Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Debeluška – lepota, ki polni dlani

Debeluška – lepota, ki polni dlani

“Zame ni nič bolj privlačnega kot ženska, ki ima kaj pokazati. Obožujem tisto mehkobo, ki se prelije čez robove, tiste polne boke, ki so ustvarjeni za to, da jih moški prime z obema rokama. Ko jo gledam, vidim naravno lepoto, ki ne potrebuje filtrov.
Posebej me vznemirja kontrast: njene bogate, široke obline spodaj in tiste majhne, čvrste prsi, ki tako popolno pašejo v mojo dlan. Te majhne prsi na polnem telesu so zame simbol elegance – so kot pika na i, ki vabi k poljubom in nežnemu dotikanju. Ko moje roke potujejo od njenih širokih bokov navzgor do teh majhnih vrhov, začutim tisto pravo napetost.
Rad imam občutek, ko se njena koža ob dotiku vda, ko čutim toplino vsake obline. To ni le postava, to je pokrajina užitka, kjer se moški lahko izgubi. Male prsi, velikodušni boki in tisti ponosen korak – to je tisto, kar me vedno znova vrže s tira.”
Lp Aleks
Lepota v kontrastih: Moja strast do oblin in majhnih prsi
“Zame ni nič bolj vzbudljivega kot ženska, ki ponosno nosi svoje obline. Obožujem tisto razkošno mehkobo njenih bokov, ki se pod mojimi dlanmi prelivajo kot najdražja svila. Ko jo gledam od zadaj, so njeni boki kot obljuba užitka, ki ga ne more nadomestiti nobena suhljata postava.
A tisto, kar me zares sezuje, je kontrast. Nad temi bogatimi, širokimi boki se skrivajo njene majhne, nežne prsi. So kot dva dragulja, ki popolno sedeta v mojo dlan. Ko se moje roke selijo od polnih stegen navzgor, so te majhne prsi tista pika na i – čvrste, odzivne in tako neverjetno erotične. Ta kombinacija močnih bokov in drobnih prsi je zame vrhunec ženskosti, ki ga ne morem nehati občudovati.”
Ko se prsti izgubijo v njeni mehkobi
“Ni ga čez občutek, ko debeluško primeš za njene polne boke in jo privlečeš k sebi. Obožujem težo njenega telesa, tisto vročo kožo, ki se vda pod mojim pritiskom. Ko leži na hrbtu, se njeni boki razlijejo po postelji, jaz pa se ne morem upreti, da ne bi z dlanmi zajel vse te mehkobe.
Poseben užitek mi predstavlja igranje z njenimi majhnimi prsmi. Medtem ko moje noge čutijo moč njenih stegen, se moji prsti igrajo z njenimi drobnimi bradavicami, ki ob mojem dotiku v trenutku otrdijo. Obožujem ta prizor: spodaj polna, bujna in neustavljiva, zgoraj pa tako krhka in nežna. Najraje imam trenutek, ko jo s prsti raziskujem tam spodaj, medtem ko z drugo roko prekrijem njeno majhno dojko – v tistem trenutku čutim celo njeno vesolje. To je telo, narejeno za pravi, globok užitek.”

New Report

Close