Iscem cistilni servis v blizu Celje (Frankolovo)
Pozdravljeni. Prihajamo iz okolice Celja in, če še vedno iščete čistilni servis me lahko kontaktirate na mateja.koprivec@gmail.com. Imamo vse potrebne stroje za čiščenje talnih površin, (ploščice, marmor, tekstilne talne obloge, parket, laminat…) sedežnih garnitur….Cene pa so tudi zelo ugodne.
Lp,Mateja
Pozdravljeni
V Celju in okolici nudim pomoč pri hišnih opravilih (košnja trave, obrezovanje živih mej,čišščenje okolice , barvanje ograj-napuščev, beljenje, montaža in demontaža pohištva, manjša vodovodna popravila…)
Sem pošten,zanesljiv ,natačen,hiter in ugoden.
Vse inforacije na: robi.opresnik@gmail.com
Lep pozdrav Robert Iz Celja
Spoštovani
Če vas zanima še karkoli v zvezi s čiščenjem nas kontaktirajte na tmtina57@gmail.com…
Hvala in lep dan
Kolektiv Makskroj Tina
Pozdravljena,
če potrebujete čistilni servis pokličite na 040-422-604 ali anja.justinek@gmail.com in z veseljem vam bomo pomagali.
Lep pozdrav
Pozdravljeni,
v kolikor še vedno iščete čistilni servis, za čiščenje vašega doma, se lahko obrnete na telefonsko številko 040 533 506 oziroma e-mail: info@sani-cistilniservis.si. Prav tako imamo vse potrebne stroje za globinsko čiščenje tepihov, poliranje vseh vrst talnih površin.
Govorimo tekoče angleško,
Lep pozdrav,
SANI čistilni servis
Pozdravljena!
Videla sem vaš oglas in vam lahko pomagam. imam majhen čistilni servis, tako da če potrebujete čistilko sem vam na vojlo.
Najboljše da me kar pokličete da se bova dogovorili. Moja telef. št. je 070 813 802 ali pa mi pišete na mail din.san00@gmail.com.
Lep pozdrav!
Ukvarjamo se s čiščenjem poslovnih, gostinskih, zasebnih prostorov in opreme. Poleg kakovosti Vam nudimo najugodnejši cenik čiščenja v Sloveiji. Prevrite na naši spletni strani http://www.ekoha.com ali pokilčite na 051 245 290. Smo iz celjske okolice.
Spoštovani
Želite zamenjati čistilni servis, ker ugotavljate, da plačujete visoko
ceno čiščenja, potem je pravi naslov http://www.ekohan.com .
Cilj našega čistilnega servisa je, da poleg kakovostnega dela nudimo
racionalizacijo čiščenja na podlagi obstoječega stanja oziroma trenutni
stroški čiščenja za katero plačujejo podjetja ali ustanove Vam mi
opravimo pod ceno obstoječega stroška, za koliko pošljete naslednje
podatke in v najkrajše možnem času boste ugotovili za koliko bi z našo
pomočjo pavšalno znižali navedene stroške.
NAZIV PROSTORA: gostinski, poslovni, zasebni ali industrijski prostor.
KVADRATURA PROSTORA:
TRENUTNI MESEČNI STROŠEK ČIŠČENJA brez ddv:
Veselimo se Vašega povpraševanja
Lp..Imam 21 god i negovorim dobro slovenski.Iscem delo je mi je nujno cistilni srevis i pomoc na domu(linkanje,čiscenje).Hvala moj kontalkt je 070303751 ili denisa.tuti@live.com hvala
Poceni čistilni servis v Ljubljani je lahko samo ČISTILNI SERVIS ČISTOP še kako boste zadovoljni 😉
LP
Čistilni servis SPARKLET.BB@gmail.com tel.040-376-105 . Če ste še zainteresirani pokličite ali pošljite mail.ne bo vam žal.
Če bi želeli več ponudb čistilnih servisov, se lahko obrnete na primerjam.si – čistilni servis. Brezplačno oddate povpraševanje in dobite več ponudb različnih čistilnih servisov iz vaše regije.