Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Kdaj se začne slabost?

Kdaj se začne slabost?

Jaz sem šele v 6. tednu, pa mi je že krepko slabo.

Pozdrav!

Pomagajte mi rešit tole težavo. zadnje 3 dni mi je neznosno slabo. prvi dan mi je postalo po kosilu ob zadnjem grižljaju ( sem mislila da bom vse vrgla nazaj) pol pa sm se ulegla pa je bilo bolje. včeraj pa sem že ponoči ko sma se z mojim vmes zbudila čutila slabost ki je povzročla da sm komi zaspala nazaj. pol mi je blo pa slabo skloraj cev dan razen ko sem mela res prazen sistem ko sem se najedla pa spet. tudi zvečer sem komaj zaspala zaradi slabosti, ki se po zajtrku nadaljuje tudi zdaj.

če ležim je precej bolje ko vstanem sem precej slaba in “mehka”.
Pred približno tednom sem sicer imela menstruacijo a v nič veliki meri (kar tudi sicer ni – naaajveč 2 dni). jem tabletke in je nisem pozabila te dni. nekako seveda nisem izključila možnosti nosečnosti (saj nič ni 100%) a skrbi me da ni kaj drugega.

imam sicer rahlo drisko a v blatu ni krvi, tek mam ogromen a se vlečem nazaj da mi ni kasneje preveč slabo.

Prosim povejte kaj bi to lahko bilo.

( vem da je tudi psiha možni odgovor a če bi bla noseča bi bilo veselje na višku 🙂 )

Če nisi noseča, bi bilo lahko tudi vnetje želodčne sluznice oz. gastritis… Sama sem imela podobne znake, diagnosticirali pa so mi to bolezen.

Kdaj pa misliš narediti test? Če misliš, da tisto ni bila menstruacija, bi že kaj pokazalo.

Verjetno da bom danes prišla do testa. tko da takoj ko bo možno nardim probo pa bomo vidli 🙂 slabost me umes že skor čist mine učeri sm že misla da bo konc sam sm bla danes spet bol tko tko. tut zjutri med s.odnosom mi je postalo slabo…

nwm a sam v upanju da sem noseča že kr čutim špikanje u trebuhu al je mogoče kej na tem. :))

jooooj kok me ma radovednost :)) držite pesti 😉

Držim pesti, vse je mogoče!

Aja drage nosečke imam še eno vprašanje.
kako je pa v nosečnosti z dvigovanjem težkih stvari. pač z mojim imama kmetijo kjer je tega kr precej ( kakci pa silos, :P…)

pač dvigneš koker moreš da te ne špika al se je treba kaj posebej pazit pa ne dvigovat?
nwm pač teško si predstavljam kok je v kratkem oplojena stvarca občutljivaa nwm na tresljaje in to (traktor in vožnja po luknjah npr 😀 )

ker v nenormalni želji po naraščaju bom pomoje hotla sam ležat da JA ne bi kej “uničla” :P:P

Jaz osebno bi malo popazila nase in ne bi pretiravala. Pretrgat se ti ravno ni treba, kajne?
Sicer pa tako ali tako sama nosečnica ve, kje so njene meje, ker ji to pove telo. Če boš po delu nenormalno utrujena, če te bo začel boleti spodnji del trebuha, če se ti bo pojavil po delu kakšen rjav ali roza izcedek, je dobro, da težja dela prepustiš možu.

Glede tresljajev pa je po moje bolje, da se jih izogibaš, ko bo trebušček že večji. Zna biti kar neugodno, vse se čuti v križu in trebuhu.

Tudi meni je bilo slabo v 6.ternu, vrhunec pa od 7.do9.tedna. nisem mogla nic kuhat, se mi je kar vrtelo ob vonjih na hrano. Pa tudi jaz sem prelezala te tedne na balkonu na zraku. Pa utrujena sem bila tako, da se 100m nisem mogla prehodit in s tezavo po stopnicah. Potem je slo na bolje in po 13.tednu mi ni bilo vec.
Dvigovat pa po zakonu na delovnem mestu ne smes vec kot 5kg, tak da se po mojem lahko po tem zgledujes.
Pa se nekaj, tudi midgva sva celo leto delala na zanositvi in veckraz se mi je dozdevalo, da je ratalo, pa ni bilo M, ali pa sem bila napihnjena, pa grenko v ustih,itd…test. pa vedno negativen. Ko je bilo pa zares, me je pa v dneh, ko bi mogla dobit M, tako bolelo, kot bi. Bile vse menstr.bolecine skoncentrirane nma kupu. Take krce sem imela eno noc, da so ?e zbudili. Potem pa drugo noc spet in sem vedela, da sem noseca. Test je potem samo se potrdil. Vgnezditvene krvavitve pa nisem imela. Sem pa delala test tocno en mesec po zadnji M, ko bi morala dobit ze novo.

Ravno sem končala menstruacijo,sedaj pa imam že par dni jutranjo slabost, v usta ne smem dat ničesar. je možno da je to nosečnost kljub menstruaciji.

suzana10, naredi test in boš vedela 😉

Pri meni slabosti in bruhanja sploh ni bilo! Je bilo vsakemu čudno kako to, da nisem bruhala in imela slabosti.

suzana10 – verjetno bo res najbolj zanesljiva informacija po opravljenem testu! 🙂

ni nujno, da ti je slabo so tudi drugi znaki

Ali je mozno da se vsi znaki nosecnosti koncajo ze v 6.tednu nosecnosti? Namrec od testa dalje ki je pokazal plusek,sem vse do danes ponoci cutila spikanje v spodnjem delu trebuha,slabost,tudi bruhala sem enkrat,bolece prsi,grozno vrtoglavico….danes pa kot da bi odrezal….nobenih znakov vec. Kaj bi to lahko bilo? Prosim naj mi katera pomaga! Hvala!

imam eno vprašanje …mene zanima če ti pride sperma na roko in si jo potem umiješ z milom ali serma zaradi svoje ovojnice ostane na roki ali se pa umije iz roke dol ??

Pri meni je bilo tako, da kakšen dan dva ti znaki niso bili tako očitni, potem pa so se vrnili še močneje. Če te skrbi, pa le pojdi na pregled.

Meni je v prvi nosečnosti bilo že v prvem mesecu slabo, v bistvu tako sem pomislila da sem noseča. nisem bruhala ampak zjutraj ko sem se zbudila nisem mogla nič jeti. A pri drugi nosečnosti isto nisem nič bruhala, samo zjutraj sem čutila tisto lakoto, kot ko cel dan ne ješ in ti je v bistvu že malo slabo, tako da sem se morala takoj nažret, ko sem vstala….in tako je bilo preko celega dneva vsaki dve uri, lačna za umret 🙂

Pri meni slabosti hb ni bilo niti ene, edino sedaj v drugem tromesečju me malo matra hrbtenica in kislina ki me prej nikdar ni 🙂

zmedena, kako se je potem izteklo – si naredila test? imam podobne znake pa me res zanima kaj lahko pričakujem

Ali je možnost da se slabost pojavi že po prvem tednu?

Prvi teden po izostanku M obstaja možnost, prej pa ne.

New Report

Close