u, Štefka, 3 urni pohod? Bravo! Jaz sem danes bolj na izi, 2 sprehoda s psom in ja, tud mene je počakalo nekaj pucanja… včerajšnjo fešto sem pa super speljala – prav nobene potrebe nisem čutila po več hrane in pijače, lepo zmerno, na spodnji meji. Ko bi mi le to ratalo večkrat. In včeraj ni bilo za to potrebnega nobenega napora. Potrebovala sem družbo in to je to. Kako fajn se je družit. In, če bomo zdravi (velika večina družbe se nas je že vsaj enkrat cepila), bo letos druženja res veliko. Veliko moramo notri spravit. ;)))
Ojla!
Kakšen začetek tedna! Dež kar v potokih teče. Jaz sem že premočena od treninga s kužkom na dežju.
Drugače pa dober začetek dneva. Zjutraj sem si naredila eno omleto po receptu s paradižnikom in špinačo. No saj zame niso problem normalni obroki, tako nekako itak vedno jem. Bolj me nesejo tiste pregrehe med obroki ??.
Sem pa vseeno kar optimistična in vesela, da po dolgem času imam nek sistem. Da se lahko z nečim ukvarjam. Oziroma, da sem sama sebi projekt.. Nekoč ki je ena znanka dejala.. Telo je celo življenjjenje projekt. Če želiš.
Trenutno želim.
Lep začetek tedna vsem!
Stefka jaz sem noro navdusena s Petrini treningi!! In je podaljsala za dva tedna vse skupaj, tako da boljse ne bi moglo bit. Je pa res tezko. Si sicer olajsam, pa vseeno.
S hrano mi tudi ni slabega, njeni recepti so okusni, ampak ne delam vseh. Jem priblizno pol iz jedilnikov in pol moje obicajne hrane. Se kar drzim, zelo malo “gresim”.
Tale forum se kar ne funkcionira uredu.
Pikapolonica kapo dol za tako vztrajnost, to je res čisto drugače od lanskega leta. Bravo! Ne bomo obupale.
Štefka, tudi jaz danes začela. Vadba mi je super, hrano kot veste moram kontrolirati. Pa če sem se za post tako dobro držala, ni vrag da mi tud to ne rata.
Kako pa ostale?
lep večer vam želim
Dekleta zivjo, vidim da ste lepo aktivne. Meni je tale forum prav eno mucenje… in me konkretno odvraca od pisanja. Sem mislila da se ga bom navadila, ampak tale sistem je porazen, nepregleden, groza.
Za mano je teniski vikend, nekaj dela na vrtu (med minutami suhega vremena), hrana pa ne najbolje. Danes sem koncno uspela narediti ok dan glede hrane.
morem spet na skromnejse vecerje. Nehote sem se videla na eni fotki, slikano ko nisem vedela. Uf, me je kar zadelo. Povsem drugace se vidim sama v ogledalu, tale fotka je pa… cez vse meje dobrega okusa. Ajajjaj. ?
brez nic ni nic. Tako da morem brcnit!
pridno sportajte dalje!
Evo jaz sem oddelala prvi trening s Patricijo. Moram rečt, da sem razmišljala ali naj grem na basic ali napredni nivo vadbe. Na koncu sem se odločila probat osnovnega in magar dodat še kako vajo. In sem se odločila pravilno. Je bilo ravno prav, dodala sem par plesnih videov in je bilo top! Razmišljam, ker so treningi vsak dan, da bo ob moji odbojki in ostalih rekreacijah tole ravno dovolj. Da me ne mine prehitro. Bom vsaj vsaj dan z veseljem naredila trening, ker ne bo preveč in predolgo.
Jedilnik bom delno upoštevala, delno pa ne. Odvisno od družinskega vzdušja in planiranih kosil. Danes sem jedla omleto zjutraj, potem beljakovinski jogurt, za kosilo pa repo, krompir v kosih in pečenico ?.
Večerja je bil sinov proteinski šejk in malo pečine solate z mozarelo. Kar dober dan!
Matruska, vem… Te čisto razumem, tudi mene mineva potrpljenje.
Mogoče še pa res zorganiziramo, če ste za in se javite na moj mail stefka1@yahoo.com pa poskusimo na FB ali pa kar na malih, ali pa najdemo kak drug forum, ki nam bo všeč?
Sam da ne boste kar šle in nič rekle. Nočem zgubit nobene!
Maia, si slišala? Katera še manjka?
Prvi alt, Matruska, Sladkorcek, Pikapolonica, aha…Šnitka! Joj, upam, da nas najde!
Sem našla Šnitko! V stari temi Motivacija za vsak dan. Še dobro, da sem šla pogledat. Upam, da pride zdaj sem.
Pikapolonica, bravo za tvojo voljo! Pomoje moraš že precej bolje izgledat, tvojemu bivšemu se bo še kolcalo..ampak ti boš ready za enega ta pravega, ki te bo imel rad ne glede na vse!
Ajde Matruska, maš ti to ????.
