CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
Mi imamo s pralnim strojem naslednji problem: stroj se ne premakne iz začetnega položaja…normalno vzame vodo, potem pa melje v nedogled…tak problem smo imeli pred letom in sem takoj sklepala, da je šel grelec. Po zamenjavi delal brezhibno nadalnjih 5 let, do pred kratkim…
Tudi zdaj sem kupila nov grelec, ga zamenjala in stroj se obnaša kot prej. Kaj bi lahko bilo? Stroj je Indesit WE 102 (EX) star 10 let.
Zdravo,
Imam pralni stroj znamke whirpool (zgornje polnjenje), včeraj je pri centifugi začel spuščati visok zvok, ko sem ga ugasnil in odprl sem ugotvil da se boben ne vrti več. Ali je možno da so se med pranjem odprla vratca bobna? In ali je možno boben kakorkoli zavrteti da lahko vsaj perilo poberem iz njega?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Anže
Spoštovani g. Cveto!
Doma imam pralni stroj Candy,tipa GO 127 star 5 let in imam pa tak problem da ko dam prat,mi na začetku vodo napolne in po tem počaka minuto in namesto da bi začelo prati, takoj zacentrifugira in nato ne deluje več.(centrifugo zažene in nato se takoj ko jo zažene tudi ustavi.) 10 minut kasneje pa utripa lučka kjer je naštiman čas. Programator je ravnokar zamenjan ker je crknu in ščetke na motorju so tudi še dobre.(gledajo še 1cm ven.) Hvala.