Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Izrastki in srbenje

Izrastki in srbenje

Pozdravljeni.

Pri vhodu v nožnico imam izrastke, na obeh straneh. Zadnje dni me srbijo, tudi malo pečejo, verjetno od dotikanja. Občasno srbi tudi ščegetavček. Je pa vse rdeče, od vhoda do ščegetavčka. Izradtki so bili nekaj dni nazaj trdi, sem se stuširala z vodo in namazala z bepantenom. Trdi več niso, ampak vseeno ni prijetno.

Mislite, da gre za kakšno vnetje? Ali kaj hujšega?

Stara sem 38 let, 2x carski rez. Imela pa sem metronidazol en mesec nazaj, verjetno ni povezave. Pri ginekologu sem naročena komaj maja.

Hvala za odgovor.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljena777, 01.04.2025 ob 21:58

Pozdravljeni.

Pri vhodu v nožnico imam izrastke, na obeh straneh. Zadnje dni me srbijo, tudi malo pečejo, verjetno od dotikanja. Občasno srbi tudi ščegetavček. Je pa vse rdeče, od vhoda do ščegetavčka. Izradtki so bili nekaj dni nazaj trdi, sem se stuširala z vodo in namazala z bepantenom. Trdi več niso, ampak vseeno ni prijetno.

Mislite, da gre za kakšno vnetje? Ali kaj hujšega?

Stara sem 38 let, 2x carski rez. Imela pa sem metronidazol en mesec nazaj, verjetno ni povezave. Pri ginekologu sem naročena komaj maja.

Hvala za odgovor.

Spremembe, ki se na spolovilu pojavijo nenadoma in srbijo, so navadno posledica okužbe z mikroorganizmi. Svetujem ginekološki pregled.

srečno,

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close