ivf 2018
Pozdravljene. Berem vas ze ufff koliko casa. Dobri 2 leti. 8.11.sem imela transfer pri dr. Resu. Po tednu dni sem sla v sluzbo in zivela cist normalno… sem imela obcutek, da se prav nic ne dogaja z mojim telesom. Vceraj popoldan sem pa bolj za hec naredila test in pojavila se je blaga crtica na firstsign. Danes zjutraj test ponovim in je isto bleda crtica oz. se mi zdi, da celo bolj bleda. Mislite, da mi test kaze, da se je nekaj dogajalo in zdaj odhaja ali nakazuje, da se bo nekaj dogajalo?! Danes menst. ni, imam pa rjave flekce. Kateri test bi mi pokazal bolj verjeten rezultat? Punce drage, vsaki prav iz srca privoscim zdrave otrocke. Bomo najbolj ljubece mame ❤️
Vd82, žal mi je, da ni uspelo. Bomo držali pesti, da naslednjič uspe! Drži se!
Upanje2, tudi tebi pošiljam en objem. Žal mi je, da se danes ni prikazala še druga črtica!
Pikapoka, navijamo za plus!🤞🐞🍀
Vita03, kako je bilo danes na uz? Boš že lahko šla po pingota? Bi te pa še nekaj vprašala, in sicer, če se prav spomnim, si zadnjič napisala, da si dvakrat že zagledala plus na testu.. Si torej že mamica ali si morda tudi ti žal že doživela izgube? Če je temu tako, me zanima ali si bila potem v zvezi s tem že na kakšnih preiskavah? Sama sem namreč zdaj že po 4. splavu in me malo zanima, če je še kaj, česar še nismo preverili.