BREJOST MUCKE
20100 – če si muca kupila kot vzrejna mačka, ti bosta vzreditlja z veseljem stala ob strani in ti pomagala pri prvih začetniških težavah. Pa naj si bo glede na predvidene barvne kombinacije, članstvo v klubu, pridobitev vzrejnih dovoljenj, začetkih razstavljanja in potem ti bosta tudi v pomoč skozi brejost samice, kotitev in odraščanje mladičev. Ti bo taka pomoč še kako koristna.
Če je/sta vzreditelja iz druge države, pa si poskusi mentorja poiskati v enem izmed slovenskih mačjih klubov, oz. še bolje pri vzreditelju perzijk.
Na felinologijo se ne spoznam. Vem pa, da oranČna barva ne obstaja, čeprav jo je avtorica posta ene petkrat napisala. Ali se morda motim?[/quote]
Ne, ne motiš se.
Oranžna res NE obstaja.
no, evo kaj človek dobi. Slučajno sem spremljala tole temo, pa ugotovim, da me nekdo kar tako opravlja. In potem se isti ljudje imajo za nevem kako pametne.. Opravljanje ni niti malo odraslo ali pametno, IN jaz nisem NIKOLI govorila slabo o nekom na tem forumu, da bi tistega očrnila, ampak sem tisto, kar sem hotela, povedala naravnost!
Jaz bom nehala kvakat in težit točno takrat, ko raznorazni produkti tako strašno naravnih parjenj ne bodo več bivakirali v moji sobi in mi odžirali denarja in časa.. Pa ni treba nič v luft skakat, lahko začnete konkretno pomagat. Z zdravljenjem, nameščanjem, hranjenjem ipd. takih tako strašno luštkanih mladičkov. Dokler tega ne počnete, pa držite jezik za zobmi. A je prav?