nekako si povzela energijo vseh nas, se mi zdi. Meni je letos kar se tega poletja tiče kar težko. Tudi moj dopust je bil bolj tako tako. Se nisem spočila. Potem pa pritiski v službi.. Ne vem kam to pelje. Pa tako rada sem imela to službo. Vsaj njeno vsebino.
Potem je tu še novi član. Seveda veliko veselja, ampak tudi skrb in odgovornost. Vsega je preveč.
Maia, praviš da razturam, ja, mogoče, ampak meni se ne zdi tako 😊. Kile res držim, hujšam ne, ampak to ni nič narobe. Rada bi migala, pa ne najdem energije. Čas je, samo volje ni.
Rabim mir, tisto umirjenost, ki sem jo čutila nedolgo nazaj. Saj bo, kajne? Pridejo taka in drugačna obdobja in cenit moramo pozitivni del, negativni pa vzet kot del celote. Saj ni nihče ni rekel, da je življenje samo med in mleko. Hvaležen je pa treba biti za ta del. To pa smo, kajne!
Prvi alt, bilo je več kot 10, cca 13 kg. In ja, tudi jaz ne morem verjet 😂😂.
Pikapolonica bravo, ena z veliko energije, super si!
Sladkorček.. Naj hitro mine.. Sicer tole vreme, sploh danes, kar kliče po glavobolu. Moj sin je bil v petek čisto bogi, pa nikoli nima težav z glavoboli.
Ojla. Evo jaz sem prisla domov iz mini dopusta. Veliko smo hodili in kolesarili in bilo je super lepo. Malo sem popazila tudi pri hrani, tako da sem zadovoljna. Danes je bilo slabo vreme, zato smo zal prisli malo prej domov, a nic hudega. Bilo je lepo no 😊
Sicer sem se sedaj napokala grozdja, a dobro…nekaj mora bit tudi za duso.
Jutri pa ponovno v rutino 😀
Lep zacetek tedna vsem.
Pikapolonica, ne bit preveč razočarana, vztrajaj. Prej ali slej se bo poznalo. Tud tistim, ki menimo, da imamo najbolj trdovratne kile, kar si jih lahko zamisliš, se enkrat vendarle nekje pozna. Sama sem uspela v juliju spravit dol 1,8 kg, s precej manjšimi obroki in v povprečju z več kot uro rekreacije dnevno. Gremo dalje, 6. še nisem uspela videt, čeprav je blizu. Avgusta nadaljujem julijski tempo. 😊
Štefka, menim, da je prav, da se sedaj bolj osredotočaš na gibanje. Sicer pa, saj veš, bolje mini malo kot prav nič. Sama sem julija vendarle parkrat naredila po dve vaji, brez ponovitev. Avgusta grem s ponovitvijo, magari v 2 sklopih. Mic po mic. 😉
Jaz sem nazaj v starih tirnicah. Služba, dom, kuhanje, telovadba. Mi prav paše. Sinoči sem začela migat ob 9h, ni šlo prej. Kilogrami stojijo, tik pod 75. Tudi meni se je ustavilo, bo treba kaj konkretnega spet ukrenit, da bom bližje 70, tako kot ve. Imam pa lepše oblikovano telo in v svoja oblačila se lažje spravim. Garderobe mi ni treba menjat. Mesec julij mi ji bil preveč naklonjen za hujšanje. Smo pa dobili novega hišnega ljubljenčka – morskega prašička.
Živjo punce!
Štefka uživa v svojih -13..haha, ja. Recimo. Ne pridem na površje z obveznostmi in stresom. Včeraj je bil po 4 tednih prvi malo bolj sproščen dan..pa mi je bilo kar čudno. Danes zopet štale v službi. Ne vem…mene to obremenjuje in ni mi vseeno za ljudi okoli mene. Ampak zdaj je vikend in bomo za dva dni pozabili na to 😀
Danes sem se tehtala zjutraj, 71,8. Kar je kar ok, glede na to, da jem kar vse po vrsti zadnje čase.
Migam še vedno ne 🙁 Če izzvzamem hojo po stopnicah 10x na dan s pasjim dodatkom 10 kil :-)))) Jutri bom plavala! To je plan.
Pikapolonica, kaj pa če te je grozdje napihnilo? Si se tehtala še enkrat naseldnji dan?
Sladkorček, super za ritem…Prvi alt, uživaaaaaj na dopustu!
