Najdi forum

Kaj menite o lokalu Hombre?

Kaj menite o lokalu Hombre? Jaz sem nad njim popolnoma razočarana.
Pred približno 1 letom me je nekdo kar iz lepega napadel. Sploh ne vem zakaj. Šla sem mimo šanka proti WC-ju, ko me je nekdo odrinil za kaka 2 m, nato pa skočil za mano, me udaril po obrazu in s tem zlomil nos. Pa še mu ni bilo dovolj saj me je s pestmi tolkel po glavi.
Prišel je redar, ga dal ven in ga pustil oditi. Jaz sem čisto krvava odšla na urgenco, kjer so ugotovili da imam zlomljen nos.
Ko sem v lokalu poizvedovala ali kdo tega človeka pozna, ni hotel nihče nič vedeti (niti kelnarji, ki so vse videli, niti redar). Na policiji so mi rekli, da niso pretepi za ta lokal nič novega.
V petek me je po dolgem času pot spet zanesla v Hombre. Vse je bilo normalno, dokler me ni nekdo iz Ivančne gorice ali iz kraja nekje v bližini začel zmerjati in mi groziti. Sem črnolasa slovenka, pa tudi proti drugim narodnostim nimam nič. Človek me je zmerjal z »bosanko«, ker kao da črnolasih slovencev ni. Grozil mi je, da mi bo »razbil gobec«. Šla sem do vhoda, kjer je stal varnostnik. (star pijanček, ne vem kako lahko v tako nevarnem lokalu zaposlijo kot varnostnika okoli 60-letnega prepitega človeka). Ko sem mu povedala zgodbo, sploh ni hotel nič ukrepati. Šele na moje prigovarjanje je šel do tega človeka. Ta ne vem kaj mu je rekel, ampak varnostnik-redar se je obrnil in ni hotel ukrepati. Mene pa je tip zmerjal s prasico in mi grozil, da me bo ubil. Vsega sem imela dovolj. Umaknila sem se za kaka 2 metra mu pokazala prst in odšla.
V ta lokal me več ne bo, se ne počutim varno. Nekoč so tudi nekega mojega znanca tako zbrcali, da je 2 meseca ležal v kliničnem centru, pa tudi ni hotel nihče nič vedeti.
Tudi kelnarju sem povedala, da so mi nekoč v tem lokalu že zlomili nos in, da mi spet nekdo grozi in da ne bi rada da se to ponovi. Rekel je, da me je videl da sem mu pokazala prst.
Vsak vidi samo kar hoče. Važno, da bo veliko gostov, ki prinašajo denar in čim manj policije. Če pa se kaki osebi kaj zgodi jih čisto briga, saj zaradi enega gosta manj ne bodo umrli.

Čao, Irena

Res ne razumem, kako to, da se po takšni “lepi” izkušnji perd letom še vrneš v ta lokal. Tja itak ne hodim več, pred dvema letoma, ko sem bila nazadnje pa je bilo isto.
Ko se drenjaš mimo šanka do plesišča, te razni pijani mladci, grabijo za zadnjico, če pa hočeš komu dati vedeti, da ti ni všeč njegovo obnašanje, jih lahko pa kar hitro skupiš… Reda ni nobenega, piajni zavaljeni varnostniki so za okras in zato, da na vratih izbirajo koga bodo spustili v itak prenatrpan lokal.

Tam me ne bodo več videli.

Ja in kaj za vraga si šla še enkrat tja, če so te že namlatili? A bi rada še enkrat?

Sicer pa nimam pojma, kje je ta Hombre, ker nisem iz Ljubljane.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če si v spodnjem prostoru je čist fajn!! Vsaj med tednom. Za vikend je res čuden folk. Drugače sem se pa jst tam vedno super zabavala. Muzika je super, za vse ostalo se pa ne zmenim. Ampak kokr sem rekla… za na plesišču ni bit.

Definitivno ne bi šla nikoli več tja, kjer sem imela slabe izkušnje. Sploh pa ne tja, kjer bi prej utrpela hujše poškodbe.

Morem rečt da v vsem svojem času, ki sem ga preživel v Hombretu še nisem doživel kaj takega, ne bom pa zanikal da se te stvari ne dogajajo…Irena, čisto te razumem zakaj se ti je ta lokal tako zameril in na tvojem mestu tudi jaz ne bi več tako pogosto zahajal tja…(ka u Hombretu so varnostniki????)

LP Hombre

Hombre je čisto v redu – podnevi. Lahko si mirno naročiš kavico, folk okoli tebe je normalen, nihče ti niti pod razno ne teži, ker je večina gostov parov ali pa skupine dijakov in študentov iz okolice.
Zvečer (po 21h) se pa scena seveda totalka spremeni. Nočni Hombre je znan *** plac in zbirališče prepotentnih in agresivnih južnjakov, pa tudi nekaj čistokrvnih Slovencev seveda. Ker je odprt praktično nonstop, se do tretje ure tja natepe še nažgana mladina, ki so jih drugje že vrgli ven. Plac je nafilan do zadnjega kotička, noro težko je priti do pijače, če si punca, te seveda mimogrede še kdo prime za rit in če vidiš, da je to eden od agresivcev, se je boje narediti, kot da ni nič – v nasprotnem primeru zna biti slabo.
Scena se nekoliko zboljša po četrti uri, ko se večina tepcev že pobere in takrat lahko spet mirno prideš s svojo družbo in je možnost incidentov res minimalna (če izvzameš nezaželeno pecanje v obliki dretja “Ej bejbi” in tako naprej).

A ti zlomljen nos ni bil dovolj hudo opozoilo, da se v take lokale ne hodi, če jo nočeš skupit?

se strinjam, podnevi je zelo prijetno. skocim veckrat tja na kavico in sendvic. zvecer pa tam se nisem bila

lp

Za brez veze te noben ne pretepe

New Report

Close