Ginekolog v okolici Šmarja pri Jelšah
Larisa184, 07.06.2026 ob 11:13
Pozdravljene,
zanima me kam hodite h ginekologu v območju Šmarja pri Jelšah?
Če katera hodi h ginekologinji Anamariji Jernejšek, me zanima mnenje
Lep pozdrav in hvala
Draga Larisa,
ta forum je namenjen za strokovne nasvete.
Glede ginekologa v vaši bližini vam ne morem dati nobenega nasveta, morda se bo oglasila kakšna ženska, ki bo odgovorila na vaše vprašanje, a to je tu bolj izjema kot pravilo. Morda bi bilo bolje poiskati kakšen drug forum ali pa se pozanimati pri znankah iz okolice.
srečno, N
Tudi če kdo želi povedat kakšno iskreno izkušnjo z kako ginekologinjo, in če je le ta neprijetna oz slaba, jo ga. Tul ne bo odobrila in jo bo zbrisala (tudi če je spoštljivo napisano). Ne vem zakaj ne dovolite da ljudje povejo svoje mnenje, če bi dovolili bi se še kdo javil, pri Pušenjaku tega ni bilo in nobenemu ni odvzemal pravice govora in izražanja. Ker dejstvo je da niso vsi ginekologi dobri pa vi to sprejela ali pa ne.
Abcde222, 08.06.2026 ob 22:59
Tudi če kdo želi povedat kakšno iskreno izkušnjo z kako ginekologinjo, in če je le ta neprijetna oz slaba, jo ga. Tul ne bo odobrila in jo bo zbrisala (tudi če je spoštljivo napisano). Ne vem zakaj ne dovolite da ljudje povejo svoje mnenje, če bi dovolili bi se še kdo javil, pri Pušenjaku tega ni bilo in nobenemu ni odvzemal pravice govora in izražanja. Ker dejstvo je da niso vsi ginekologi dobri pa vi to sprejela ali pa ne.
Spoštovana / spoštovani Abcde222,
res je, na tem forumu praviloma ne objavljam kritik na račun zdravstvenih delavcev, ker so večinoma zelo nespoštljivo zapisna ter anonimna, tako da je njihova resničnost nepreverljiva. Pod krinko anonimnosti je najlažje grdo govoriti o točno imenovanih ljudeh. To se mi ne zdi fer, zato se bom še naprej držala pravila, da anonimno komentiranje (blatenje?) z imenom in priimkom omenjenih ljudi nimam mesta na tem forumu.
Ta forum je namenjen predvsem strokovnim nasvetom. Vem, da obstajajo številni forumu, kjer se to lahko objavlja. Vem pa tudi, da lahko take anonimne objave, napisane običajno v afektu, zelo prizadenejo ljudi in ne prispevajo k izboljšanje odnosov.
Če imate s kakšnim zdravnikom, medicinsko sestro ali drugimi negativno izkušnjo svetujem, da se obrnete neposredno na njih ali njihove nadrejene, jasno izrazite težavo v odnosu ter tako poskušate konstruktivno rešiti konflikt.
srečno, N