Najdi forum

antipsihotik-kventiax

Pozdravljeni. Moja izkusnja s Kventiaxom je dobra. Skupaj v kombinaciji z antidepresivom Paroxat se je izkazalo za dobro stvar saj nisem mogel zaspati in ponavadi so me crne misli mucile na postelji pred spanjem. Prvic ko sem vzel Kventiax eno tableto sem postal zaspan v roku pol ure in zaspal kot dojencek. To je bilo prvic in nikoli vec. Zaradi tega sem iskal primerno dozo, v nekem trenutku jemal tudi dve, kar pa se je izkazalo za napako saj sem spal,  a se prebujal popolnoma utrujen in povozen. Sedaj mi zadostuje polovica tablete in s tem sem zadovoljen. V komentarjih vidim ogromno predsodkov, no jaz lahko recem da mi Kventiax pomaga. Srecno in LP

PsIhoze, depresije, slisanje glasov, . . . . . se delajo s psihotronsko tehnologijo.

Guglajte PSIHOTRONIKA, TARGETED INDIVIDUALS, TARGETED JUSTICE

Kventiax sem jemala cca 4 mesece zaradi nespečnosti, ne vsak dan ampak recimo vsak drug dan. Zbujala sem se povožena kot bi me povozil vlak, zjutraj ko sem se zbudila sem bila še cel dan zaspana in nisem bila tista ,,svoja… Vedno sem vzemla 1 tableto po 25 mg. Če sem slučajno vzela polovičko me ni uspavala in vse kar je ta polovička naredila je bilo to da me je dobesedno uznemirila da nisem celo noč mogla zaspat zaradi nemirnih nog, misli se niso umirile oz. kako naj rečem telo se ni sprostilo ampak uznemirilo. Kar je pa največja težava teh tablet, da so mi naredilo OGROMNO meglo v možgaboh, počitim se dejansko kot debil saj ne moreš razmišlkat o bolj kompleksnih stvareh, se učit itd. Tablet ne jemljem že eno leto pa je ta megla še vedno prisotna, sicer dosti dosti manj ampak vseeno je. Opazila sem da ko sem jemala te tablete se nisem dobesedno mogla spomnit kakšnih stvari npr. ispred 10 let (pred tabletami se mi te luknje in megle v glavi bikoli niso pojavljale), vse skupaj pa je pustilo očitno trajne posledice glede na to da tablet ne jemljem že dobro leto. Jaz bi vsakemu priporočila če ni nujno nujno nujno potrebno, da tega ne jemljete. Za nespečnost jemljem melatonin, občasno noctiben mea ki je v prosti prodaji in zelo lepo spim. Srečno, lp.

New Report

Close