Najdi forum

magnetni obročki za hujšanje??

Evo, ni v moji navadi, ampak, ker si to ti, ker se spomnim, ko sva si dopisovali preko ZS, tokrat pa res samo in le zate: držim pesti, da si zdaj končno našla tisto nekaj![/b]

Morski galeb-hvala-si mi tudi znana sam se ne morem spomnit zakaj.
skoz iščem tisto nekaj za borih 5kg-pa ne gre in ne gre.

Naj povem, da sem za štos kupila te obročke zase in za dve prijateljici, ki se že lap čas trudimo shujšat “po porodu” (hmmmm…..imamo isto stare otročke – 3 leta, hihi ni lih po porodu). Nosimo jih zdaj tri tedne. JAz moram rečt, da ne opazim nekih razlik, edino glava me ne boli, odkar jih imam. Onidve pa imata nenormalno pospešeno prebavo. Ena je šla dol 3 kile v treh tednih!! Se ji ful pozna. Meni ne spremeni NIČ glede prebave.

Hočem rečt, da kot je že ena gor napisala, ne deluje na vse isto. Ampak nekaj je, jaz ne bi nikoli hujšala z nečim, kar morš pojest, ker baje te zadeve ful niso OK za želodec. tole je pa v resnici brez rizika in če pomaga…glej hvala bogu.

Jaz ne bi verjela, da je kaj na tem, ker pri meni ni. AMpak ker sem videla pri prijateljicah, vem, da je nekaj na tem. JE za poskusit, ker cena je pa glih tolk ko so tri tavelike Milke :))).

Upam, da sem kateri pomagala z mnjenjem in da nam uspe oklestit par kil do morja, ki se bliiiiža ;))).

No njofra, kaj zdaj? Jest imam že čisto bele členke na rokah!

Zakaj bele?Jaz sem obroče nehala nosit,ker me žulijo-sem jih pa res nosla cel dan.

Meni so pa ti obročki nenormalno pomagali. Še vedno moram izgubiti nekaj kilogramov, ampak mislim, da mi gre s pomočjo obročkov veliko lažje. Nisem lačna in tako ne iščem hrane, ki bi jo jedla kar tako, ko mi malo pade cuker.
Priporočam. (A kot berem, vsem ne pomagajo.)

Meni pospešijo prebavo in se počutim velik bolše. Kile pa še niso šle dol, jih imam komi 3 dni.

Naj povem svojo izkušnjo. Preizkusila sem že mnogo diet, a VEDNO, ko sem začela jesti po starem (spet po moje), so se kilogrami nakopičili nazaj. Pa saj tako zgodbo poznamo tukaj verjetno vsi. Prebirala sem razne forume, tudi tuje, da bi našla nekaj, nek čudež, da bom lahko jedla in da bodo šli kilogrami dol. No, potem sem pa na tem forumu prebrala o teh magnetnih obročkih in sem rekla, da poskusim.

Obročke sem začela uporabljati meseca maja. Sprva sem bila izredno skeptična (delam v zdravstvu). Potem sem ugotovila, da se v resnici bolje počutim. Kilogrami pa niso šli gor. Ampak tudi dol ne! A raven energije se je povečala in začela sem več migat, želja po hrani pa je slabela. Obročke sem nosila tako, kot je predstavljeno na spletni strani (za hitro hujšanje) – v resnici se tako prehranjuješ zelo zdravo, ješ vse, vendar manj, ves čas imaš pa nekjezadaj v glavi, da ko obročkov nimaš na sebi ne smeš jesti. Izgubila sem 7 kilogramov in se počutim odlično! Obročke zdaj tudi kakšen dan ne nosim, a sem se navadila, da jem obroke: zajtrk, lahka malica, kosilo, lahka malica (sadje, zelenjava), zeeelo lahka večerja. Vmes pa je želja po prigrizkih res izginila – to pa zagotovo zahvaljujoč obročkom, ki refleksološko pritiskajo na določeno točko (menim, da zato tisto hrepenenje po hrani ni tako izrazito) in pa zagotovo dvignejo raven pozitivne energije.
Ni čudežni pripomoček, je pa pripomoček, ki pomaga nekomu, ki ima slabe prehranjevalne navade. ČUDEŽA NI. Meni je ta preprosta zadeva pomagala, da sem začela jesti, ko je bil obrok (in ne ves dan po malem nekaj nositi v usta), pomagala mi je, da sem zvečer zdržala ob lahki večerji (solata) ali celo brez večerje.
Zdaj je to postal moj ritem in takšne so zdaj moj prehranjevalne navade – za vse življenje. In na ta način se ne bom zredila. Zdaj so sladkarije na jedilniku občasno, prej so bile pa dnevno in večdnevno.

Ah, zdaj sem res zabluzila, samos e mi zdi OK, da mogoče poskusi kdo, ki se je našel v zgodbi, podobni moji.

Lep dan, Lucinda

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=Toe+Ring+Keep

Na ebayu so ti obročki manj kot 1€! 😉 Da ne boste preveč zapravljale 😉

Oooo, super chinagirl, so res veliko ceneje (jaz sem jih kupila v Sloveniji, ampak OK, imaš možnost vračila denarja, tako da tudi ni taka reč). No, za tako ceno je pa sploh vredno poskusit!!!

