Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja dr. Barbič ali dr. Kljun

dr. Barbič ali dr. Kljun

Danes berem malo vaše poste pa se mi zdite precej slabe volje in upam da ne bo še name kaj priletelo, sploh pa ker bom nekaj vprašala o čemer je bilo že marsikaj napisanega. Namreč menam mojo ginekologinjo dr. Kačič-Jerman, ker je zame prav grozna in se ne morem odločit med dr. Kljunom iz zdr. doma Vič in dr. Barbičem iz Gin. klinike. Razlika je tudi v tem da moram pri dr Barbiču plačat pri dr. Kljunu pa ne. Hvala!
Gala

Grrrrrrrr

že spet imena in navedbe o nekom da je Grozen……… mislim………..
Ok, spet me boste napadle da sem nevemkajšene, ampak to je pa res s temi zdravniki malo too much…..

Navsezadnje ali ne prispevamo pri izbiri zdravnika tudi sami s svojimi osebnimi stališči in obnašanjem do reakcij ki jih dobimo “nazaj”? Mislim da ogromno.

Hoj, Gala!

Tudi jaz sem bila prej pacientka od Jerman.Kačičeve. Pa ta ženska je obupna. Jaz sem bila sicer, kolikor znam, prijazna, ona pa…. Pa kdo ji je kriv, da se je odločila, da bo gledala ženskam v mednožje. Naj gre raje kaj drugega delat, če ji gre to delo tako na živce.
No, samo to sem ti hotela povedat, drugih dohtarjev, ki jih omenjaš pa ne poznam, tako da….sori.
Čim boljšo izbiro ti želim.

Meni so priporočili dr. Kluna. Je tudi porodničar.
Po besedah sestre se bo dalo naročit v drugi polovici avgusta, ko bo z dopusta.

LP

Kje pa dela dr. Kačič-Jerman?

Draga, Nives, menim, da je še kako potrebno povedati konkretna imena, če smo s kom zadovoljni in če ne, le tako se bo lahko kaj izboljšalo. In sem absolutno za, da se na glas kritizira!!!

lp.

Če se odločiš za ZD Vič ti vsekakor bolj kot dr. Kljuna priporočam dr. Pavliča. Sama sem hodila k njemu in parkrat sem bila pri Kljunu ker ni bilo Pavliča. O kakšni prijaznost pri dr. Kljunu ni bilo ne duha ne sluha. Jaz ga ne bi izbrala.

Na to temo se vedno razpišem ker me pač take stvari motijo. A poznate tisto: pometi najprej pred svojim pragom.

Kdo pa ste ve (mimogrede Besna, lahko se predstaviš potem pa izvoli metat kamenje na druge), da lahko tako kritizirate, povejte konkretno kaj vas pri nekom moti.

Tudi jaz nisem bila zadovoljna z otrokovim pediatrom, pa sem pač povedala, konkretno: dotična zdravnica je vedno tiho, se ne mara pogovarjat, ne pojasnjuje svojih diagnoz, na vprašanja ne odgovarja, in oprostite, tak zdravnik meni ne ustreza. Zamenjali so mi ga brez kakršnegakoli pompa.

Torej, treba je samo diplomatsko in kulturno povedati kaj te moti, in v večini primerov boš dobil diplomatsko in kulturno rešitev.

Čisto preprosto je to….. treba se je samo “izšolati” kar sem si sama “privoščila”

Bila sem dolgo časa, vedno jeznorita, glasna (to sem še zdaj), razburljiva do amena, obenem tudi žaljiva in kaj sem dosegla takrat? čisto nič .. potem me je ena oseba naučila kako se to dela: navidezno mirno, nikoli žaljivo do sogovornika, vedno z izbranimi umirjenimi besedami natančno razložiš kaj hočeš in ponavljaš k papiga če je treba… ampak vedno cool…… in svet je lepši na vseh nivojih za 800 odtenkov….preverjeno miljonkrat!!!!

