kaj pa vem kakšen naslov nej dam
Ja, pol sem pa falil 🙂
Je pa tako da ko žejen pride do vode, pije, ne žvižga…
Glej, mislim da je napočil čas da ti napišem malo bolj po domače; lahko greš v to, samo izplen ne bo kaj prida. Kar je šlo enkrat v franže, je šlo in po nekaj letih ali prej bi spoznala da je bil to skok iz mostu, ne plavanje skozi življenje. Pošteno ?
Ja cec tako je, pazi vertigo – ker njemu ni, išče prozorne izgovore, da si za to da mu ni, itak sama kriva, ker si mu nekoč… (in se že začne pogrevanje stare kaše). Ti se pa sekiraš, poskusila bi znova, pa ne gre, kar v sebi itak sama dobro veš da ne bi šlo, saj pa vidiš, da se niti za milimeter ne premakne.
Silom prilike je to, da sam ni našel prave ženske v tem času in pač zaradi vajinega otročička. Večina moških gre v posteljo brez problema brezčustveno, sploh pa takšni one night standi. Njim to nič ne pomeni, med tem ko ženske prepogosto začnemo po sexu sanjat.
Dokler boš tako popustljiva do sebe in njega, bo ostalo kot je. Včasih je potrebno potegniti jasne črte in to ne da razglašuješ na veliko naokoli, temveč pri sebi. Razčistit.
Škoda da se ni pripravljen spremeniti, ampak kot si že sama spoznala, se tako nikoli ne bo, tebe pa bo še dalje psihiral, dokler mu boš ti to dovoljevala!
Glede otroka je pa tudi tako, vajin otrok čuti da ni postavljenih jasnih meja, črt in je zato verjetno v sebi dokaj zbegan, zato mu tudi ostaja neko upanje, da bi bila starša skupaj. Če bi bile stvari med vama urejene, bi sin tudi nehal sanjati o tem, ampak bi zadovoljen sprejel situacijo – do tu je oče, od tu pa mami. Verjetno je sam bolj zbegan kot ti.
Edini ki v celi situaciji ni zbegan je tvoj bivši možicelj. Mož ga ne morem nazvati, ker takšni mamini revčki sicer izgledajo in so kot moški, v sebi pa so blazno zlobni in egoistični, vidijo le sebe in svoje dobro.
Še dobro da ima vsaj vajinega otroka rad, za takšne je prej značilno, da vidijo samo sebe….in svojo korist.
Zate je na vsak način najbolj pomembno, da ohraniš svoj jaz in si sama zadovoljna, tako bo zadovoljen tudi tvoj sine! Ja vem, težko je.
Ps
Poskusi se zatrapat, pa v kakšnega dobrega pametnega poštenega tipa..
Aja, teh skoraj ni ;).
torej, seks tudi meni ni nič pomenil. če si je on takrat “privoščil” mene, sem si jaz prav tako njega. in vem, da nobena pogreta juha ni dobra. in ne, ne bi poskusila znova, ker vem da to nikamor ne pelje. vse to vem. samo…kva pa vem….mogoče sem preveč staromodna in mislim da je edina primerna družina za otroka tista kjer sta zraven oba starša. (mater so me glupo vzgojili). niti ni tolk problem, da on mene psihira. sej se sama, tudi če mi on ne bi razlagal kolk sem kriva ali pa kolk nisem. ker dvomim v sebe. če sem res vse naredila preden sem šla. sej sem, ampak včasih pa še mal študiram: pa če bi takrat tko, potem ne bi blo tako in tako podobno sranje. torej, nočem delat na tem, da bi bila še kdaj skupaj.
hmmmmmmmm, kje pa rastejo dobri, pošteni in pametni tipi? po moje so itak ogrožena vrsta in se jih da videt samo še kje v kakem leksikonu:))) sej nekako vem, da dokler mi eden od teh ne spodnese tal pod nogami, bom u takelem sranju.
cec, smejim se pa že zdej, ko berem tole. pa če se bom kdaj še bolj pa itak fajn. kdaj pa to bo, mi pa ne znaš povedat a ne? bi blo fajn, če bi blo že jutri:)))
Vertigo, meni se sploh ne zdi da je za ločitev tako zelo kriv on. Po tvojih zadnjih postih se s tabo tudi ne da živet.
Tako da, se ne strinjam s Cecom, da tu ni nobenih možnosti, pa tudi s tabo ne. Pogreta sarma je odlična.;)
Če noben ni zaljubljen to ni noben tak minus. Zaljubiti se pa res ni težko.
Seveda pa to ni sarma.
daleč od tega da bi bila užaljena. zakaj? zato, ker mi nekdo, ki me niti pod razno ne pozna, še manj pa celotne situacije, napiše, da ni bivši kriv za ločitev, ampak jaz? zaradi tega pa res ne morem bit užaljena.
s tem, da sem tle pisala o moji situaciji nikoli nisem želela, da bi razpredali o tem, kdo je kriv in koliko je kriv in česa je kriv. ker to itak ni pomembno. jaz ne rešujem problemov s tem, da iščem krivca. dejansko sva oba kriva približno enako. enkrat sem jaz malo bolj zajebala, enkrat pa on. simpl, če mene vprašaš.
zanimalo me je samo to, kako naj svoja čustva “spravim v red.” ker to, da sem takole zmedena, mi gre na živce in mi jemlje preveč energije. a štekaš to, tadej? u bistvu je čisto preprosto.
drugače pa, cec, ja najverjetneje berete bolj kot ne eno stran. ampak glede na to kaj rabim vedet ta druge niti ne rabim razpredat. kot sem že napisala, ne iščem tukaj potrditve, v smislu, vertigo, on je lolek, čim dalj stran od njega. rabim samo to, kar sem že napisala. pa nočem bit zdej nehvaležna, zelo lepo si mi vse napisal. hvala.