Najdi forum

Iščem postavnega, zagorelega tipa

Aja? Pa si ti postavna in zagorela in gonis v hrib kolo kot nora, ali pa bi sla tudi ti bolj pocaaasi?
Tomaz

Joj, nisi razumel. Jaz grem bolj počasi s kolesom v hrib in če bi bil za mano ti ne bi bilo treba teči ampak hodit. Če bi bila idealna ne bi rabila koga za motivacijo in rekreacijo, a ne????

Včeraj sem te iskal, le kje si bila? Pa vse obleke sem odvrgel. No, ja pa kdaj drugič, sem vseeno veselo tekel.

Ne moreš verjeti, da se dobil fantastično večerjo…mmmm

Škoda, da se nisva videla…

Draga Ena

nisem iz štajerske…

Ne sekirat, jaz sem vsak dan na istem mestu. Verjetno se nisva zmenila za uro???

Ura??? Ni panike, ko boš imela čas se dogovoriva. Obvezno prinesi vodo.

Drugače zelo rad tečem, v prvem drevoredu na levi strani stezice, sej veš tam kjer se srnice pasejo, blizu Lipe (cca 200m stran od Lipe)

He, he, he, nekaj takega… Bolj suša kot ne… Krizno postaja vse tole, ane???Helena je pisal/pisala:

Iskreno vprasanje. Zakaj se zelis ob treningu muciti, ko bi si lahko nasla tipa, trenirala in ob tem uzivala? Govorim seveda o seksu kot zelo aktivni telovadbi?
Tomaz

ej, cukri ste :)) tako se pa že lep čas nisem nasmejala, kot ob branju tehle postov 🙂
ampak je treba priznat, ideja sploh ni slaba.. če kakšen ostane, se še jaz javim za kolesarjenje :))) ni nujno za, lahko tudi ob 🙂
Lep vikend vsem, čimmanj žuljev na riti od kolesarjenja.. mogoče se pa še srečamo kje 🙂

Petja,

To mi je všeč, da je nekdo pohvalil te poste. Tudi jaz sem se veselo smejal.
Ideja je zelo dobra, sem dal predlog v parlament, da bi se to redno izvajalo, dnevno po eno urco.

A veš kaj še nisem probal ob. 🙂 Srečamo se ob prvi…

Lep vikend tudi tebi!

hi, hi 🙂 ne srečamo.. sem mislila, da bi raje vozila ob, kot pa za.. sem bolj družabne sorte :)) pa vedno so me učili, da se za busi in tipi ne teče.. baje vedno pride drug.
Samo včasih je treba presneto dolgo čakat :)))
Pozdravček,

Res je včasih je potrebno dolgo čakati…:))) Na dober avtobus…. se pa čaka in čaka..ampak ves pride ob svojem času.

Kaj si počela čez vikend?

Imej se!

Ciao

Ok, torej, če naj ti verjamem :)) bo tip, no ja, tisti res pravi, prišel takrat, ko bom zanj zrela:))) uhh, pa nisem več tako zelo mlada, da bi lahko v nedogled čakala .)) mogoče bom morala biti pa tudi s čem malo manj pravim zadovoljna. Sicer pa je življenje eno samo sklepanje kompromisov 🙂
In tako nisem čakala doma, ampak jo z otrokom mahnila med ljudi. Tokrat brez kolesa. Ko se odločim za bicikliranje, pa vseeno upam, da bo kaj zanimivega pred mano, da se ne bo treba preveč trudit z voljo :)))))
Danes pa.. služba naprej.
Lep pozdravček,

Pravi tip bo že prišel, ko boš dovolj zrela:)) Mogoče pa tipi niso dovolj zreli, da te spremljajo, da tečeje poleg tebe. Vedno boš mlada, vedno je v tebi/ v meni/ v nas en otrok, mogoče je sedaj malce večji.
Pravilna odločitev:)) Bilo je zelo lepo vreme, sončno, nabito polno energije no, ja vsaj pri meni, jaz sem bil na raftingu na Soči.

Bicikliranje ti bom uredil mini maraton, da boš pozabila na trud, voljo…:)))

Ciao

Helena pošlji mi kontakt tvoj pa se ti javim . Poljub

New Report

Close