Čez zimo sem se zredila iz 55 na 60kg. V bistvu sem opazila šele zdaj, ko sem hotela ene jesenske hlače obleči, pa jih ne morem zapeti 🙁 Vem, da je ne jem zdravo (zjutraj nič, potem sendvič ob 11h, popoldne se pa nabašem kosilam, vmes pa preveč sladkarij), telovaditi pa sem začela spet ta teden. Sicer sem švoh postave, na ven izgledam še vedno bolj suha kot ne, visoka sem 167cm. Špeha imam pa po celem telesu preveč.
Toliko opisa, zdaj pa prosim za nasvete, pa če ima katera osebno podobno izkušnjo, koliko časa rabiš, da shujšaš 5kg (verjetno je razlika, če bi jih imela 70 in bi želela za 5kg shujšati…)
Moja preizkušena najbolj učinkovita kura je bila, ko sem zamenjala delodajalca – slednji mi je požrl 10 kg 🙂 Psiha dela čudeže , beri stres, pritisk, nezadovoljstvo, žalost , obup .
DRUGAČE PA
Kopiram to je to :
Jaz shujšam 5 kg v dveh mesecih, če ne jem po 17-i uri in popijem ogromno vode-zvečer se z vodo “nalivam”. Seveda je tudi gibanje pomembno (kolo, sprehodi, sex..):-))
voda, nič po 18.00, gibanje in pomembno: dopoldne koristni (nepredelani) ogljikovi hidrati za moč (sadje, žitarice,…), popoldne pa beljakovine (meso, ribe, mleko, sir, skuta,…) – vendar s čim manj maščob; pa velikokrat po malem oz. vsaj 5 obrokov (ko telo “zalaufaš” kuri za potrebe delovanja tudi tisto, kar ni dobil od zunaj). pa srečno 🙂
Če si zašpehana suhica kot sama praviš, je prava rešitev fitnes ali nekaj podobnega, ne pa samo hujšanje.
Je treba imeti tudi neko obliko in postavo. Kar poglej vitke ženske, so res vse tako kul? Se kar vidi, katere samo hujšajo in katere tudi drugače poskrbijo za postavo.
Kile pa tukaj sploh niso pomembne, ampak oblika.
tukaj imaš eno spletno stran http://www.mojrecept.net/hitradieta/forum/forum_posts.asp?TID=1&PN=1
sama sem poskusila to dijeto in deluje zgubila sem 5 kg in nekaj čez upam da ti bo uspelo 😀 probaj zdržat do konca in zraven delaj preproste vaje
mene od idealne teže ločujejo samo še 3 kg, kateri kar ne gredo in ne gredo dol !
Nevem kaj naj naredim, ko vem da moram zgubiti samo še 3 kg, si mislim eh sej to bo samo šlo dol če bom malo zmanjšala obroke pa vzrdževala telesno vadbo, pa ne gre. vem, da bi se morala bolj potrudit ampak nimam nikakršne motivacije, in vedno ko mi končno uspe zgubit 1 kg, se čez čas nazaj zredim. grozno.
kakšno motivacijo pa ve uporabljate?