čiščenje WC-ja
Čistilo (Wc net ali kaj podobno agresivnega) zlijem pod rob školjke, zaprem pokrov in naslednje jutro z metlico malo zdrgnem. Potem spustim vodo.
Sedalo pa z odlsuženo viledo (ki gre po uporabi vstran) in čistilom za posodo malo zdrgnem in to je to.
Upam, da smo ti pomagali.
Ld
Ps. Ful lep nick maš, ni kaj 🙂
ni hec s coca colo. mi smo bili vstrajni pitci te “čudovite” rjave tekočine, potem smo pa nekje prebrali nekaj “črnih” dejstev o coca coli, pa sem se pričela hecat, da je coca cola dobra samo za WC-je pucat in je nihče več ne pije, je pa res, če jo prek noči vliješ v WC školjko se zjutraj skoraj sveti. Pa je tudi uporabna za odstranjevanje kakega vodnega kamna na kakih jedilni skledicah, etc.
kar pogumno
ni hec s coca colo. mi smo bili vstrajni pitci te “čudovite” rjave tekočine, potem smo pa nekje prebrali nekaj “črnih” dejstev o coca coli, pa sem se pričela hecat, da je coca cola dobra samo za WC-je pucat in je nihče več ne pije, je pa res, če jo prek noči vliješ v WC školjko se zjutraj skoraj sveti. Pa je tudi uporabna za odstranjevanje kakega vodnega kamna na kakih jedilni skledicah, etc.
kar pogumno
Ahem… tudi limonon sok razžira vodni kamen. Če daš celo jajce za en dan v kis (lahko je bio eko jabolčni), bo postalo kot guma. Katerakoli kisla snov (vino, kislo zelje, verjetno tudi jogurt) bo naredila iz jetrc gumijasto kepo, če jih namočiš čez noč. Itd. itd.
Res je, da v coca coli ni čisto nič koristnega (tako kot ne v večini “sadnih” sirupov in podobnih pobarvank), ni pa tudi nič tako zelo škodljivega, da bi človek od kozarca coca cole kar razpadel.