Najdi forum

IME ZA MOJEGA FANTKA

Pija ali Tija

Lovro je tut mega!

žana Pija ali Tija mislim, da ta imena sta ženskega spola.?

Meni je naj bolj všeč.

Tadej Nejc in Žan

LP, Doroteja

Vso srečo pri porodu!

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Imen, ki so v modi, se poskusi izogniti. Ko so boli moji v šoli, je bilo popularno ime Gregor in ker jih je bilo v razredu dosti, so jih sošolci klicali po priimkih.
Zdaj so popularna kratka imena, iz treh črk, boš videla, koliko jih bo enakih!

Mark, Lovro, Sašo, Samo, Domen, Kristjan, Bor, Nejc, Tejo, Tadej, Matic, Luka, Jan, Petja, Davor, Andi

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

JAŠA

Lenart, Lovro

Res sta ženski imeni-a Aneli je zanimalo kakšno ime sem si izbrala, če bi bila punčka.

meni je všeč tilen,alen,aljaž,andraž,rok,nik

ŽILE!!!!

Mislim, da si tvoj otrok želi biti Dorotej??

Get serious! Imena kot so Enej, Anže in Mitja so res lepa in trenutno in, ampak čez par let vas bo otrok sovražil, da je brezobličen Enej kot še ena tretjina razreda. Drugače tudi ne more biti, če pa sedaj vsi dajejo ta imena. Kot če si danes recimo Mateja – ultra boring. Predlagam ti: Jonatan, Nigel, Emanuel, Benjamin, Tobija, Tristan, Leonid, Aval, Gabrijel, Apolon, Kevin, Paskal. Upam, da ti je katero všeč. Dajte se malo bolj potruditi z imeni no! Ime te spremlja povsod! Pa zelo bi bila vesela, če bi sporočila, kako si se odločila – pa četudi si se za Eneja. Res me zanima. Lep pozdrav in veliko veselja vaši družini.

ja nei mu bo ime PRDEC al pa še bolš KURAC!!! 😀

In kako je zdaj temu fantku, ki bo imel letos septembra 7 let, ime?

Jani Prdec,

upam, da ne boš nikoli oče. Če pa si že, se mi pa tvoji otroci smilijo.

mene pa zanima, kaj vidite v tujih imenih? kateri Bosanec pa da svojemu otroku v Bosni ime Jože? Še v Sloveniji ne… Lan ža Ian pa Tobija, Lilu, Lulu… men je še vedno najlepše ime na svetu: SAMO

Drage mati!
Imamsame hčerke in 1 sina ime mu je Brandon!Hčerkan pa 1.Nicky,2.Nicol,3Zoye,4l.MaCanzy!
Jaz pa imam rada angleška imena!Ker rada zelo zelo berem vem veliko imen!Lepa za fanta imena so še:
-Aron
-Nate
-Nico
-Bart
-Nelsen
-Danny
-Kris
-………
Če so ti všeč mi napiši!
Tvoja Prijateljica
NICOL!

lfvbjsnjcjbbdnz!