Načeloma imam rada spremembe – ampak tole???
Pozdrav vsem, po nekaj dnevih sem ugotovila, da forum »deluje« in da ste tukaj.
Super ste se odločile za vadbo, dajte poročat kako vam gre, mogoče navdušite še katero. Jaz sem še svetlobna leta od kakšnega intenzivnega treninga, že to, da se spravim v tem vremenu vsak dan vsaj na sprehod, si štejem v velik uspeh. Kar se tiče hrane sem pa kar zadovoljna, jem zdravo in po pameti, ne najem se ravno do sitega in vidim, da mi to čisto ustreza. Končno smo dočakali lokalne jagode, solato imamo na vrtu, to so meni tisti znanilci, ki obljubljajo, da je poletje blizu, čeprav glede na temperature smo nekje na začetku marca.
Matruška, čeprav sem obljubila, še vedno nisem uspela odigrati niti ure tenisa, včeraj sem šla mimo igrišč in vidim, da so kar polna. Se bo treba zbrcat, ti imaš pa že kar konkretno ur za sabo, bravo!
Pohvala tudi vsem ostalim, super družba ste in še tako slab forum ne more razdreti naše male, močne skupnosti!
Punce,
sem izkoristila moj aninimni mail stefka1@yahoo.com in pisala na med.over net, da sem pojamrala o forumu. Upam, da bodo kaj ukrenili. Če pa ne bodo, bomo pa našle kak drug način druženja!
Maia, super,da si nas našla! Smo te pogrešale!
Trenutno smo res pridne z vadbo. Moram rečt, da mi je všeč tale Patricijin pristop. Vadbe so kratk,e 25 minut. Jaz potem dodam še 2 plesna komada in imam dobre pol ure vadbe na dan. KAr je znosno in se bo dalo delat na dolgi rok. Pa vseeno so vaje tako intenzivne, ko se seštejejo, da imam malo boleče mišice. Samo vztrajat moram, pa bo. IN ne preveč komplicirat in delat vse “popolno”. Saj mi gre, vsake toliko naredim kak recept iz knjižice, kak obrok pa naredim po svoje… Včeraj sem naredilo sladico po svoje, noro! Pol panane spodaj v šalčko, čez sem dala čokoladni proteinski puding, par kosmičev za hrustanje in eno pest borovnic…pa kaj češ boljšega..je bila čisto prava sladica za dušo in sploh ne slaba glede hranil! Nekaj takega si bom naredila vsak dan!
Danes sem zjutraj naredila umešana jajca z gobicami, piščančjo salamo in špinačo, ter vse skupaj zavila v popečeno tortiljo. Malo prirejen recept iz FA4 in je bilo super. Če bom imela čas, bom malo eksperimentirala z recepti. Zdajle sem naredila pečene makarone z mletim mesom in sirom. Mmmm, že diši iz pečice..
NO, punce, kot vidite,imam jaz čas za vse trenutno, haha, super je to! Naj traja!
Lep sončen dan vam želim vsem!
Evo mene. Danes ni bilo na planu vadbe, pa sem šla na en daljši in hiter sprehod. Včeraj sem poskusila vse plesne variante in en trening, pa mi je danes kar pasal počitek.
Hrana moja, vendar ponosno povem, da sem že tretji dan brez sladoleda, čokolade, sploh sladkega… bomo videli kako dolgo bom se zdržala. Sem si pa danes kupila en proteinski puding za rezervo, pa da probam če je to res tako dobro, kot nekatere pravijo.
Pa se Donat sem začela pit in na tešče vodo od sliv, pa da Mal se prebavo spodbodem, da bo Mal bolj zivahna…
Pridne punce, Štefka, Sladkorček, Pikapolonica – po planu. Uspeh imate na dlani.
Matruška, kako so določene slike krute, ane? Tudi ogledala znajo biti nesramno iskrena… Ampak, to nas strezni, ane? Postavi na pravo pot?
MaiaS, super obvladaš hrano in da še v dežju hodiš na sprehod – zmagovalka! Bravo!
Ko bi le meni končno enkrat spet uspelo obvladati to željo ali potrebo po hrani. Res že predolgo “bluzim”. Ajde, čestitam si za danes popoldan – sem zvozila brez sladkega k kavi. Končno! Zdaj pa dan po dan, male zmagice.
Bravo punce!
Sladkorcek a ti si tudi na osnovnem nivoju? Sem ba ziher, da se greš ti že pro ?. Tam pa nimajo pavze v sredo a ne?
Kkaorkolo, jaz sem včeraj namesto treninga naredila vseh 10 plesnih komadov in je bilo super. Tudi tako se utrudiš. No, seveda sem se tudi na hodila s kužkom!
Danes začela dan s smuthijem. Ampak meni je to res zajtrk za po sili razmer. Če imam čas imam rajši kaj konkretnega.
Prvi alt, dajmo, še par tednov do poletja. Zadnji vlak za beach body ???
Meni je tale FA4 ravno prav zdajle prišla, da se malo zaktiviram, ker se ga tudi bluzila..