Lucinda

hei… danes sem si kupila za izdelek in me zanima vaše mnenje je vredno poskusiti… namreč sama se borim z odvečnimi kg…. jemala sem tudi kon. tablete katere sem zdai pred prejšnji mesec pustila, in v času jemanja sem se zredila za 15 kg… in lansko leto sem si rekla stop zdai pa treba nekai spremeniti… in sem pridno telovadila, jedla manj , sladkarije pustila…po 6 uri nič več jedla… in teža se ni spremenila… sploh mi ni šlo nič dol…. in sumim da verjetno zaradi teh tablet…. in zdai sem jih pustila…. rada bi pa še mela malo dodatne pomoči… in to je ta prstan…. kakšne izkušnje mate?

lucinda a lahko daš link od tega kako uporabljati? prosim hvala

se jih da kupiti tudi v kakšni trgovini pri nas ali samo prek spleta?

jaz sem jih kupila na nakupite.me…. spletna cena je 5 €

zablujenateyka ti si se pa tega očitno lotila narobe… praviš, da si telovadila in ukinila sladkarije in da nič ni šlo dol… tablete sama jemljem že zlo dolgo… OK, vmes so bile nosečnosti in dojenje, pa sem zdej spet ene 3 leta na tabletkih in nobena kila ni prišla na račun tega…

so pa prišle zaradi negibanja in nepravilnega prehranjevanja…

praviš da si pridno telovadila
– kaj, koliko časa in kolikokrat na teden
– spremembe se pokažejo po nekje 4 tednih, po 8 tednih jih vidijo bližnji, po 12 tednih pa širši znanci…
– pri telovadbi je pomembna tudi pravilna prehrana
– NE JESTI po 18h uri, velika napaka, razen če greš spat že ob 20h!
– pomembna je doslednost in discipliniranost, zato si najdi nekaj kar te bo veselilo, da boš komaj čakala, da greš delat, ne da se z muko prepričuješ – zdej moram pa telovadit 🙁

Na netu je ogromno informacij, samo poiskati jih je treba, vzemi si čas in preberi kaj o zdravem načinu prehranjevanja, ne diete!
Na you tubu poišči različne vadbe, poglej jih in tudi preizkusi… Ko boš našla tisto pravo, se je drži… že na telem forumu so omenjene različne vadbe in izkušnje ljudi, ki jih delajo, zato beri!

pa ne misli, da samo tolčem po tipkah in pametujem… v zadnjem letu redno telovadim 6x na teden, na začetku po 20min, potem po 30 min, zadnja 2 meseca pa po 1 uro na dan… odložila sem “samo” 8 kg, velik špeha in cm, pridobila na mišični masi, kondiciji, moči… postava se je preoblikovala in čeprav tehtnica kaže “višek” nekje 3-5kg, mi marsikdo pravi dovolj je 😛 no, meni tehtnica ni merilo, res pa delam na tem, da stopim še kak cm ali 2 špehca na trebuščku 😉
seveda pa jem tako sladkarije, kot pizo, kebab, burek 1x/mesec, pa po 18h uri tudi jem, vedno! če pozno vadim, jem tudi šele ob 22h 😉

pa veliko užitkov pri tistemu kar si boš izbrala

Se strinjam z maklo!! Glede teh obročkov: če jih ne znaš pravilno uporabljati, je BREZVEZE jih naročat. Tudi če za 1€. Do zdaj sem samo na eni strani videla natančne informacije o uporabi, a tam so obročki dražji! Sem pa šla zdaj gledat na to stran,ne bom reklamirala, forum ne dovoli tega-a imjo zdaj tako, da ti te informacije pošljejo ko naročiš.
Drugače pa samo po navodilih makle in ne rabiš nobenih obročkov.

Pozdravljeni.

Ker nas je veliko, ki se borimo s prekomerno telesno težo se odpira društvo za skupinsko hujšanje. Želimo si pridobiti čim več informacij, kaj potrebujete, zato vas prosimo, da nam izpolnite spodnjo anketo.

https://www.1ka.si/a/21093

Hvala za sodelovanje.

Prijeten in romantičen vikend 😉

Pozdravljene.
Kupil sem nekaj teh paketkov magnetnih obročkov za hujšanje.
Dva paketa (dva para) sta mi ostala. ( Zapakirana )
Če ju kdo želi, ju lahko dobi po ceni 5€ za par ( 9€ za oba para ).
Pošljem po pošti.
Lp
051-348-205

Joj ne nasedat na take fore. Brez dela in pravilne prehrane ne bo šlo. Raje poiščite kakšen nasvet na Planet Diet

LEPO PROSIM-KOT SO ŽE PREDHODNICE…..Kako pravilno uporabljati obročke?

Jaz sem jih naročila iz tujine, a dobila sem jih brez navodil…

Dobila sem jih včeraj in jih za firbec dala čez noč gor….Ne vem kako bo zaradi kilaže, ampak moje noge,ki so vedno zmrznjene, so bile tople skozi celo noč…..To je edina vidna razlika….O ostalem še poročam….

Res pa vas prosim za nasvet-vse,ki imate navodila, da vsaj približno poveste kdaj jih nosit, koliko časa in vse potrebno-česa se izogibat, ali karkoli je povezano s tem….

New Report

Close