Iščem postavnega, zagorelega tipa
ej, cukri ste :)) tako se pa že lep čas nisem nasmejala, kot ob branju tehle postov 🙂
ampak je treba priznat, ideja sploh ni slaba.. če kakšen ostane, se še jaz javim za kolesarjenje :))) ni nujno za, lahko tudi ob 🙂
Lep vikend vsem, čimmanj žuljev na riti od kolesarjenja.. mogoče se pa še srečamo kje 🙂
Ok, torej, če naj ti verjamem :)) bo tip, no ja, tisti res pravi, prišel takrat, ko bom zanj zrela:))) uhh, pa nisem več tako zelo mlada, da bi lahko v nedogled čakala .)) mogoče bom morala biti pa tudi s čem malo manj pravim zadovoljna. Sicer pa je življenje eno samo sklepanje kompromisov 🙂
In tako nisem čakala doma, ampak jo z otrokom mahnila med ljudi. Tokrat brez kolesa. Ko se odločim za bicikliranje, pa vseeno upam, da bo kaj zanimivega pred mano, da se ne bo treba preveč trudit z voljo :)))))
Danes pa.. služba naprej.
Lep pozdravček,
Pravi tip bo že prišel, ko boš dovolj zrela:)) Mogoče pa tipi niso dovolj zreli, da te spremljajo, da tečeje poleg tebe. Vedno boš mlada, vedno je v tebi/ v meni/ v nas en otrok, mogoče je sedaj malce večji.
Pravilna odločitev:)) Bilo je zelo lepo vreme, sončno, nabito polno energije no, ja vsaj pri meni, jaz sem bil na raftingu na Soči.
Bicikliranje ti bom uredil mini maraton, da boš pozabila na trud, voljo…:)))
Ciao