Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Hej sotrpinke jaz pa vceraj dobila mal temne krvi ko obrisem,danes isto mislim da bo prisla tecka spet

Pozdravljene. Berem vas ze ufff koliko casa. Dobri 2 leti. 8.11.sem imela transfer pri dr. Resu. Po tednu dni sem sla v sluzbo in zivela cist normalno… sem imela obcutek, da se prav nic ne dogaja z mojim telesom. Vceraj popoldan sem pa bolj za hec naredila test in pojavila se je blaga crtica na firstsign. Danes zjutraj test ponovim in je isto bleda crtica oz. se mi zdi, da celo bolj bleda. Mislite, da mi test kaze, da se je nekaj dogajalo in zdaj odhaja ali nakazuje, da se bo nekaj dogajalo?! Danes menst. ni, imam pa rjave flekce. Kateri test bi mi pokazal bolj verjeten rezultat? Punce drage, vsaki prav iz srca privoscim zdrave otrocke. Bomo najbolj ljubece mame ❤️

Od blagih črtic se ti zmeša. Pomojem se ti splača kupit digitalni clearblue. Tam maš samo – ali + in točno veš, pri čem si. Danes imaš že uradni datum za test in ti mora sigurno prav pokazat. Držim pesti!

A ste videle, da gre porodniška nazaj na 100% plače za vseh 12 mesecev?
Tak da zdaj se nam res splača zanosit 😉
Malo za hec in malo zares 😊

Vita03 evo to smo cakale 😃

Predpisan je pocitek in v ponedeljek ponovno test s clear blue. Naj se nam vsem zgodi, to kar si zelimo! 💙❤️ Pa da bomo imele fajn porodnisko! 🙂

Pozdravljena dekleta…
Ze dva dni se mi vrti ko hudic..danes zjutraj sem ustala in se mi je se bol vrtelo kot da bi bila na ringispilu..naredim test. Sem 8 dan po et. In je poz. Joj kako sem vesela…sedaj pa mora to tudi do konca ustati…juhuhu
Ostale sotrpinke kako ste?

Dobro jutro!

Lina2017, jeeeeej! 🤗 Pa to je super! Petek se je odlično začel! Čestitke za plus! 💜😍🤗💙Naj poteka vse tako kot mora!

Lizaza in Upanje, držim pesti, da tudi vidve danes zagledata plus, če bosta delali test!🤞🐞🍀

Seveda pa tudi za vse ostale, ki čakate na plus, na polno navijam!🤞🐞🍀

Lina2017, čestitam!!! To bodo lepi božični prazniki in lepo poletje 2019 😉

Lina cestitke!! Men ni pa nobene crtice pokazalo. Tako da ocitno ni ratalo.

Lina čestitke!!!!! ❤️👍👍👍

Hvala punce moje…ampak se kar drzite pedti da bo vse ok…
Upanje kateri test si imela..mogoce je se prehitro. A si imela gdaj po crinone gelu rjavkasto grudice na palcki k si si ga dala?

11 dan je danes. Tut so ble grudice. Ni panike to je normalno.

Mene je danes pa menstruacija naredila prav velicasten sprejem…. tako da zal nama ni uspelo.

Za vse ostale pa bom drzala mocno, mocno pesti.

Lina2017 cestitam i drzim pesti za naprej. Punce neobupat sej bo prisel tudi nas cas da zagledamo pljuske samo pozetivno naprej. Vem da je tezko sem ze skor mesec od postopka psihicno se nisem prisla na prav nivo ampak se tolazim stem da kmal grem v nov boj. Lep dan Vam vsem zelim.

Mela sem tistga first sign trda varianta ne listici.
Vd82 zal mi je da ni ratalo. Jaz se nimam menstre, ampak danes bi ze moglo pokazat na testu, ce bi blo kaj. 🙁

Vd82 zal mi je, da ni uspelo…bom drzala pesti za naslednji postopek.
Lina 2017 tebi cestitam in zelim lepo nosecnost.
Jaz sem se kar odlocila, da pocakam s testom do srede ☺…upam da bom zdrzala ☺.

Upanje…aha dobro. Ves kaj probi se baby cheak. Men je ta f.s. nazadne tako rszjezil…3 teste sem prej naredila med njimi cb in vse je blo poz. Narefim de fs trdiga in pokaze minus…panika. Ga cez nekaj casa hocem vrzt stran je bil pa poz. To je blo vmes 7 ur cca.

Bom do nedelje pocakala, pol pa se enkrat nardim. Ceprav ne verjamem. Ker prvic mi je prec crtico drugo pokazal.

Vd82, žal mi je, da ni uspelo. Bomo držali pesti, da naslednjič uspe! Drži se!
Upanje2, tudi tebi pošiljam en objem. Žal mi je, da se danes ni prikazala še druga črtica!

Pikapoka, navijamo za plus!🤞🐞🍀

Vita03, kako je bilo danes na uz? Boš že lahko šla po pingota? Bi te pa še nekaj vprašala, in sicer, če se prav spomnim, si zadnjič napisala, da si dvakrat že zagledala plus na testu.. Si torej že mamica ali si morda tudi ti žal že doživela izgube? Če je temu tako, me zanima ali si bila potem v zvezi s tem že na kakšnih preiskavah? Sama sem namreč zdaj že po 4. splavu in me malo zanima, če je še kaj, česar še nismo preverili.

New Report

Close