Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva krvavitev po carskem rezu

krvavitev po carskem rezu

Spoštovani,
31.7.2001 sem rodila s carskim rezom; 6. dan ste me (prav Vi, g.Pušenjak – ob tej priložnosti se Vam zahvaljujem za vsakodnevne vzpodbudne besede in izreden pristop do pacientk) odpustili domov. Čišča mi je redno in lepo odtekala, končala se je pred pribl. dobrim tednom. Včeraj pa me je presenetila krvavitev – kot ob menstruaciji, ki pa je do večera ponehala in je ponoči in danes ni več. Zanima me, če je to normalen pojav ali bi morala biti zato zaskrbljena?
Naj povem še to, da se drugače zelo dobro počutim, dojim in sem zmerno “aktivna”; le dan pred tem pojavom me je v predelu šivov zabolelo, ko sem dvignila košek z mojim dojenčkom, kar sicer počnem vsak dan in ni težek.

Hvala za odgovor in lep konec tedna Vam želim,
Alenka

Draga Alenka,

verjetno gre za izvenciklično krvavitev, ki se po porodu lahko dogajajo iz najrazličnejših razlogov. Vsekakor pojav ni razlog za preplah in, če se ne bo večkrat ponavljal, ni potrebno prej na pregled kot ob rednem pregledu čez kakih 14 dni.

New Report

Close