Tud jaz sem bila zadnje 3 dni pri hrani zelo sproščena. Pri polni mizi očitno zelo uspešno utišam glasek nadzora. Sem pa tudi pridna pri hoji, danes zjutraj po dolgem času na moj vrh, popoldan pa še en sprehod. Jutri poleg hoje v planu spet plavanje. Maias, ja, poškodba je toliko sanirana, da lahko konkretno dolžino preplavam. Žal pa ni še čisto ok oz. me skrbi, ker določenih gibov in položajev niti dva meseca po poškodbi še ne zmorem… Ti želim, da se tudi tvoja poškodba čimprej uspešno pozdravi. Gremo vse skupaj pogumno dalje. Štefka, je tvoja volka še tako trdna? Sam hvalim se, seveda boš zmogla vrnitev v svoje tire. Tvoja izguba kg je zmagovalna.
Srečno vsem, izkoristmo lepo vreme in kako uro več časa zase. 🙂
Tudi jaz sem včeraj naredila en konkreten krog oziroma dva malo manj konkretna in je prav pasalo! :))
Nehala sem se basat, nisem pa še nazaj na svojem jedilniku, ampak mislim, da ni panike, dokler porabim toliko kot pojem.
Pri nas se praznične dobrote vedno zavlečejo tja čez prvega januarja, letos se bodo kar do 6.1., tako da imam še za dober teden izzivov pred seboj :))
Kje ste ostale ženskice? Ste omagale od polne mize ali od rekreacije? 😉
Od rekreacije. Čisto res, se moram pohvalit. Vsak dan minimalno 10 km, v petek pa še konkreten vzpon. Tudi pri hrani sem glede na to, da so mize praznično obožene,, zelo vzdržna. Še čisto malo mi manjka, da padem pod 60 kg, javim, če mi uspe do 31.12.
Lep preostanek vikenda vam želim in lepe praznične dni vsem, ki ste si uspeli izboriti dopust v ponedeljek in torek.
Prvi alt in sam hvalim se, hvala za družbo, super vzpidbuda sta!
Jaz se držim okoli 70, par 100g manj, par 100g več, odvisno od dneva, ampak glede na vse sladkarije, ki jih zbašem vase, sem zadovoljna. Moj letošnji cilj, da spravim pod 70 je dosežen, do pomladi pa računam, da se zasidram nekje med 67 in 68, kar je moja teža in to bo to.
Maia, želim ti, da te 30.12 preseneti s 59,7kg !!! :)))
Helou punce! Da ne boste mislile, da sem vas zapustila.. Smo na vikendu in tukaj je skozi akcija, šele danes smo malo sami in lahko v miru kaj preberem, naredim, skuham.
S hrano sem zadnje 3 dni v preobilju. Prej sem pa bila pridna kar dober teden..
Mislim, da še ta dva dni in me bo spet zamorilo toliko, da bom lahko izključila kruh in ostale hitre OH zares 😂😂. Vse me že namreč tišči 😁.
Maja, bravo za rekreacijo. Predvidevam, da te matra roka, glede na km, ki jih zmoreš 👍. Tudi ostali dve ne za ostajata dosti. Jaz smučam in tečem na smučeh, bi pa lahko tudi več migala..
Smo na vezi!
O, Štefka je našla sneeeeg, super 🙂
Tud mi smo imeli v planu en dan smuke – zaenkrat še ni ratalo. Je pa zato plavanje in hoja. Sploh plavanje mi po moje pridno kuri kalorije, saj je bila glede na decembrski čas tehtnica danes zjutraj prav prijazna z mano (73,5 kg ;))
Lepo praznujte in uživajte, kar koli že počnete.
Ojla punce,
tudi jaz sem še tukaj. Sem malo nad 80kg, pa upam, da bom po praznikih spet pod 80 in da grem lepo počasi dol do mojega prvega cilja 75 kg. Glede vadbe sem kar pridna, hoja, dvoranska vadba, tako da grem naprej. Pri hrani se nisem kaj dosti šparala, ker smo res imeli veliko obiskov in vsega. Imam pa voljo. Čokolade sem se tako najedla, da mi dejansko ne diši več, upam, da me bo to čim dlje držalo. Bodite pridne in smo na vezi tudi v 2020… ja, hitro je minilo 2019. Pozdravček vsem! Skupaj bomo zmogle!
