Društvo za nenasilno komuniciranje
Pozdrav,
pred dnevi sem vložila vlogo na sodišče za spremembo stikov očeta z najinim pet let starim sinom. Pred kratkim sva se udeležila posveta na CSD in so nama predlagali, da se udeleživa Društva za nenasilno komuniciranje. Zanima me, kaj to pomeni, kam se lahko prilavim, ali ima že kdo podobne izkušnje?
Že v naprej se vam zahvaljujem za kakršno koli informacijo
Očitno je nekdo presodil, da se vsaj eden od vaju ne zna normalno pogovarjat in ker se tega da naučit, je predlagal to društvo. Evo link, na internetu najdeš vse sorte:
Kaj je “normalen pogovor” zna biti zelo relativna stvar presoje, presojevalca, okoliščin itd. Da vaju CSD pošlje na društvo pa je moje mnenje, da s takimi potezami samo potrjujejo svojo totalno lenobo, nesposobnost in izkoriščanje državnega proračuna. Torej bo društvo reševalo probleme namesto njih, halooo?? Bolj kot je neučinkovita država, več vzporednih paradržavnih formacij na vse mogoče teme je prisotnih, to pelje v čisto anarhijo, države še malo in je ne bomo potrebovali, vsaj njenega gnilega in lenega aparata ne! EPP , lahko pa mi pošlješ ZS in ti dam dodatna pojasnila imam nevtralne in predvsem antifeministično revanšistične izkušnje. Torej, delo na osnovi ZKP (prevod: zdrava kmečka pamet).
CSD dostikrat tud inima na voljo ustreznih svetovalcev za medsebojne odnose, poleg tega pa se nekateri lažje odločijo za terapije pri neodvisnih institucijah in tako terapija nikakor ne more vplivati na potek postopkov. Petri vsekakor priporočam, da se obrneta na to društvo, saj bo svetovanje prav gotovo koristilo predvsem vajinemu otroku.
Njoh lahko pa se Petra obrne tudi na Svetovanje Kolotek. s.p., ki tukaj skoz izvaja svoj EPP kot najboljši in najsposobnejši uničevalec post ločitvenih normalnih starševskih odnosov :))))
Nasilje res nima pri ženskah meja. Sem že enkrat napisal. Ne lažite vsevprek, Lena39 pač prednjačiš. Če najdeš kje mojo deklaracijo tega kar pišeš, jo objavi. Če pa je tole samo tvoj konstrukt, potem si vse povedala o sebi.[/quote]
:)))))))))))) Kolotek ti me vedno v smeh spravljaš in si res krasna pavza med mojm delom :)))))))))
Tipičen primerek človečka, ki je v sporu sam s sabo in se nonstop negira :)))))))))))))) Ti si tu tisti, ki ima resne probleme po ločitvi in kot smo opazili itz tvojih pisarij vsekakor zraadi svojega karakterja in popolne nezmožnosti komunikacije. Sploh ni treba ugibat koliko deleža ima pri vaši situaciji nasprotna stran….Tega itak ne vemo ampak jasno pa vidimo tebe, tvoja stališča in način reševanja problemov.
hihihih
kak sem se narezala.. saj sem si kar mislila da je kotlotic ze neki direktor spja, to je ustvaril da bo sinu enkrat dal mesto ;)))… Svetovanje Kotlotek haha s.p. hah, kak se rezim.. hvala Lena !!!
Svetovanje obsega razlicna podrocja, eno najpomembnejsih pa je sigurno: KAKO SE NIKAKOR NE BOS NIKOLI UJEL Z OTROKOM IN DRUGIM STARSEM OTROKA ;))..torej gres do Kotlotka, si poslusas njegovo mnenje in storis obratno – pa je srecen in nekompliciran konec tu.
Med drugim pa svetuje Kotlotek tudi – naceloma za to posredovanje infos ne zahteva dodatnih eurckov, kako se iz avtomobila za 20 eurov naredi avtomobil za 50 eurov in se z razliko 30 eurov pelje otroka v disnilend na florido.. Ni da ni, svetovanje nima meja ;)))
(kotlotek, si videl, zdaj ze kasirava ;))) – jupiii)
Spoštovani,
Žal države ne premore kvalitetnih delavnic in psihologov kot se šika, tako da vse kar lahko naredi je da pošilja ljudi na DNK, kjer delajo zaposleni ,ki od tu gredo dalje na CSD.
Povem da na skupinah pri predavateljici Ani Kralj Zajc,v DNK Ljubljana, smo bili moški deležni hudega obsojanja ,čiste feminizacije kot zelo agresivnih izpadov vodje skupine Ane Kralj Zajc.
Kot da se je prišla izživljat nad moško populacijo in ne predavat in storiti kaj koristnega za družbo.
Point DNK pa je izbiti iz menatalite družbe, jugoslovanski način razmišljanja, se pravi ,moški ni glava družine, ženska je samozadostna ,samooskrbna ,lahko odide iz odnosa kadar želi itd… Vse lepo in prav, ampak kje smo danes, mladi so samski, mlade družine v ogromni meri ločene, DNK govori le o izvanjaju nasilja moških, nasilja žensk nad moškimi ne odobrava, šel celo če pogledamo Ano Kralj Zajc ,le ta ga celo sama vrši nad udeleženci skupine.
Program je zelo skop in osnovnošolski.
Resnično vam polagam na srce da se izogibate tega društva in raje poiščite prave strokovnjake, psihologe ,bodite iskreni do sebe, in boste zelo uspešno napredovalo in osebnostno zrasli. Na DNK tega ni .
Lp