Najdi forum

mačji mladički

Pozdravljeni,

ima mogoče kdo mucke za oddajo, stare 2 do 3 mesece.

Lp

vredu bi bilo da poveste kaj več, kakšno okolje bodo prišli mogoče kakšne želje in za kaj jih želite za otroke mogoče.

Do včeraj smo imeli mucka, starega 7 let, domači ljubljenec, ki je bil pri nas od prvega dne, rojen s carskim rezom in scrkljan do konca. Žal je zbolel za rakom in smo ga morali uspavat. Sedaj je prazno, še kuža ga išče 🙂 Bil je muc, malo noter malo zunaj 🙂 Smo na podeželju, otroci so odrasli.

Lp

Mačji mladiči lahko gredo iz legla šele po dopolnjenem 12. tednu.

hej.. poznam punco ki jih oddaja stare 2 meseca na koncu junija..

Še enkrat: mačji mladiči lahko zapustijo leglo po dopolnjenem 12. tednu!

[/quote]

Še enkrat: mačji mladiči lahko zapustijo leglo po dopolnjenem 12. ted

nu![/quot

me veseli da se se enkrat povedala.. ne oddajam jih jaz.. mladicki se skotijo konec aprila.. ona pa jih podarja konec junija.. drugace pa smo nekateri dosti izobrazeni da znamo skrbeti za take mladicke.. sem ze skrbela za 3 tedenskega mladicka dokler ni bil pripravljen za rejo.. lp..

Zdaj pa ne vem, al provociraš (upam!), glede na to, da na drugem forumu hočeš imeti pet tednov starega mucka, ker hočeš, da bi bil s tabo od malega tu pa poznaš punco, ki jih oddaja z dvema mesecema.

Kakorkoli, stvar sploh ni v tem, da ti ne privoščimo veselja z muckom, ampak v tem, da je to, kar želiš početi, narobe. Koneckoncev imamo živali zato, ker smo v prvi vrsti sposobni skrbeti za njih pod pogoji, ki jih potrebujejo živali in ker smo sposobni spoštovati njihove potrebe in jih postaviti pred naše želje in načrte, ki bi jih imeli z njimi.
Recimo, da imaš res izkušnje z mucki, ki so bili premladi odvzeti mami, vendar pa ti to še ne daje pravice, da lahko prezgodaj odvzameš še enega.
Če pa nekdo res oddaja premlade, se mu pač pove, da to ne gre in mislim, da ne bo imel nič proti, da bi počakal, da bo mucek dovolj star.

NEVEM2!! ne ne pravociram.. človeku sem samo dala nasvet. noben ne želi muckam nič slabega. pri kateri starosti bom jaz dobila mucko pa SPLOH NI TVOJA STVAR. če ti kaj ne paše pač ne glej več te strani. me ne poznaš zato brez nesramnosti

Če ne verjameš meni, boš pa mogoče zakonu, ki ga želiš kršiti. Ne napadam, želim te le prepričati, da želiš ravnati narobe in to pravim edinole za dobrobit mucka, za vse ostalo v tem primeru mi je ravno.
http://www.uradni-list.si/1/content?id=93040

Hvala za informacijo, nisem prej preverila koliko časa morajo biti ob mami muci 🙂 Seveda to podpiram , saj kar ga nauči mama muca je zelo pomembno za vse njegovo življenje.
Potem se popravljam, če ima kdo mucka starega od 3 mesece do 4 mesece.

2 dni nimamo našega sončka, pa je strašljivo prazno, pogrešamo ga na vsakem koraku 🙁

lp

nika pika a si ti še otrok

no ja lejte saj nisem rekla da nimate prav, samo ni mi bilo všeč kako ste nesramno reagirali, če bi mi to nekdo lepo povedal tudi ko sem že omenila da poznam osebo, bi se tudi sama odzvala drugače. SVETILNIK01 pa ne nisem otrok, če pa gledaš z druge strani sva obadva saj še vedno imava starše.

se opravičujem da se eksplodirala.

lp. nika

ni treba nič govoriti, da smo te nesramno napadli, to je povsem razumljivo, ko bi ti vedela s koliko barabami, kriminalci, lažnivci, golaznijo najslabše vrste imamo ljubitelji živali dnevno opraviti, se ne bi nič čudila tem reakcijam.če mene zakon ne kači jaz to vse psotrelim

Poglejte v zavetišča. Polno muckov čaka na prijazen dom. Mi smo tako posvojili dva mucka, ki nam lepšata življenje.

Lep pozdrav.

Smo gledali tudi po zavetišču, samo tam je pogoj, da je mucek samo notranji, s tem pa se ne strinjam. Smo pa dobili mucka, starega ene 6 mesecev, je že kar domač, tudi s kužkom se že bolj na blizu gledata, sedaj smo spet v kompletu. Našega mačkona pa še vedno zelo pogrešamo 🙂

Hvala vseeno in lep dan vam želim.

Men je povozilo mačka pred tremi tedni in se psihično ne bi mogla pripravit na novega… Bi pa šla v zavetišče po kakega revčka, ampak s to njihovo teorijo, da naj bi bil maček samo ntoranji, se tud ne strinjam…. Imam še eno mačko, ki je tud sterilizirana, vseen se potepa in notri bi znorela.Ne vem, moj muc je imel kvalitetno življenje in je zunaj lovil miške in tudi jaz sem tip osebnosti, ki delam stvari, ki so mogoče toliko adrenalinske, da lahko da ne bom živela nekih 90 let kot bi jih mogoče, če bi se kar zaprla med 4 stene… Mački so še pa malo bolj divji…

Saj ne pozabiš starega mačka, če dobiš novega. Mi ga nikoli ne bomo, to je bil res super scrkljan domač maček, ljubljenček vseh. Bila pa je praznina velika in še kuža ga je čakal, da je bilo res žalostno gledat, ker veš, da ga več ne bo.
Ob prihodu novega mucka je bilo nekaj težav s spoznavanjem, ampak sta se kar hitro zaštekala. Mucka imamo sedaj še noter, da se dodobra privadi, spomladi pa malo ven, še prej pa ga bomo kastrirali 🙂

lp

nekaj mi šteka.

Seveda, ti sed strinjaš s teorijo, da ti vsake toliko povozi mačka in potem dobiš novega. Je bolj zanimivo. Potrošni material pač, a ne?

In od kje vam, da so mačke divje živali? A sploh poznate zgodovino domačih mačk? Aja, ne, sej to ni pomembno, itak.

New Report

Close