Evo, pa smo v novem desetletju. Zdaj bo vse drugače, a?
No, jaz sem zaštartala dobro. Z 12 km hoje in zdravo hrano danes. Letos nisem začela s 1.1., ampak že dan prej, z 31.12. 😂😂. Se pa že veselim dobrega počutja, ki sledi in sem polna optimizma. Upam, da bo 2020 vsaj tako uspešno kot 2019, verjamem pa, da bo še bolj.
Tehtnico sem zgubila, se je razbila, tako da bom “tavala v temi”, ampak tudi to bo poseben izziv.
Maia, bravo za cifro! To pa je lep zaključek leta! Tudi ostale borke bravo. Po tehle praznikih, je kar naravno, da prešaltamo na malce lažjo hrano..
Srečno 2020 vsem!
Prvi alt, držimo pesti. Pa ne samo to, se skupaj s tabo bomo probale bit restriktivne. Zame brez kruha sladkarij, ostalih hitrih OH. In čimmanjše količine.
Trenutno namreč jem brez zgoraj omenjenih stvari, ampak se ne držim nazaj pri količinah. Nočem biti lačna prehitro. Ko bo počutje boljše, bo itak to prišlo samo od sebe. Ampak jutri bom v podporo prvi alt malo popazila 😁.
Punce,
naj vam 2020 prinese smeh in odnese kile! :)))
Maia, evo, bravo! Sem ti rekla, da boš uspela!
Sladkorček, zdaj je konec praznikov, tudi ti se boš končno premaknila z “mal čez 80”! :))
Prvi alt, Štefka, naj vama končno “klikne”!
Vidve potrebujeta tako malo, vse vesta, vse vama je jasno, sploh Prvi alt, ti si verjetno aktivna več, kot vse me ostale skupaj, samo klik vama še manjka, pa bosta tik-tak na ciljni teži! 🙂
Mene je vaga peljala že proti 71, pa se je na srečo vrnila nazaj na 70+/-. Še tale vikend preživim ob polni mizi, potem pa s ponedeljkom lepo nazaj na stare tire :)))
Do februarja mora bit 68,9kg!
Štefka, hvala za podporo in družbo 🙂
Sam hvalim se, res je, z mal več volje oz. odločnosti, bi tud jaz že bila pod 70. Tako pa sem že en čas ena “cinca marinca”.
Danes torej do sedaj čaj in ena kava z mlekom zame, pa na en hrib sem skočila, skupaj 80 min hoje. Danes uživam, saj so prazniki piskrbeli za moj antistres 🙂 Pa še vreme je naravnost za bogove.😊
O Štefka, dolg dan. Upam, da ne zarad dela. Pa hvala za družbo. Ja, tud jaz uspela preživet včerajšnji dan. Okol 17. ure ena krizica od lakote, pa sem pregurala in za povrh še šla na bazen ter odplavala 2000 m. Sem imela en jogurt sabo, če bo ošvohnela, pa je šlo brez problemov in je blo prav fajn. 😊 Lep dan vsem.
Končno nehala žret! Včeraj smo bili doma vsi skupaj na solati :))) No, ja, torta je še v hladilniku, tako da je včeraj padel en kos in danes bo spet, potem pa tudi torte ne bo več!
Ne vem s čim sem si to zaslužila (hvala vesolje!), ampak tehtnica je zelo prizanesljiva, vmes je že kazala znake pretiravanja in skočila skoraj do 71, ampak se je vrnila nazaj na 69,8-70,2, se pravi okoli 70 in upam samo, da ne bo kakšne zapoznele reakcije!
Gibanje mi zadnje čase ne gre, stalno sem zaspana, se vidi, da so me prazniki sprostili od vseh napetosti, očitno sem si dala tale 1.1.2020 za nek mejnik v glavi, da se vsa sranja iz 2019 nehajo in da končno malo zadiham, tako sem zdaj čisto na off in mi je težko v teh prvih delovnih dneh tega leta, ampak bo že, malo bolj počasi, a nič hudega…
Danes se bom potrudila z enim manjšim krogom, bomo videli, kaj bo trud prinesel :))
Naj vam čim hitreje mine tale prvi delovni teden! :))