Najdi forum

magnetni obročki za hujšanje??

Je tvoj cilj da shujša nogavica ali ti?:-))))))))))))))))))

morski galeb – kaj pa če bi mi ti raje podrobno opisala kako se obročki nosijo, ker na sliki ti magnetki štrlijo ven,………vem, da se je lažje posmehovat,……….

;-)))))))))))

Saj je zgoraj že opisano, sicer pa, evo še enkrat:

Magnetek mora biti na notranji strani, na sredini pod prstom, da le-ta pritiska na akupunkturno točko. Sesti ti mora ravno v grabenček, oz. v pregib, ko skrčiš palec.
A bo šlo?

ja, zdaj mi je bolj jasno. sem jih včeraj dobila in so obrnjeni narobe, jih je treba obrnit in dat na prst na sredino. nič pa ne piše da mora biti v grebenčku, ampak na sredini prsta morda ti več ali je po sredini višine prsta – torej na blazinici ali na sredini širine – v grebenčku; na magnetek lahko bolj pritiskaš, če je na blazinici.

naročila prejšnji teden TUKAJ in sem res prejela še navodila za uporabo v slovenskem jeziku!

Poročam kako se obnesejo, zaenkrat mi pašejo, če jih imam med delom na računalniku hihi 🙂

alja,…..kako ti gre? jaz jih imam tudi, pa imam težave, 1x me tiščijo, 2x mi zlezejo na stran,…..nikakr jih ne znam naštimat

evo, zdaj jih nosim 2 tedna:

1. ne vem ali se mi samo zdi ali ne, ampak dejansko pojem manj
2. lažja sem samo za 1.3 kilici
3. moje noge, so večinoma časa “tople” – čudež, ponavadi me je vedno zeblo :)))

PIKA5
jst jih imam tako gor dane, kot je pisalo v navodilih. res je, da jih včasih med hojo (šteklari) morm malenkost popravljat, ampak sem se že navadila na tisti čudni občutek med hojo hihihihi

jaz jih sicer nosim, samo popoldan od 18 ure naprej, ko pridem iz službe, pa moram rečt, da mogoče res nisem tako lačna, ampak v noge me pa še vedno zebe 🙁

meni pa nič ne naredijo. NIČ

Zopet je na razpolago nekaj parov po ceni 5€ 🙂
051-348-205

jaz jih imam že tri tedne pa nič!!!!!!!!!!!!!!!!

obročki za hujšanje lari fari jst sm jih kupla pa jih že dva tedna nosim vsak dan pa ni šla niti kila dol lari fari men to nič ne pomaga ljudje ne kopujte tega sploh….Čav Špela

Pozdravljene,

očitno je, da obročki bolj uspešno delujejo pri osebah, ki so dobila natačna slovenska navodila zraven, kot jih je omenjala že Mišela33… nekatere jih nismo,ker izgleda, da jih prilagajo samo nekateri prodajalci. Bi jih lahko katera, ki jih ima zaupala še nam?

Hvala tisti, ki se bo potrudila in pozdrav vsem 🙂

ali jih lahko nosiš non.stop – jaz jih imam sedaj od nedelje – ampak zdi se mi pa, da imam večji apetit – jaooooooo – upam, da se počasi obrne situacija

Hej,

pa ne vem če ne bom tudi jaz poskusila, sem prebrala navodila, pa mogoče samo psihološko pripomorejo k temu, da ne bom grizla in grizla med obroki…čemur se zdaj reees težko odpovem.

Je katera poskusila po teh navodilih? Gre tak način? http://med.over.net/forum5/read.php?93,8691338

Drugače pa danes začenjam in se mi lahko tudi kdo pridruži :)))).

Ojla. Tudi jaz sem kupila te obročke za hujšanje. Tiste, ki že dlje časa uporabljate to zadevco, nam sporočite kako delujejo…

te obročke kupujete po 5 EUR???
pa kaj imate preveč denarja?
naročila sem jih prek ebaya in dobila s kitajske za 0,76 EUR, poštnina je bila zastonj…

Wejla, lepo pozdravljene 😉

Se opravičujem, da je trajalo toliko časa….

Jest sem jih nekaj mesecev popolnoma zanemarila :-/ .

Sedaj jih zopet nosim kak mesec. Sicer tehtnice nimam doma (več kot 20 let sem imela motnje hranjenja, ob podpori svojega partnerja sem se tega otresla in sklenila, da tehtnica NIKOLI VEČ – upam, ne bo moj šef). Sedaj že kako leto uporabljam Montignacovo metodo.

Ne vem, ali je Montignac prijel, ali obročki, ampak v zadnjem mesecu jih uporabljam tako podnevi kot ponoči – obrnem naokoli. In celo družina in prijatelji sprašujejo koliko sem shujšala. Hlače do katerih je prej manjkalo 10-15 cm da bi jih lahko zapela, jih sedaj udobno nosim.

Je pa tudi res, da sem lenuh in da ne vadim kaj pretirano- beri: nič. Je pa tudi res, da bi se montignac za glavo prijel, saj se preveč najem zjutraj in za kosilo, tako da malica ali večerja sploh ni teorije, da bi mi prišla na misel. Vem, da je to daleč od zdravega in skušam omejiti obroke, ampak ko enkrat pričnem, se ne ustavim in kar nekaj grickam…. Sicer vedno pričnem jesti zelenjavo pred obrokom, ampak težko čutim sitost.

Saj pravim…Montignaca se že 1 leto držim, ampak za nenadno spremembo krivim obročke, saj je prehrana sedaj “katastrofalna” -(prej sem vsaj 3x-4x na dan jedla Z+M+K (+M)).

Kako pa gre kaj ostalim?

lp

ali lahko izvem kako mora biti magnet obrnjen ali na notri ali na ven,zahvaljujem se vam že vnaprej in vas lepo pozdravljam

lp tanja

jaz sem jih prejšnji teden naročila tukaj http://tabletezahujsanje.si/, nameravam pa jih začet ta teden uporabljati. Sicer malo dvomim v to, ampaj dokler ne sprobam ne bom vedela ane 🙂

New Report

Close