Mamice avgustovčkov 2009
Maja,me veseli,da je mali doma v toplem objemu obeh staršev 🙂 Tako se bo še lažje in bolje boril……sam,da bo vse to čim prej za vami in se najde ustrezen darovalec. Bo vse dobro…..sem vsak dan v mislih s tabo….
Naj ti ne bo hudo,ker ne slediš tako njenemu razvoju….boš vse nadoknadila. Mogoče bo pa sedaj bolje,ko je srednji doma in boš več z dojenčico. Verjemi v najbolje!!!!
Pa je tudi k nam posijalo sonce. Starejši sin je ustrezen darovalec!!! :)))) Danes se mi kar smeji. Dejstvo je, da nas čaka še veliko takšnih in drugačnih izkušenj, da se bomo z leopardom borili, da bo ubogal nasvete zdravnikov, ampak tole bomo premagali in si leto 2010 ter pol leta 2011 zapomnili kot precej drugačnega in upam, da nikoli več ponovljivega.
lp
končno mi internet dela-kriza!!! majaB, vesela zate in za tvojo družino, res super novice!
tija-taja, ja, tisti video je ko magnet, jaz ga nonstop gledam, pa se morem smejat. si vidla kak se ji fajn zdi ko se sama vsede :-).
zdaj pa milsim, da sem ugotovila skrivnost spanja. dva dni ji zdaj dajem ob polnoči namesto AM, durum gris vanilijo in ga spije in je sita in spi celih 6 ur-to je taki luksuz zame. me zanima, č ebo danes enako-jutri poročam.
bilo je govora o jogurtih in itd. – sem jih hotel akupit v leclerku (tiste otroške) in sem pogledala na etiketo, pa ni bilo koncev z e-ji. tak da sem jih kr lepo dala nazaj in šl ah klasiki- fruchtzwerge. te ima rada, najraje okus vanilija-to bi pa papcala vsak dan se mi zdi :-).
lahko noč in mirno noč pedvsem 🙂
Dobro jutro! Sem tako vesela tvoje novice Maja. Vsaj nekaj dobrega.
Pri nas se komplicira z očetom in smo kar zelo v skrbeh. Dobil je namreč precej visoko vročino in ne vedo zakaj.
Sploh imamo doma eno tako obdobje “suhih krav”, ko gre vse malo posvoje… Ah, ne bom utrujala!
So mi pa take novice, kot je tvoja, Maja, v tem trenutku pravi balzam za dušo…
Vsekakor pa se pridružujem Timi v voščilu!
MAMICE VESELITE SE SVOJIH MALIH BITJEC, OBJEMITE JIH, CRKLJAJTE SE SKUPAJ Z VSEMI V VAŠIH DRUŽINAH. LJUBEZEN JE NAJMOČNEJŠA STVAR NA SVETU, HKRATI PA NAJKRHKEJŠA. NEGUJTE JO, PA TUDI NASE NE POZABLJAJTE!
Maja,šele sedaj prebrala to prekrasno novico ;-)) Vse se bo lepo izšlo…..mali je borec in bo uspešno premagal vse preizkušnje…..samo,da se JE NAŠEL DAROVALEC!!!!!
