Najdi forum

Pozdravljeni!

Vem, da ste že govorili o tem pa vseeno imam vprašanje.
Moja menstruacija se pojavlja nekako na 22-23 dni, Prvi dan imam močne krče, zadnja dva meseca so bili še hujši. Zdravnica mi je predpisala aspirin, ki ga jemljem tri dni pred pričetkom menstruacija, ko imam pa že krče torej prvi dan pa imam še Naprosyn 500mg.Na prvi dan menstruacija jih ponavadi spijem nekje 3-4 tablete, pa kljub temu krči ne nehajo. Moja menstruacija je bila zadnja dva meseca: prvi dan šibka menstruacija, drugi dan močna, potem sledi 1dan do 1dan in pol premora – ne krvavim. Potem pa še mogoče en do dva dni šibka menstruacija.
Imam redne spolne odnose, nezaščite (pazi fant), že nekako 2 leti. Od začetka do sedaj se mi je ciklus premaknil iz 21 na 22-23 dni. Krče sem imela vedno zelo močne.

Ali je to povsem običajno, da so krči vedno močnejši in menstruacija vedno bolj šibka. Vaše mnenje bi mi prišlo prav.

Hvala za odgovor.
Lepo pozdarvljeni.

Draga Marija,

proti bolečim menstruacijam še najučinkovitejpše zdravilo je kontracepcijska tabletka. Iz napisanega sklepam, da bi vama prišla prav tudi s stališča kontracepcije poleg tega bi jih še za vsaj 1/4 razredčili (z 22 na 28 dni?)!? Dogovorite se s svojim ginekologom. Sicer pa so možne vse variacije krvavitev in vaš konkreten potek dogajanja med menstruacijo je le eden od običajnih “varijant”.

New Report

Close