Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Cerazette – vpliv na razpoloženje

Cerazette – vpliv na razpoloženje

Pozdravljeni,

novo kontracepcijo Cerazette jemljem cca. mesec in en teden, zdi se mi da se mi je razpoloženje poslabšalo na bolj depresivno. Opazila sem tudi več nihanja v razpoloženju, zdi se mi, da mi je upadla energija in hitreje mi gre na jok (večkrat dobim kar solzne oči in kot da bi imela v telesu neko žalost). Imam pa trenutno tudi že več kot dva tedna menstruacijo.
Menite, da še počakam malo do treh mesecev ali bi bilo bolje kar zamenjati kontracepcijo, recimo za Mireno (občasno imam tudi glavobole/migreno; zato druge tabletke ne pridejo v poštev?)?

Pozdravljeni,

spremembe razpoložennja so možne, prav tako nepravilne krvavitve. Če nimate migren z avro, lahko dobite katerekoli kontracepcijske tablete. Tudi pri Mireni lahko pride do nepravilnih krvavitev, ki pa v veliki večini primerov po nekaj mesecih minejo.

Lep pozdrav

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** narocanje@bolnisnica-po.si *** Tel: 05/7000 720.

New Report

Close