Žal se ne strinjam z Dašo. Dr. Pavlič je obupen ginekolog. Kar se tiče prijaznosti in strokovnosti je nula. Njegova pacientka sem bila dve leti, in ga dobro poznam. Da ne govorim, kaj vse sem o njem slišala, tudi od njegove sestre. Torej Gala- zd.dom Vič- nikakor ne.
Sama sem šla iz ZD Vič v Leonišče in sem zadovoljna.
LP

Nives ti očitno vso zadevo ne razumeš. ker se jaz ne morem odločit za ginekologa pač prosim za nasvet A je to tako grozno? Jaz sem mislila da je ta forum temu namenjen. Ker sem imela slabe izkušnje z izbrano ginekologinjo si sedaj pač želim res dobrega ginekologa. A je s tem kaj narobe? Malo manj kritiziraj in raje kaj svetuj, ker temu je ta forum pač namenjen. Lahko pa greš tudi malo na zrak.

Galal

Dela zraven Metelkove v novi stavbi. Prej je imela pa privat na Vodnikovi.
Cao!

Višnja ali mi lahko poveš koga pa si izbrala v Leonišču. jaz se odločam za dr. Barbiča, vendar pri njemu je potrebno plačat. Saj ni tak problem plačat, če je dober ginekolog, ampak kako je pa pol z nosečnostjo. A vsak pregled plačaš?
Hvala Višnja (lep ime),
Gala

A kdo sem? Pacientka, draga Nives in vse, kar sem naredila je to, da sem podprla Galo, ki je povedala ime očitno slabe zdravnice in ker sem ravno v fazi iskanja novega ginekologa, mi ta podatek še kako prav pride.

Naj se kritizira! Na glas!

In s svojim nakladanjem tukaj si vse prej kot diplomatska in kulturna.

Pozdravček, pa, kot ti je že Gala svetovala, ohladi se.

Besna, jaz povem svoje mnenje, ne nakladam, ne bodi žaljiva, OK?

Mislim, ženske ste na nivoju res, preberite za sabo kaj ste napisale, pa samo za štos poskušajte biti v koži tistih na katere komentarji letijo! Preverjeno ne boste nikoli več tega delale. Samo je potrebno dejansko si zamisliti ali se spomniti doživetja ko je nekdo pluval po vas brez da bi se šparal, tako kot ve, zdej mene napadate oziroma te dotične zdravnike…….

Ohlajat se nimam zakaj, prej mogoče ve razburljive, besne in podobne…

Daš@, si bila morda pri dr. Klunu starejšem?
Kajti pri njem je tudi mene minilo še preden sem se ulegla na mizo. Zdaj ga je nadomestil njegov sin, ki je menda bolj prijazen.

A.

Draga Gala!
Ne poznam nobenega od navedenih doktorjev. Glede Leonišča pa tako. Tudi jaz imam tam izbranega super ginekologa, ki ga ne zamenjam za nič na svetu. Vodil me je skozi dve nosečnosti in v obeh nosečnostih so bili pregledi brezplačni, ravno tako prvi pregled po porodu. Jaz bi se na tvojem mestu odločila za ginekologa v Leonišču!
Srečno roko pri izbiri!

Pejka,

a maš slučajno Drobniča?

Ola!

Še moj odgovor iz prve roke kar se Dr. Kljuna tiče ( mlajšega )!
Zame izredno prijazen, strokoven in ustrežljiv zdravnik.
Da se vse pogovorit ampak v bistvu ti že sam tako veliko pove, da na koncu nimaš kaj več spraševat.
Trenutno je na dopustu do 1.8. in moram v juliju hodit na preglede k Dr. Pavliču. Moje mnenje: Kljun je bolj natančen, občutek imam da je bolj zavzet in vsako še tako majhno stvar vzame resno in se potrudi ti to tudi razložit, in seveda ukrepa.
Skratka, jaz sem zelo zadovoljna in ga ne bi menjala. ( Je pa tudi porodničar )!
Lep dan!
Valerija!

Prijateljica ima dr. Barbiča in je zelooooo zadovoljna. Mogoče se celo javi (Taja!).

….ne, imam dr. Zore.

New Report

Close