kdaj mine nosečniška slabost?
Zanima me, kdaj mine nosečniška slabost. sem v 7. tednu, že dva tedna mi je vsak dan zelo slabo, se komaj prebijam iz dneva v dan. Včasih bruham, največkrat pa ne, slabo mi je pa od zjutraj, ko vstanem pa dokler zvečer ne zaspim. Prav grozno, pa naj pojem karkoli!Ima katera kakšen nasvet? Hvala in lp
Meni je bilo slabo od 6. do 11. tedna. Najhuje je bilo, če sem bila lačna. Ampak jesti pa nisem mogla. 🙁 Vedno sem imela pri sebi kakšne prepečence ali kaj podobnega in sem grickala. Saj drugega tako nisem jedla. Je pa grozno, ja. Tudi meni je bilo slabo od jutra do večera. In – kakor pride – tako navadno tudi mine. Upam, da bo čimpreje slabost za tabo.
Mi je pa izredno pasalo piti sok iz grenivke, ki ga sicer nimam prav rada. Mislim, da mi je za kakšno minuto odgnal slabost. 🙂
LP
Oh, saj mine, samo če se spomnim na to … meni je bilo v vseh treh nosečnostih enako slabo, drugi in tretji mesec. Od jutra do večera. Samo ko sem jedla, mi ni bilo slabo. Se pravi, da je moglo iti nekaj dol (po želodcu). Čim ni šlo dol, mi je šlo gor. Bruhala pa nikoli. In tako sem dva meseca skoz jedla ter se seveda tudi preveč redila.
Groza.
Saj bo. Baje pomaga ingver v čaju, le da meni ingver že tako ne sede. Kupiš ingver (v vseh bolje založenih trgovinah), ga del olupiš in nastrgaš v skodelico. Nato preliješ z vrelo/vročo vodo, pustiš nekaj minut pokrito, precediš in piješ. Pa imej skoz na zalogi.
He, he, sem se prov nasmejala metulka, v zadnji nosečnosti sem skoz hodila okrog s plastenko 0,5- cocte s slamico. Marsikomu je bilo smešno, jaz sem pa srkala tisto svinjarijo – ki jo drugače NIKOLI ne pijem in mi je bilo kar vredu. Sploh ne vem, kakšen preklop se to zgodi v nosečnosti.
V prvi sem pa samo vanilijeve jogurte natepavala. Dan za dnem.
tudi meni je bilo grozno slabo, komaj sem se prebila čez delovni dan, bruhala večkrat na dan in hujšala, ko sem prišla na prvi pregled v 10 tednu, me je ginekologinja takoj pod nujno dala v bolniško,je rekla, naj se ne hecam, ker če bom dehidrirala, bom morala v bolnico, sem se kar malo prestrašila….sem že nekaj dni doma, počivam cel dan po malo in mi je veliko bolje, od kar sem doma sem bruhala le enkrat, prej pa vsak dan večkrat..tako, da sem prav srečna, da sem doma, da se malo opomorem, drži se in če ne bo bolje brez slabe vesti prosi za kak mesec bolniške, lp, ribca
Jep, enako! Malo manj dije slabo mi je bilo od 19. tedna dalje, pomeni, da sem malo manj bruhala, občutek pa je bil enak – obupen. Ampak se prestane :)))