Oj babike! Vsakokrat moraš vse liste pregledat in samo na dnu je številka da te spusti naprej… ajaj.. ful gre nepotrebnega časa…
torej…že 4 dnevi so za mano brez čokolad, sladoleda in raznih sladkih pregreh… dobra sem…. je pa res, da si privoščim zaradi tega en popoldanski kapučino z mlekom, tako da se malo pocarkljam…pa kadar sem v gužvi v službi oz. doma delam spijem dve kavi z mlekom. Ne štejem to kot nekaj ful narobe.
Ja Štefka, jaz sem v začetnem pri Patriciji in mi je kul, ker grem še na kolo ali sprehod, pa dodajam zdaj plesne, so mi ok. Samo sem zdanjič pretiravala pa dala vse skozi in je bilo preveč – sem drug dan ugotovila… Grem basic, potem pa si bom dol potegnila pro, tako da bom nadaljevala poleti. Če pa že zdaj pro, pa mi ni za delat istih vaj, se naveličam. Itak pa mi je basic ok, delam pa brez pavz, oz. 1-2x pijem vmes. Se pa vaje kar stopnjujejo iz tedna v teden.
Danes upam, da bom uspela še na kolo, da bo vreme zdržalo. Za kosilo bo pečen losos in solata, za moje pa seveda še zraven peteršiljev kropir v kosih.
Ojla Sladkorcek, super, tudi jaz sem tako ugotovila in se odločila za basic, s podobnimi razlogi.
Danes na primer imam odbojko in ne bom naredila še treninga, ga bom jutri. In super, da stopnjuje. Potem bo pa kmalu že težko. Zaenkrat mi gre brez težav, nimam splošnega musklfibra, še vedno pa čutim malo mišice, ko spet delam vaje.
Hrana tudi pri meni super. Mi je všeč, ker ima Patricija toliko “sladkih” receptov, da potem nimam potrebe po pravi sladkarijah.. Upam da to ni samo slučaj.. Ker imam PMS/MS, bi sicer mogla noret od želje po sladkem, pa ne ??.
Punce, se mi zdi, da so nekaj popravili, Sladkorcek in post sem videla, da je odobren. Mogoče bo tudi moj in bomo lahko videle, če katera kaj napiše. Moram jim samo še rect za te strani, da ne bo treba čez vse, da prideš do zadnje objave…
Lep petek vam želim!
Štefka, hvala da se trudiš z urejanjem foruma. ?
Pa super sta s Sladkorčkom tole zagrabili in počasi tudi sama voljo dobivam, da grem v prave tire. Mini korakci. Ta teden poleg hoje še 3x 20 min joge, en malček plesa in en dan celo 20 min telovadbe iz spletne strani dm (no, link je tam). Pri hrani pa je kompas še v popravilu – ampak bo pravo vreme pripomoglo, čutim to. ?
Lep in uspešen vikend vsem!
Ps. Bogve, kje sta Bralka in sam hvalim se…
Prvi alt, bravo tudi tebi. Te športne minute se slišijo odlično, samo nadaljuj!
Midve s Sladkorckom, nimava druge, prvi teden res še ne smeva obupati ?.
Jaz sem danes zjutraj čisto polomljena od včerajšnje odbojke. Kar mi je čisto všeč.. Dobivam kondicijo in upam, da bo kmalu še kaka kila manj, potem pa bo vse skupaj še bolj podobno temu, kar znam ??
- Danes me čaka včerajšnji trening, en šoping, malo druženja.. Se veselim dneva! Punce, uživajte tudi ve..
Oj!
Tudi jaz danes opravila zadnji trening za ta teden.
prvi alt, tudi ti si super! Step by step… če bi bilo boljše vreme bi bilo miganja se več, tako pa ni ravno za sprehode in kolo. No če imaš psa, moraš. Mi imamo pa samo morskega prašička, pa zajcka pa hrčka… s tem pa ni veliko sprehodov☺️ Sem pa danes že cel dan pospravljala in pucala.. jem pa že tri dni sparglje… ni kaj moram porabit. Samo sine jih se je z jajcko, drug pa nobeden. Tako je to.. sem pa pekla mafine danes in sem od 30h zaenkrat pojedla samo enega, juhej…
Evo jaz sem zakljucila en mesec treninga. Sedaj to ponovim in pocakam se dva dodatna tedna (ker sedaj petra ne more snemat zaradi poskodbe). Bom pa vsekakor to vse ponavljala se naprej, ker so zelo intenzivni treningi in rezultati so dobri. Da o pocutju (predvsem to da si zadovoljen s sabo kar pocnes in kako) niti ne govorim. In ja, pozna se mi ful ?
Ve, ki ste v fa4 ste se kaj merile na zacetku? Kako jeste – jeste vecinoma po jedilniku ali svojo hrano?
Ej, a ima katera probleme, da pokajo sklepi in to npr ze v mirovanju oz ko lezite in se obrnete pa v kolenu poci? Me ne boli, samo poka. Mi gre na zivce ?