Upam, da uživate v lepih dnevih, pa če ste doma ali na dopustu.
Pri meni nič novega s kilogrami, opažam da sta julij in avgust neustrezna za hujšanje. Kar neki sladoledi, koktajli, gin toniki in penine. No, pa kakšen korazec črnega piva in pica. Se trudim vzdrževati kolikor gre in pa vseeno migat. Ma… Upam, da bo jesen spet polna zmag.
Ma seveda sem se tehtala tudi naslednji dan. In isto. Danes pa je pokazalo se 1kg vec. Res ne razumem, jem le se zelenjavo in meso zadnje dni, ne presegam 1300 kalorij (vem ker si vsak dan vse tehtam), teza pa gor. Pa vsak dan se gibam: ali doma vaje z lastno tezo in tudi hiit sem poskusila, en dan sem sla na dolg sprehod v hribe, kjer sem prehodila 18km, tako da res mi ne gre 😭
Verjetno se gibam veliko vec kot ve, in jem itak veliko manj kot ve, pa ne gre nikamor. No gre ja, ma gor. Hrane pa ne pogresam, mi je dovolj in velikokrat se tega ne morem pojest. Tako da ocitno moram se povisat telovadbo, ker manj pa res ne smem jest.
Vem, da samo jamram in se opravicujem za to. Ma clovek res ne ve vec kaj bi naredil, da bi slo koncno kaj dol ob vsemu kar sem nastela.
Lepo se imejte in uzivajte kjerkoli ze ste 😊
Pikapolonica, težko rečem kaj je narobe, če tako paziš, ješ pravilno in se še giblješ.. pri meni je bilo tako, da sem skoraj 4 mesece telovadila vsak dan, pa ni šlo kaj pretirano dol. Po 4 mesecih je dva meseca fajn padalo, potem pa zdaj 2 meseca stoji… ni enega recepta, samo ne obupaj! Nadaljuj in ni vrag, da se nebi poznalo, mogoče na sami postavi, mišice so itak težje od špeha. Jaz nimam težav z miganjem, meni dela težave prehrana, tam nisem dosledna… zato vem v katerem grmu tiči zajec. Vem tudi, da če si več let nabiral Kg, potem tudi ne bo šlo v enem mesecu vse dol. Držim pesti, da se uredi in da greš v minus in ne plus. Samo ne se prepustiti in odnehati. Sicer jaz sama rabim en pospešek za naprej. Od 78 do 75 je šlo super, zdaj pa nikamor… zaradi mojih pregreh… joj meni…
Sladkorcek odnehala vsekakor ne bom. Ker mi pase telovadit in pase mi it hodit in tako naprej. To, da nekaj zmores ti pa da voljo za naprej. Rada imam tisti obcutek, ko nekaj zmores, ko imas moc, ko gres lahko hodit brez da te potem 3 dni vse boli, ko si vzdrzljiv…. To mi je pomembno in to mi da voljo po se. In bom nadaljevala vsekakor.
Ves kaj Sladkorcek, ce ti ne gre pri prehrani kot bi bilo fajn, da gre, potem pa migaj kolikor le mores. Mogoce te bo potem to na nek nacin malo ustavilo pri prehrani. Vidim pri sebi, da ko grem recimo na dolg sprehod, potem mi hrana ne gre ravno. Mi bolj pase se napit vode, ali limonade, potem pa gre tudi v zelodec manj. Poskusi tudi ti, ce nisi ze. Drugace te popolnoma razumem, ker hrana mi dela tezave prakticno od otrostva. Vse je fino, vse bi jedel neomejeno, in se posebi tisto, kar najbolj redi.
Dej Sladkorcek, zmogle bomo! 😉
Aja, nekoc pred leti sem poskusila pred obrokom (pol ure prej) pit limonado. Ma limonado kjer je veliko limone pa malo vode. In ves kaj se je zgodilo? Ni bilo vec toliko apetita. Resno. Tako, da ce kateri ne dela tezav kislina, lahko poskusi.
Vse se borimo… vsaka po svoje in vsaka za sebe. Škoda se je obremenjevati s tem, koliko drugi pojejo (itak tega ne vemo zares) in koliko v resnici drugi migajo. Vsak je svet zase… jaz vem, da mi bo tehtnica pokazala realnost po dopustu, večerje bodo naredile svoje… in pijača… ne glede na to, da plavam cca 2 h na dan in hodim 1,5 h. Imam pač dopust. 😎