Najdi forum

magnetni obročki za hujšanje??

http://tabletezahujsanje.si/magnetni-obro%C4%8Dek-za-huj%C5%A1anje-magnetni-obro%C4%8Dek-za-huj%C5%A1anje-silikonski-magnetni-obro%C4%8Dki-za-huj%C5%A1anje

Živjo nežika1979…..obrocki se uporabljajo tako da tista bunkica ki je zdaj na zunanji strani mora biti na prstu na notranji strani,kar pomeni ko hodis pritiskas od ta magnet oz.bunkico,,,jaz magnete uporabljam cez dan ponoci pa ne…jem normalno,,,zjutraj sadje popoldne kosilo kar pac je za jesti zvecer pa jem do 19h ure najkasneje jogurt solata ali pa kaj drugega,,,nimam nobene diete….pred novoletnimi prazniki sem zacela obrocek uporabljati in danes sem se tehtala imam 2kg manjjj jupi :)) aja pa dosti tekocine moras piti;) lp

IIIIIIIIIIII, NAJLEPŠA HVALA 🙂

VSE NAJBOLJE in veliko uspeha še v prihodnje

iiiiiii np 🙂
enakoooo ti zelim oglasi se po enem mesecu če ti je pomagalo in kolk si dol dala…js bom pa tut poročala 🙂 in seveda upam na čim boljsi rezultat 🙂 lp

Zmenjeno 😉

Vse najbolje…

kako ti kaze ?? jih nosis??….trenutno sem ze -5kg včasih kg gor ali dol :)) vendar se bolje počutim in tudi vidi se ze (po hlačah) 🙂 da je slo nekaj dol….cilj pa imam dati dol se vsaj 6kg do konec marca pa sej bo 🙂 lp

Pozdravljene,
ali je katera že naročala tukaj: http://tabletezahujsanje.si/ ?

M@rin@

Pozabite na vse obročke in podobne zadeve.
Treba je gibati in to vsak dan vsaj po 1 uro in uspeš. Takole je meni uspelo in to s pravilno prehrano in gibanjem. Če koga zanima, naj me kontaktira na zdenka.zatler@gmail.com

Moje meritve od 30.11.2012 do 30.1.2012
Datum maščoba voda mišična masa kostna masa kg -.teža. obseg – cm
pasu
30.11.2012 30 50 20,1 7 75 86
30.12.2012 30 45 25 7,9 72 -3 82 -4
30.1.2013 24,8 51,7 35,3 9,8 66 -9 78 -8

Od 30/11-2012 do danes sem s pravilno prehrano, ki vsebuje M35g,B30g, nekaj malega OH iz zelenjave, shujšala celih 9g in zmanjšala obseg okoli pasu za 8 cm.

Ponovno na voljo nekaj parov!
🙂

:)[/quote]

a bi mi lahko pisali na mail, ker me zanimajo obročki 🙂 mail je zivchy@gmail.com

Jaz sem jih naročila na osebno.com in so baje edini, pri katerih dobiš normalna navodila zraven. V navodilih je navedeno kako in kdaj jih nositi in kako jesti. Meni je šlo v 1 mesecu 3,5 kg, iz 75 sem zdaj na 71,5 :))). Zame povsem dovolj. ŠE dva meseca tako in bom dobra.

A bi bila tako dobra in napisala vsaj kratek povzetek, ker jaz jih nosim že nekaj časa, pa ni nekega učinka. Res pa da vmes kar pogosto pozabim nanje.

Obročke ne smeš nositi ves dan. Moraš jih dajat gor in dol in vse skupaj je povezano z obroki. Fora je, da se na to točko ustvari pritisk in potem ga spet ni, pa spet je…če se pa res držiš navodil, da tudi tako ješ, potem gredo kile ziher dol. A nisi dobila navodil zraven?? Ker na njih tudi piše, za koga izdelek ni..mogoče ti pa zato ne gre dol.

Na mojih navodilih samo piše, da se jih nosi 20 minut ali več na dan in kam oz. kako se jih nosi, to je pa tudi vse, nič bolj podrobno, zato pa sprašujem.

Kdaj jih daš potem gor oz. dol? Glede pritiska pa, jaz imam bolj sedeče delo in takrat je pritisk manjši, potem se pa sprehodim do sosednje pisarne ali pa skočim ven, pa se poveča …

Samo bi res prosila, če se ti da, da malce bolj natančno napišeš, kako in kaj. Tudi druge ti bo do hvaležne.

Res smo ženske naivne, z mano vred, se razume. Ker pri mojih 55 vse težje sprevim kako kilco dol sem si lani kupila magnete. Te daš na ušesa in ti zlati magnetki delujejo kot akuponktura.
Uporabljala po vseh napotkih, pa brez rezultata. Stali so 50EUR. No in na koncu po let dni, ko niso pomagali sem jih nekomu podarila.
Prosim nikakr ne nasedatej takšnim hecom. Za ta denar si raje kupite karto za fitnes, ali kako drugače porabite denar. In nikar ne NASEDATEJ tistim ki trdijo drugače.

Vsem, ki hujšate pa veliko uspeha.
Ana

:)[/quote]

Jaz še zmeraj nisem dobila nobenega odgovora za obročke.

Če jih katera ne uporablja oziroma ne rabi in bi jih podarila/prodala naj mi prosim piše na mail zivchy@gmail.com

živa trenutno jih imas v akciji tus drogeriji..mislim da stanejo okrog 7eu sem zasledila v reklami 🙂 lp

Pozdravljene,

zanima me kam mora biti usmerjen tisti magnetek in kako, kdaj se jih nosi?
Dobila sem jih od prijateljice brez navodil (nekam jih je dala pa ne ve kam), sama jih je kao nosila pa nič ne pomagajo. Pa bi jest rada probala da vidm.
Hvala in lp

http://www.bigdeal.si/dil/1837 Tule so zdaj po 5,9 s poštnino vred. :))

jaz se še odločam za njihm me pa privlači to, da akopresure niso izmišljotina in bi morda res moralo nakaj delovati, ko pa berem vaše napotke kako se jih uporablja, mi pa nekaj ni čisto jasno in sicer, jaz si to tako predstavljaš, da obroček natakneš na prst in ga po prstu zavrtiš na spodnjo stran prsta, da hodiš po njem. a je tako nekako. ne vem pa a je tista bunkica-magnet na notranji strani pavca-se dotika kože ali na zunaji – se dotika nogavice?

lpm

New Report

Close