Mmmmamma,sem z mislimi pri vas……tvojemu očetu pošiljam pozitivno energijo…
Ja,danes praznujemo vse mamice….in tudi na naše mame ne smemo pozabiti. Sama jo nameravam nekam peljati….PRAV LEP DAN VSEM!!!***
lep dober večer…
mi se z današnjim dnem zeelooo hitro puzamo NAPREJ – iiiiiiii :)))))
smo kr posneli dogodek in pridno vadili po igralnici in v otroški sobi…
joj, kok ga je blo luštno gledat :)))) in to prav na materinski dan – kakšno lepo darilo***
no, samo to sem vam želela povedat…zdaj pa šibam počas spat – sm utrujena, ker danes sva prehodila z vozičkom veeeeeeliko!! :)))
lahko noč**
tima čestitam! a ni lepo, ko se tak plazijo :-). nič več ni varno pred lino, vse moram umikat, ker je tak radovedna. sej hvala bogu da je :-)! v mariboru je nor veter, upam da bo prenehal potem, da lahko gremo ven. dugač pa je včeraj čez dan lina spala 7 ur-1×3 ure 2×2 uri-ne vem kaj ji je bilo. sploh se ni mogla naspat. naj kr spi, to pomeni da je zdrava :-). lep dan vsem
pozdravček 🙂
učeri, mi ni uspelo niti računalnika prižgat, zato z zamudo vsem mamicam želim prelepe trenutke s svojimi sončki 🙂
MajaB, super novica!!!!! Toliko pozitivne energije je v zraku za tvojega leoparda, da pa že mora pomagati k boljšim rezultatom, ane :))
Tima…ja tvoj je pa res že taprav dec :)))) kok lušno darilo za materinski dan si dobila, ane :)) zdej pa le pogumno za njim na vseh štirih po stanovanju…to bo še veselo :))) hahahahaha
mmammma, držim pesti za tvojega očeta in mislim na najboljše 🙂 drži se in le pojamraj ko boš imela slab trenutek…zato smo tukaj 😉
No, naša frčafela je pa čist vremenski otrok…dons smo spet mal sitkani…zdele mi je šele zaspala..bla je budna od 9h zutri…
Sm si pa jst učeri končno privoščila kino in po kinu še doooooooolg čvek :))) uuuufffff je pasalo! Mož je pa itak najboljša varuška :))))
Naj hitro minejo vremensko slabi dnevi in naj odpihne močan veter nekam drugam in naj nam posije sonček 🙂
Pozdravljeni,
mi smo doma… zdelani, prestrašeni, ampak kar je najpomembneje spet smo skupaj :)))
Operacija in prvo okrevanje je za nami, želodček na svojem mestu, požiralnik dovolj dolg, trebušna prepona zašita in pljučno krilo sproščeno, sedaj pa upamo, da bo šlo samo še na boljše in, da se nikoli več ne ponovi.
Naša pupika postaja pravi jedec, ki vsak dan rabi več hrane in kalorij. Jo je prav zanimivo opazovati kako naenkrat napreduje ( kot oveli cvet, ki je dobil vodo in gnojilo ) in ne boste verjele sedaj na žlico jemo mlečni obrok tudi ponoči (ne mara namreč flaške, mleka pa zaenkrat pri meni še tudi ni toliko, kot bi ga punca rabila– je povpraševanje zelo narastlo, proizvodnja pa se je pri teh stresnih dogodkih tudi zmanjšala:)),ampak glavo, da mi je uspelo mleko zadržati.
Sedaj pa še cca. 7 dni in odstranimo šive,nato pa pregled in kontrola itd.(skratka ne bo se še kar končalo, ampak bomo prestali tudi še to:))
MajaB resnično sem vesela zate, da gre sedaj vse v pravo smer. Verjamem, da boste s skupnimi močni in upanjem v najboljše prebrodili vse. Resnično verjamem v dobro za vse vas in sem dnevno v mislih z vami. MALI LEOPARDEK DRŽI SE !! ( dobil je res pravi nadimek )
Skratka punce še enkrat iz srca HVALA vsem, ki ste držale pesti in pošiljale pozitivno energijo za našo pupiko. Rezultat je viden… Sedaj pa vse to in še več ponovimo za »našega« LEOPARDA in njegove.
Se vam še oglasim, ko se nekoliko ustalimo in ponovno navadimo na domač ritem.
Lep pozdrav prav vsem “avgustovkam”.
Dobro jutro,punce!
Smo spet malo odsotne,se najbrž pozna ,da so lepi dnevi in se potikamo naokoli…jaz vas na hitro pozdravljam,preden se tamala prebudi in se odpraviva od doma.
Emica,sem vesela za dobre novice!Tudi vaša punca je prava borka,kajne?Veliko ste že prestali,ampak verjamem,da boste še vse,kar je potrebno,da se bodo stvari uredile do konca.Hčerka pa se bo sedaj krepila dan za dnem,saj kot praviš že lepo pokaže,kaj ji paše.Sem res vesela,da vam gre na bolje!Le tako naprej!
MajaB,pri vas imate pa tudi pravega borca.Zdaj ste spet skupaj,pa je veliko lažje,kajne?Še naprej ohranjajte najboljše misli v sebi in naj se pot nadaljuje v smeri,ki jo želite…
Mmmmammma,kako je z očetom?Upam,da nam boš kmalu sporočila dobre novice…držim pesti,da se mu stanje izboljšuje.
Se pa nisi nič oglasila včeraj…?
Emica,MajaB,Mmmmammma,mislim na vas!
Vse vas lepo pozdravljam in vam zaželim dan obsijan s soncem…