Najdi forum

krvavitev

Spoštovani,
zaradi spontanega splava so mi naredili abrazijo. Čeprav je od tega posega minilo že 14 dni, še vedno po malem krvavim in me boli trebuh (imam krče). Zdravnik mi je pri zadnjem pregledu zaradi vnetja predpisal Vibramicin, poleg tega pa po 2 tableti orgametrila. Nj tudi povem, da so mi v maternici odkrili polip 6-7 mm. Zanima me, kaj je vzrok moje krvavitve?

Kdaj so vam odkrili polip, pred ali po abraziji? če so ga “videli po abraziji” bi prej verjel, da je v maternici še kaj ostalo in bo potrebno poseg ponoviti. Sicer pa lahko krvavite tudi zaradi polipa ali zaradi vneta. Težko kaj konkretnega napovem po pošti! Pogovorite se s svojim ginekologom. Vsekakor več kot 1 teden krvavitve ni običajno in potrebuje preverjanje s pregledom, tudi z UZ.

Pri meni pa bo jutri 14 dni od umetnega splava v 7 tednu nosečnosti. Še vedno imam malo rjavega izcedka-toliko, da ne rabim vložka, samo spodnje hlače si preoblečem 2x na dan. Bolečin ali krčev nimam čisto nič. Pri splavu so mi v levo roko dali narkozo. Roka me boli kar do komolca. Ali mislite, da je kaj narobe zaradi izcedka? Hvala za nasvet.

Ne, to je povsem običajno.

ali je možno, da dobim menstruacijo takoj po abraziji?

Odvisno od tega zakaj je abrazija narejena. Kakorkoli po abraziji krvavitev ni menstruacija temveč je “krvavitev po abraziji”…pač.

New Report

Close